127612
  • fanka93
    ez eddig nekem teccik :) 1 ember csak 1x szavazhat,ez gy fain :)
  • Verseghy
    teszt1 hajráááá:D
  • Ability
    Kéééész, találam egy normális tárhelyet. Megy az ip ellenőrzés, nincs reklám, gyorsnak is tűnik. Azt hiszem ez a végleges. Valaki dobjon fel egy szavazás ötletet, és berakom tesztelni. :P
  • Ability
    Holnap ránézek, most megyek aludni, mert reménytelennek tűnik. Extra tiltja a frame-t, és a sarokba ott az a hülyeség, UW-n pedig nem megy az IP lekérdezés. Marad egy olyan megoldás, hogy nem nézzük az IP-ket, csak a sütiket. Illetve majd még szórakozok vele, hátha találok valami más ingyenes tárhelyet ami megfelelne ...
  • Kandurex
    hát pl, én szavaznék, de csak a végeredményt látom :/
  • VRSDM
    thx.

szóval mint láttátok :] kezdetleges problémák:)
  • Ability
    Van egy kis gond, UW miatt a localhost IP tárolódik, ergó most mindenkinek azt mutatja, hogy már szavazott. Utánanézek mit tehetek, de lehet vissza kell menni extrára, csak ott meg ott van a sarokban az a hülyeség. :/ De az IP-t meg lehet oldani valahogy, csak még nem tudom, hogy hogyan...
  • VRSDM
    most hogy alakul az egész rendeszere. Kérek elnézést azoktól akiknek a kérdése netán kevés ideig volt kinnt.

és a leendőbeli kérdésfeltevőknek üzenném, hogy lehetőleg minden réteget megmozgató, értelmes kérdések legyenek...
  • VRSDM
    [b]elkészült a saját motor.
    Ability

Ahogy látom, a saját kérdések közt vannak kis réteget megmozgató, vagy senkit meg nem mozgató témák is :D

Ne aggódjon senki, naponta 1szavazás, mindenkinek lesz ideje kiélni közvéleménykutatási szándékát. Szóval nem elkeseredni, ha nem titeket sorsol ki a gép. :]
  • [HUN]FaTaL
    Jah de konkrétan nem a fradit utálom hanem a magyar focit azt is csak azért mert egy fos:D
  • Taranov
    Dehogynem, ha nem szereted az egész magyar focit, akkor értelemszerűen a Fradit sem szereted :D
  • [HUN]FaTaL
    A mostani kérdéshez kellett volna egy nem szeretem a magyar focit opció is mert így nincs mire szavazni:D
  • VRSDM
    /am. készülőben a saját szavazósdi. hamarosan várható :)
  • VRSDM
    akkor próbáljunk ki, egy új rendszert. akinek van ötlete, lepjen meg egy priváttal. aztán szépen sorsolok ahogy eddig...
  • Kandurex
    szerintem is értelmetlen szavazás #125

...legyen valami érdekesebb,..őőő...nem jutt eszembe semmi :) Szavazzuk meg, hogy miről szavazzunk

egyébként nem feltétlenül kell csak egy dologról szavazni, a bannerba kapásból befér még vagy 2 vote ablak szal... (mondjuk 3 -nál többet nem érdemes mert megunná a nép
  • Taranov
    Egyrészt, ha megkérdezik mindenki azt mondja, hogy a szeretet a legfontosabb. Ha viszont az új mobil kell, vagy mp4, akkor már rögtön a pénz válik fontossá, ez így van az életben.
    Másrészt gondolj csak arra, hogy az is tudás, ha ki tudom számolni a tévém fogyasztását, meg az is, ha Nietschet vagy Kantot olvasok. Gondolom az utóbbit senki nem teszi, így már eleve kérdés, hogy ki szavazhat a tudásra.
    Én gyerekesnek tartom ezt a kérdést, nem pártolom. De ha valaki szeretné, legyen.
  • Fbn Lx
    125-ös jó ikérdés, és legalábbis tudom, mit válaszolni. Aki meg nem tud egyértelműen választ adni, az max nem szavaz. Ez mindig így van :p
  • Taranov
    Nekem más a véleményem (nem akarok ezzel senkit megsérteni), mert szerintem a 125-ös egy kicsit demagóg kérdés, és erre nem lehet egyértelműen válaszolni. Nem mindegy, hogy a válaszlehetőségek közül valami azért fontos az embernek, mert sok van belőle, mert kevés van belőle, mert erre vágyik vagy hasonlók.
    A focis kérdések szerintem célravezetőbbek ebben az esetben, amikor nem lehet kifejteni a témát.
  • FZoleee
    ooh, kösz :D

Akkor egy szavazással érvényesítsük azt szavazást, ami eldönti melyik szavazás legyen azok közül amit beírtunk?
  • Palinko
    nos tényleg nem a legjobb megoldás időponthoz kötni a kérdés beírását, mert ezek elég értelmetlenek, kívéve a 125 öst, sztem az a lenne a legjobb
  • Taranov
    Ez a kérdés olyan formában is jó lenne, hogy Nézel-e focit vagy játszol-e focit.
  • FZoleee
    Melyik a legfontosabb számodra?
    Pénz
    Hatalom
    Szeretet
    Tudás
  • fanka93
    Szereted-e a Fradit?
    Igen
    Nem
    Nem szeretem a focit
  • bujcsik555
    Hány mobiltelefonod van?
    Egy sem
    1
    2
    Több
  • VRSDM
    lesz külön archiválás. lesz saját szavazó motor. lesz itt minden:]

[center][b]hála Ability-nek!
  • fanka93
    41:46
  • Taranov
    Most egy kicsit elhúztak a nemek :D
  • Palinko
    valószínűleg... sőt egy weblapra is ki lehetne tenni/arhiválni az eredményeket!
  • bujcsik555
    39:40 Szoros lesz:D
    20:00 után be lesz rakva az eredmény?
  • Benny04
    igeeen :D
  • fanka93
    30:27 xDD
  • precision
    jótopig pluszfav
    (kérdésre a válasz, igen :))
  • bujcsik555
    18:17