127612
  • vass17
    a rendszer még nem teljesen kiforott:DDDD nem kellene, h egy ember többször is tudjon szavazni:)
    és a hozzászolásokkal befolyásoljátok a szavazókat
  • Laky
    +fav :)

nem
  • Taranov
    Ez nem ügydöntő szavazás :D
  • N o N a m e
    Ha igenre lesz a legtöbb szavazat akkor be is zárjátok a topikot?
  • PJack
    nem.

+fav.
  • LES FORZA INTER
    nem kellett volna még a legelején megszavazni hogy szavazzunk e egyáltalán?
  • VRSDM
    kb. 3éve a fejemben van hogy meg kéne nyitni, de sosem szántam rá magam...

divattopik? szavaztasd meg :D

igen. 24óra egy szavazás. minden nap este 20:00kor van új szavazás.
  • Rockynhooo
  • Hajnalcat
    divattopik
  • fsgh
    gizda:) de nem lehetne megoldani hogy itt írja ki az eredményeket és hogy ne vigyen el másik oldalra?(telehetlen vagyok tudom:D)
  • HUmanEmber41st
    Ez a topic is majd valamire jó lesz:D :D
  • N o N a m e
    Meddig lehet szavazni? 24 órát?
  • VRSDM
    thx
  • Kandurex
    kicsit átalakítottam, magyarítottam ilyesmi
  • VRSDM
    áve. akkor kérelmezem magam házigazdivá. és majd cserélgetem :]
  • Kandurex
    tökéletes :)
  • N o N a m e
    ugyan ezt mondtam a #43-asban, csak rosszúl fejeztem ki magam :)
  • VRSDM
    <div style="text-align: right; width: 170;"><form action="http://www.free-website-polls.com/poll.php" method="POST"><table width="170" cellpadding="2" cellspacing="0" border="0" style="background-color: none; border: 1px #333333 solid;">
    <tr><td align="center" colspan="2" style="color: #000000; font-family: Verdana; font-weight: bold;">Zárják a topikot?<br><br></td></tr>
    <tr><td><input type="radio" name="answer[]" id="answer3749" value="3749"></td>
    <td width="100%"><label for="answer3749" style="color: #000000; font-family: Verdana;">Igen</label></td></tr>
    <tr><td><input type="radio" name="answer[]" id="answer3748" value="3748"></td>
    <td width="100%"><label for="answer3748" style="color: #000000; font-family: Verdana;">Nem</label></td></tr>
    <tr><td colspan="2" align="center">
    <br><input type="submit" value="Vote" style="border: 1px #333333 solid;"><br><br>
    <a href="http://www.free-website-polls.com/poll.php?show_poll=37435" target="_blank" style="color: #000000; font-weight: bold;">View Results</a>
    <input type="hidden" name="poll_id" value="37435"></td></tr>
    </table><center><a href="http://www.free-website-polls.com" style="display: block; margin-top: 3px; font-size: 11px;">Free poll from Free Website Polls</a></center></form></div>

ennyit tudok segíteni, ezt kéne valahogy átalakítani sg-n elfogadható formára? vagy így is megteszi? :)
  • Kandurex
    célszerű lenne a bannerban akkor a szavazást, normális scripttel...csak úgy mondom, ha valaki tol kódot, berakom

(arról szó sem lehet, hogy majd én keresek hozzá cuccot )

• VRSDM
    [center]ÚJ SZAVAZÁS - ZÁRJÁK-E A TOPIKOT?
  • kas123
    2. nem, kivétel ha teli lesz spam-mal meg flém-mel :)
  • kas123
    5. Forma 1, mert az jo :)
  • VRSDM
    kiírnám én hogy éppen miről hányas hsz-ben van szó. csak még nem vagyok gazdi. majd 500hsz felett...

am. donatus-é a jog a szabályok alapján.
  • N o N a m e
    Lehetne az ilyen szavazást irni a topik bannerjába. Blackgamer vagy Bracsek meg tudná csinálni ha szépen megkérjük rá.
  • N o N a m e
    én
  • karajjj
    na most akkor ki? :D
  • donatus13
    Zárják e a topikot ?

1 igen
    2 ne
  • karajjj
    Ték
    hátha
  • N o N a m e
    Melyik autósportot szoktad nézni?

1. WRC
    2. WTCC
    3. NASCAR
    4. MotoGP
    5. Forma-1
  • csgery
    A válasz: IGAZ:D
  • tobias88
    Szavazzunk:

Ki legyen az első??

1: Igen
    2: Nem

• VRSDM
    rendben. !!!
  • Taranov
    Jól hangzik. Aki hülyeségeket ír, vagy többször írja be, esetleg többször írja be a hülyeséget, azt az időponttól függetlenül diszkvalifikáljátok.
  • Palinko
    aki 8 órához, legközelebb álló időpontban teszi fel a kérdést, azé a jog a kérdéshez, mindenki csak 1szer próbálkozhat. 2 teljesen egyező időpontban lévő kérdés esetén az előbb feltettet vesszük. pl ha 2 kérdés jön 19:59 kor akkor azt vesszük amit előbb beküldtek, de ha 20:00 jön hiába jött később mert telibe találta az időpontot szóval azt vesszük.

nos szerintem ez a módszer működhet...
  • fanka93
    és akk hogy döntsük el kié lesz az első? :/
  • Rockynhooo
    szerintem akinek van normális kérdése azt szavazzuk meg mindig , egyszer sor kerül majd mindenkire :) bár ez nem túl rugalmas megoldás
  • VRSDM
    akkor megint az lesz, hogy flém lesz, hogy elérjünk már odaáig... :(
  • fanka93
    vagy inkább legyen az hogy akié a a nagy ték,tehát 100-as,vagy ezres,az csinál szavazást,nem?
  • VRSDM
    véleményeket várom, hogy mi alapján legyen eldöntve, ki rakhat szavazást...

aztán majd megszavazzuk :D
  • trogerzsiger
    Szavaztam igennel