127612
-
#468 felőlem mehet az utcán pizsamában is,ha belül egy jó ember,vagy jól lehet beszélgetni vele,de ezek már csak divatból csinálnak mindent,úgy beszélnek mint a buzik,festik magukat(fiúk is),és annyira szánalmasak...áhh na mind1,peace -
#467 Nem mindegy, hogy mit visel az ember?
Az a baj, ha valaki ápolatlan, bunkó, inkorrekt, megbízhatatlan.
Ilyen pedig bárki lehet, stílusirányzattól függetlenül. -
#466 bocs -
#465 Szerintem azért itt a többség még elég fiatal. -
#464 [center][b]NEM A STÍLUSIRÁNYZATOK SZIDALMAZÁSA VOLT A CÉL!
kéretik abbahagyni! -
#463 a mai emosok már csak nyomokban hordják magukon az 1965-1970-es évek emos viseleteit...ezek már csak divatkutyák! -
Nwis86 #462 hát úgy igazán HC hez nem értek talán majd válaszol neked erre valaki aki hac fan, bár hc is van punkba nem csak metálba, nekem van 1 nagy hc metálos haverom az még Bécsbe is kiutazott vami nagyobb hc koncertre, pedig innen tőlünk az nem kis táv:) ő küldött át régebben msn hc számokat de arra emlékszek, hogy 1se fogott meg, mind olyan semmi volt számomra, meg voltam vele talán Insane koncerten mindenki félmeztelenül ütötte egymást azt kész:) zene meg nekem nem tetszett...de emlékeim szerint darálós volt rendesen ép azért is volt rohadt nagy pogó:) voltam még The idorun is (legalábbis ennek a nevére emlékszek sok közül) ez is Hc de ez nem olyan darálós féle keres rá yt-n vagy valahol:)
Franka93
"EMO=Emotional Punk,és majdnem egyidőben keletkezett a punkkal,csak ez egyfajta érzelgősebb irányvonala :) "
na látod ezt nem is tudtam:) bár nekem punk ismerőseim utálják az emosokat:) meg nem hallottam még olyan punkról aki szeretné őket de ezek szerint biztos van:) de ha jobban belegondolok annyi egyezést látok bennük hogy mind 2nél extrém a hajviseletet :) -
GVG #461 ma láttam egy hím emo-t aki rózsaszín körömlakkot használ -
#460 amiről nemtud, persze
első barátnőt sokszor megcsalás, utolsó momentum a kapcsolatban, hogy lefeküdtem egy csajjal, aki a következő barátnőm lett
de erre nem vagyok büszke, őt is megcsaltam erre se
Legújabb baratnőt meg nemtervezem megcsalni, aztán ki tudja mi lesz :p -
#459 ezt mondom mindig Anyámnak is amikor vmi balhét csinálok -
#458 amit nem tud, az nem fáj neki :o -
#457 Még sosem volt barátnőm :( eléggé nagy % érdekes...
a sok fiatal miért a gép előtt ül ahelyett,hogy csajozna?
Később majd ha lesz család akkor meg nem lehet... -
#456 "Nem, de megtenném."
-
#455 há' nem -
#454 a hardcore nem ilyen daráló,semmizene szerüség?nem leszólásként mondom,de amit én hallottam az kb olyan volt,hiogy egy kurvára felerősített lábdobot használnak félmásodpercenként,vagy van valami más fajta is?mellesleg ami tényleg elborult emo zene(ez sem leszólás,black metalt is elborultnak tartom,mégis hallgatom) úgyan úgy lehetne külön mint metalban -
#453 "de akkor is a punk 1 nagy külön szubkultúra, köze nincs metálhoz, főként nem az emohoz:)"
EMO=Emotional Punk,és majdnem egyidőben keletkezett a punkkal,csak ez egyfajta érzelgősebb irányvonala :) -
#452 Azok sem lehettek túlságosan komoly kapcsolatok :D -
#451 14évesen már volt 2csajom is de nem szótam le..-.- -
Nwis86 #450 XD lol hát bekakilok azonnal:) inkább nem is szavazok, nem tom kivolt az a okos aki ezt igy összehozta, mindesetre gratulálok neki, erről 1 screnshotot is csináltam annyira lol. és valamennyire sértésnek veszem...
