127612
-
#106 igen xD -
#105 KÉrdésnek:
Kockának tartod magad?
Igen
Nem
Nem tudom eldönteni
Erre igen kiváncsi lennék :D
-
#104 hmm. nem rossz ötlet. végleg valami ügyes flash-es dolog kéne, de ahhoz nem értek...
mind1, szöveggel kiírom egyenlőre. -
#103 célszerű lenne az előző napi szavazás eredményét berakni a bannerba, nem? -
#102 oksha,értem -
#101 19-20 között kell betenni a kívánt témák, itthon lefutattok véletlengenerátort, és választ egyet. az lesz másnapig. és folytatódik így tovább!!!
ez most csak estig, némi közvéleménykutatás :] -
#100 TÉK -
#99 jó totyik lesz ez,amúgymeg ki tette fel a szavazást,mármint kinyerte a téket,vagy a témát? -
#98 Kurva jó a banner :O -
#97 Ha jók lesznek a kérdések, akkor van értelme szerintem is. -
#96 Bannert ha valakinek van affinitása készítsen, és megszavazzuk a nyertest! -
#95 nekem még van 1 hórdó kólám
amúgy sztem yo topik , engem speciel érdekel ,hogy 1es témákrol hogy vélekedik az sg közössége ^^ -
#94 Igen.
Francba elfogyott kólám. Mindjá jövök veszek újat.
Aztán feltöröm a gépeteket a legújabb kémprogramommal LOL! -
#93 De az a kérdés kinek állna szándékában egy ilyen szavazást manipulálni?Mi érdeke akárkinek is ez?Semmi ügydöntő dolog, semmi haszon nem származhat belőle, szimpla szavazások... -
#92 aki meg csal, vagy ezeken ügyködik az épp az értelmét öli meg... szvsz mindenki kiváncsi a leendőbeli szavazások hiteles eredményére. de így értelmetlenné válna.
Vagy csináljunk regelős rendszert? akkor meg a fele ember nem is szavazna ... :/ -
#91 ha nyernek az igenek sem lesz szavazás. Ez a véletletszámgenerátoros tetszett a legjobban. Szóval! Kérdésekre javaslatot, minden nap. 19:00 -tól 20:00 között kéretik beírni. Vastag betűvel! aztán 20:00kor már írom is ki a véletlen által sorsolt nyertest :] -
#90 új ip-mel sem engedett újra szavazni... :( -
#89 Tévedtem! Szavazni enged de mégsem számolja! Gondolom ip-t figyel ami kijátszható proxy serverek segítségével! -
#88 ezt kell átadni:
<input name="answer[]" id="answer3748" value="3748" type="radio"></td>
enne:
<form action="http://www.free-website-polls.com/poll.php" method="post">
Kis alapvető html illetve php-ban ciklusismerettel a szavazás befolyásolható, mivel nincs sem az figyelve hogy mi az usernév sem az ipcím sőt az sem hogy honnan jöhet a szavazás! Tehát bárki bármelyik oldalon elhelyezheti ezt a szavazást és szavazhat ciklusosan!
Így nem csak a szavazás veszti értelmét de a topik is! Megoldás: az sg-nek csaját szavazó modult kéne csinálni ami usernév alapján ellenőriz! -
#87 választási csalások xD kékcédulát adnak a vip-eknek -
#86 Csodálkozom, mert tegnap este még a nemek vezettek. Lehetséges, hogy manipulálták az eredményeket? -
Aspyrin #85 Legyen új szavazás? :) -
n3whous3 #84 mivel az Igenek vezetnek, ezért szerintem nem lesz újabb szavazás -
#83 A tv2 a kedvenc csatornád?
Igen
Nem:XDD -
#82 Kéne már valami új szavazás. -
#81 Nem -
#80 ja, jó
[ÜL, KÓLÁT ISSZOGAT] -
Hajnalcat #79 Van ez A nagy fogyás című műsor nemtudom melyik kereskedelmi adón, fene se néz ilyeneket, azért írtam, hogy divattopik, már a címe elárulja.... -
#78 látom az igennel szavazók többségben vannak, állítom azok szavaztak azzal, akik egész nap a gép előtt ülnek kólát isszogatnak és épp a legújabb kémprogramukat írják. nemtudom, nemértem miért kéne bezárni ezt a topikot mikor van akinek tetszik van akinek nem, de ha az igennel szavazók lesznek többen, akkor annyiban kell hagyni és oké had zárják? na akkor ennek a topiknak télleg nincs úgy értelme....a kérdés maga hülyeség szerintem ezért. üdv! -
Aspyrin #77 emo? -
#76 nem ügydöntő szavazás, szal,...tegyük ügydöntővé? szavazzuk meg, hogy a szavazás eredményét érvényesítsük -
#75 124 vs. 101 -
#74 irj ki a kerdesben egy szavazast -
#73 101 vs 82 :) -
#72 Ha meg nem kell az álldemokrácia, akkor a kérdéseket véletlenszám generátorba be, és máris anarchokaotikus módon lehet napiszavazni. -
#71 És ha nemes egyszerűséggel egy hármas szavazóbizottság döntheti el, melyik kérdés legyen szavazásra alkalmas?
Ha egy ember dönti el, akkor szubjektív, ha három, akkor is szubjektív, de háromfelé kell anyázni, az már sokkal demokratikusabb. Ha a téker dönti el, akkor valszeg csak a hörgővitézek (vagy vitézlányok)tehetik fel az agyatlan kérdéseket (saját vélemény, tartok tőle, hogy így lenne).
-
Paranoia #70 /fav
szavazás eredménye megjelenhetne új ablakba -
#69 ja -
#68 nem+fav :D -
vass17 #67 jah visszavonom, az első állításom nem igaz:)