127612
-
#226 bevallom énis, zavar ez a csecsemőméret...
[right][apro]40centi 3kiló 20deka -
#225 lol kérdés! Hát persze hogy megnézem! Még össze is szoktam mérni a másik gyerekkel hogy kié a nagyobb! -
Fbn Lx #224 Hát, szerintem ez egyértelmű, hogy nem, szóval felesleges lenne megszavaztatni. Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny, hogy ezt teljesen lehetetlennek tartanám :0 -
#223 okés. következőnek akkor bejegyezve!
am. lehetne ilyen is. " Hiszed hogy a megcsalás megbocsájtása után, eltűnik a tüske a szívedből? " -
#222 Dehogy. :D Én ezt a kérdést láttam már Az Igazság Ára amcsi verziójában, és ott igennel válaszolt az alany. Szerintem itt a topikolvasók között is igen sokan követnék, ha rá lennének kötve a hazugságvizsgálóra. Ez nem igazán eldöntendő kérdés. Bizonyos szituációkban az ember akaratlanul is meglátja a másikat, de ez nem azt jelenti, hogy szándékosan lesekszik vagy élvezkedik. Vagy buzi vagyok, csak nem tudok róla?
Köv kérdésnek ötlet: Hiszel az őszinte megbocsátásban? (Talán nem olyan provokatív mint ez, de szerintem érdekes kérdés. Persze ez alatt nem az apróságokra gondolok...
MOD: amúgy csak most olvastam el a szavazáshoz tartozó leírást. Így kicsit más értelmet nyer a kérdés. :D -
#221 Ezt a kérdést -
#220 jah,vágom xD -
#219 melegcset -
#218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pepesz :D -
#217 juj ilyen h jut eszedbe?:DD -
Verseghy #216 Ajajjj:D:D -
#215 mi az az alkalmatosság?! botsi,csak wok így este -
#214 csak őszintén srácok ;) -
#213 lol kérdés :D -
#212 nem választani fogunk hanem megdönteni -
#211 ha így lenne akkor fölösleges lenne a szavazómotor :C
épp ez az értelme, de hát csaljon aki akar, vagy hívja a haverjait, ha neki jobb érzés úgy :D -
karajjj #210 jézusom, nem kormányt fogunk itt választani, ez csak egyszerű közvéleménykutatás, jólvan ez így ahogy van... -
#209 megoldás egyszerű
mindenki beírja a topikba, hogy mennyit költ, több száz alreget meg senki nem regel, meg kiszűrhető.. -
#208 -
#207 jee^^
thx shadow -
#206 kösz SHADOW hogy újra kinyitottad -
#205 ! -
#204 Majd ha nem ovodás szinten lesztek kinyitom. -
#203 nem,ezt értsd úgy,hogy egyik nap veszek 2 dobozt,ami kitart 2-3 napig,a másik napon pedig vagy tippmix-re,vagy sörre,vagy ilyesmikre megy el:) -
#202 A problémám a tárhelyszolgáltató rossz kofigurációjából adódott. Nem hozzáértés kérdése, egyszerűen az 'alap' (és biztonságos) IP lekérdezés a szolgáltató miatt nem működött, én pedig megkérdeztem, hogy van-e alternatív megoldás. (Azért nem ismertem ezeket, mert sosem szorultam rá erre, és igazából ezek nem is túl jó megoldások, mert hamisítani lehet őket.) Egy tárhelyváltás megoldotta a problémát, és az eredeti script gond nélkül működött rajta IP ellenőrzéssel is.
A másik dolog, amit... én mindig szem előtt tartok: pont egy programozásban jártas embernek kellene igazán erkölcsösnek lennie az ilyen dolgokat illetően. Én is tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működnek a dolgok, vissza is tudnék élni vele, DE nem teszem. Az a véleményem, hogy az élvezet igen szánalmas módját találtad meg... -
#201 2 doboz/nap? az kemény:D
1000-3000-re szavaztam mert napi 1 doboz sajnos elmegy:/ -
#200 ja tényleg, azt jelöltem be, csak elbambultam :D
tehét úgy ahogy mondod, nem élek semelyikkel :D -
#199 tehát..."nem élek semelyikkel" -
#198 Én nem dohányzom, sem iszom, és nem csinálok bármi ilyesmit, tehát 0-1000 -
#197 napi 2 doboz? az szép .. :D -
#196 De komoly zsebpénzed lehet, ha havi 30 ezret cigire költesz, és ez még csak a kisebbik része, mert a nagyobbik tippmixre és nyáron sörre megy el :) -
#195 én is tippmixre verem el zsebzsém nagyrészét xD -
#194 lol tényleg :D sorry nem figyeltem , mondjuk én is azokra gondoltam , szóval az alapján szavaztam ;) -
#193 még jó hogy írtam leírást mellé :) -
#192 hát jah sztem igen , egy bizonyos szint után a szerencsejáték is káros szenvedély :) -
#191 tippmix számít-e?:P heti 1-2 ezer azért elmegy rá:P (bár mostanában mérséklem magam...) -
#190 sajnos én naponta elverek egy 1000-sest cigire,és akkor még a kötelező nyári sörpénz nincs benne :S:S -
#189 jó a szavazós cucc^^
kérdés is jó :D 1000-3000re szavaztam :O
amúgy a csajok káros szenvedélyeknek számítanak? -
bracsek #188 ha geci lennék nem segítenék senkinek, de én mindenkinek segítettem akinek tudtam, de ebből csak annyit értem el, hogy ha valakinek van valami hülye és a hülyét szó szerint értem ötlete az megtalál.
Ha volna kiért miért változnék. de nincs. -
#187 Azért nem szeretnek mert ilyen geci vagy másokkal szemben. Ha egy kicsit megváltoznál akkor semmi probléma nem lenne.. Na jó éjt!