érdekes minden műfaj jól el van találva és mellé illő van odaírva, de nézzük ezt a korcsot Punk-Rock-Metal-HC-Emo XD na most én pl már akkor megsértődök ha lerockereznek mert, hogy feketébe járok stb ... pedig közöm nincs a rockhoz nem hallgatok rockot, én csak is metalt hallgatok és metál lélek vok, elsősorban Vikingmetal és Folkmetal, de még szóbajöhet a szimfonikus metal és dallamosabb death metal is...
HC-t nem hallgatok nem fog meg... punkokat nem túlságosan szeretem utóbbi 2 bnőmet punk nyúlta le... na de azért pl alvint régen szerettem, szóval túlságosan ezzel sincs bajom de akkor is a punk 1 nagy külön szubkultúra, köze nincs metálhoz, főként nem az emohoz:) megérdemelt volna 1 külön kategóriát ahogy a emo is már csak azért is mert kíváncsi lettem volna ha külön van hol állna a szavazás... Emosok meg pusztuljanak ki (hogy lehet ezt ide írni ezek mellé?? nevetséges és felháborító)
Szerintem ezt a szavazást újra kéne kezdeni úgy, hogy lenne külön Emo, Punk, és Rock-Metal (mindenhol 1 kalap alá veszik sajnos szóval lehet 1be de attól még ég is föld a 2) a hc meg a metálba tartozik...
Az a baj hogy a rock tág fogalom ide tartozok vagy 60 al műfaj nem kérem, hogy legyen mind külön kiírva de ha már a többi stílus kedvelőinek megadjuk a tiszteletet, hogy arra szavazhatnak amit szeretnek akkor legyen megadva a metal rock punk emo-soknak is úgy, hogy ne keljen mellette olyanra szavazni amit szívből gyűlöl (metálosok 99% utálja az emot)
kíváncsi vagyok mi lenne ha pl ilyen lenne kiírva Dnb-Rave-Breakbeat- gyözike-feketepákó, szerintem biztos szólnának érte a dnb kedvelői és joggal...
(És nem szeretnék ebből most felesleges rocker meg diszkós stb vitát csinálni nekem 1ikel sincs semmi bajom, mindegyik kultúra rajongóiból vannak haverjaim és a 22 évem alatt 1x voltam dnb buliba és nem is volt olyan rossz:) szóval nem kérek fikázást viszont az emokat nem szívlelem:) -
Nwis86 #449 tök jó mire megírtam új szavazás lett:) na mind1 azért ha már megírtam berakom -
#448 14éves. és te meg leszólod, szinvonalas vagy :D -
#447 ejnye,hogy mondhacc ilyet? -
#446 "Még sosem volt barátnőm :("
Ez olyan irónikus. -
#445 köszi -
#444 lááááááááál -
#443 "Igen, és újra meg is fogom tenni."
-mer megérdemlik -
#442 -
#441 nem az :D
akkor nem lesz egy oylan lehetőség, h "nincs barátnőm"? :) -
#440 Akkor úgy módosul, hogy "megcsalnád-e a barátnődet?" :D -
#439 akkor még nem is nagyon volt normális komoly nőd. sorry. jövőre újra berakom ;) -
#438 és még gyerekszobád seh -
#437 akkor? -
#436 14-18 között, az más tészta :D -
#435 de még sose volt barátnőm -
#434 csaltaDergó múltban, az lehet tegnap, lehet 10éve is :C -
#433 -.- -
#432 "Igen,és újra meg is fogom tenni." -
#431 De lehetne olyan lehetőség is, hogy "Nincs barátnőm" -
#430 mert nem mindenki olyan perverz állat mint te,hogy a kutyádat megkeféled...kb -
#429 ménem olyan van hogy csaltad már meg magadat ? vagy csaltad már meg a kutyádat?