127612
-
#146 ez eddig nekem teccik :) 1 ember csak 1x szavazhat,ez gy fain :) -
Verseghy #145 teszt1 hajráááá:D -
#144 Kéééész, találam egy normális tárhelyet. Megy az ip ellenőrzés, nincs reklám, gyorsnak is tűnik. Azt hiszem ez a végleges. Valaki dobjon fel egy szavazás ötletet, és berakom tesztelni. :P -
#143 Holnap ránézek, most megyek aludni, mert reménytelennek tűnik. Extra tiltja a frame-t, és a sarokba ott az a hülyeség, UW-n pedig nem megy az IP lekérdezés. Marad egy olyan megoldás, hogy nem nézzük az IP-ket, csak a sütiket. Illetve majd még szórakozok vele, hátha találok valami más ingyenes tárhelyet ami megfelelne ... -
#142 hát pl, én szavaznék, de csak a végeredményt látom :/ -
#141 thx.
szóval mint láttátok :] kezdetleges problémák:) -
#140 Van egy kis gond, UW miatt a localhost IP tárolódik, ergó most mindenkinek azt mutatja, hogy már szavazott. Utánanézek mit tehetek, de lehet vissza kell menni extrára, csak ott meg ott van a sarokban az a hülyeség. :/ De az IP-t meg lehet oldani valahogy, csak még nem tudom, hogy hogyan... -
#139 most hogy alakul az egész rendeszere. Kérek elnézést azoktól akiknek a kérdése netán kevés ideig volt kinnt.
és a leendőbeli kérdésfeltevőknek üzenném, hogy lehetőleg minden réteget megmozgató, értelmes kérdések legyenek... -
#138 [b]elkészült a saját motor.
Ability
Ahogy látom, a saját kérdések közt vannak kis réteget megmozgató, vagy senkit meg nem mozgató témák is :D
Ne aggódjon senki, naponta 1szavazás, mindenkinek lesz ideje kiélni közvéleménykutatási szándékát. Szóval nem elkeseredni, ha nem titeket sorsol ki a gép. :] -
#137 Jah de konkrétan nem a fradit utálom hanem a magyar focit azt is csak azért mert egy fos:D -
#136 Dehogynem, ha nem szereted az egész magyar focit, akkor értelemszerűen a Fradit sem szereted :D -
#135 A mostani kérdéshez kellett volna egy nem szeretem a magyar focit opció is mert így nincs mire szavazni:D -
#134 /am. készülőben a saját szavazósdi. hamarosan várható :) -
#133 akkor próbáljunk ki, egy új rendszert. akinek van ötlete, lepjen meg egy priváttal. aztán szépen sorsolok ahogy eddig... -
#132 szerintem is értelmetlen szavazás #125
...legyen valami érdekesebb,..őőő...nem jutt eszembe semmi :) Szavazzuk meg, hogy miről szavazzunk
egyébként nem feltétlenül kell csak egy dologról szavazni, a bannerba kapásból befér még vagy 2 vote ablak szal... (mondjuk 3 -nál többet nem érdemes mert megunná a nép -
#131 Egyrészt, ha megkérdezik mindenki azt mondja, hogy a szeretet a legfontosabb. Ha viszont az új mobil kell, vagy mp4, akkor már rögtön a pénz válik fontossá, ez így van az életben.
Másrészt gondolj csak arra, hogy az is tudás, ha ki tudom számolni a tévém fogyasztását, meg az is, ha Nietschet vagy Kantot olvasok. Gondolom az utóbbit senki nem teszi, így már eleve kérdés, hogy ki szavazhat a tudásra.
Én gyerekesnek tartom ezt a kérdést, nem pártolom. De ha valaki szeretné, legyen. -
Fbn Lx #130 125-ös jó ikérdés, és legalábbis tudom, mit válaszolni. Aki meg nem tud egyértelműen választ adni, az max nem szavaz. Ez mindig így van :p -
#129 Nekem más a véleményem (nem akarok ezzel senkit megsérteni), mert szerintem a 125-ös egy kicsit demagóg kérdés, és erre nem lehet egyértelműen válaszolni. Nem mindegy, hogy a válaszlehetőségek közül valami azért fontos az embernek, mert sok van belőle, mert kevés van belőle, mert erre vágyik vagy hasonlók.
A focis kérdések szerintem célravezetőbbek ebben az esetben, amikor nem lehet kifejteni a témát. -
#128 ooh, kösz :D
Akkor egy szavazással érvényesítsük azt szavazást, ami eldönti melyik szavazás legyen azok közül amit beírtunk? -
#127 nos tényleg nem a legjobb megoldás időponthoz kötni a kérdés beírását, mert ezek elég értelmetlenek, kívéve a 125 öst, sztem az a lenne a legjobb -
#126 Ez a kérdés olyan formában is jó lenne, hogy Nézel-e focit vagy játszol-e focit. -
#125 Melyik a legfontosabb számodra?
Pénz
Hatalom
Szeretet
Tudás -
#124 Szereted-e a Fradit?
Igen
Nem
Nem szeretem a focit -
#123 Hány mobiltelefonod van?
Egy sem
1
2
Több -
#122 lesz külön archiválás. lesz saját szavazó motor. lesz itt minden:]
[center][b]hála Ability-nek! -
#121 41:46 -
#120 Most egy kicsit elhúztak a nemek :D -
#119 valószínűleg... sőt egy weblapra is ki lehetne tenni/arhiválni az eredményeket! -
#118 39:40 Szoros lesz:D
20:00 után be lesz rakva az eredmény? -
#117 igeeen :D -
#116 30:27 xDD -
#115 jótopig pluszfav
(kérdésre a válasz, igen :)) -
#114 18:17 -
#113 17:17 :ooo -
#112 én nem tudom eldönteni XD -
#111 Elönyben az igenek. Éljenek a kockák ( köztük én:) ) :D
-
HUmanEmber41st #110 Jó az első kérdés!
Használtad-e a véletlenszám generátort? :D -
#109 készülőben a normális. külső szavazómotor nélküli saját, szavazóegység :] -
#108 11:11
izgiek. -
#107 jó topiknak ígérkezik^^
+fav