127612
-
bracsek #308 most már 2 van, de nem én vótam. -
bracsek #307 Ha felállítottam egy vénasszonyt az azt jelenti, hogy van bőr a képemen?
De helyre szóló jegyem volt, 2. osztályra, és neki 1. osztályra volt, illedelmesen megmondtam, hogy leszarom, hogy hova van helye, de nekem oda van és ott fogok hazautazni, vagy lesz szíves átadni a helyét vagy elfoglalom. Mivel nem tartozom a pehelysúlyúak közé így úgy döntött nem lesz jó neki alattam. Hol az esze az első osztályú jegyével elfoglalni az és másodosztályú helyem? -
#306 lol 0 szavazat az igenre...nem is lesz sok úgy érzem:) -
#305 [b] szerk.3
ha többeknek igénye hogy egy kérdés több napon át is kinnt legyen, esetleg visszarakjam, hát tessék szólni! -
#304 ÁHH 2-ik szavazo vagyok:D
Szerintem az ember ha nem a sajátja a cég, ugyse a maximumot nyujtja,nem érdekli. Suliba meg mindig van mit javitani szerintem, nem lehet maxot nyujtani -
#303 [b]Kérdés ötleteket továbbra is várom, ha valakinek igénye van a megnyílvánulásra! -
#302 [b]ismét felhívom a figyelmed a szavakt megválogatására. tessék kicsillagozni -
#301 -
#300 És természetesen igazad van :) -
#299 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Fbn Lx #298 Általában halálszarfáradt vagyok suliból hazafelé, szóval nem érdekel túlzottan mi zajlik körülöttem, csak ülök csukott szemmel és folyik a nyálam. :D
Ha egy nagyon helpless idős asszonyt/férfit látok, csak akkor adom át. Vagy ha látom hogy valaki rosszul van. Egyébként nem.
Főleg azért nem, mert ha meglátják, hogy ülök én, mint fiatal, szorosan mellém állnak, és tolják a hasukat az arcomat, vagy éppen háttal állnak nekem, és a méretes picsájukat a képembe nyomják, ezzel jelezvén, hogy ők le szeretnének ülni. Némelyik még a szatyrot is berakta már a lábamhoz. Meg odafordul a barátnőjéhez, aki szintén a piacról jön, és hangosan beszélnek arról, hogy milyen rossz dolog is állni. Hát fogja a f'szom átadni a helyet az ilyeneknek. Aki szépen megkér, annak esetleg. -
#297 hE? -
#296 ezmiez? -
#295 jáj kitöröltem véletlen:S
leírom még1szer: +fav
XD -
#294 eddig nem volt fav? :O
-
Verseghy #292 Én csak akkor nem adom át a helyem, ha oda áll mellém az idős nő és köhécsel meg jajjog, hogy fáj a lába.. Azoknak szoktam átadni akik esetlenül állnak ott. -
#291 Hát ha európai színvonalú nyugdíj lenne Magyarországon is, akkor nem is lenne gond megvenni a bérletet, de sajnos a nyugdíj köszönőviszonyban sincs azzal az összeggel, amit egész életük során nyugdíjjárulékként befizettek (elvettek tőlük). -
#290 köszi :D -
#289 hát igen, de azért 1-2 beíráson sírok a röhögéstől :) -
#288 azért a megfogalmazásokat kúltúráltan, ha kérhetném. aki nem inge... -
#287 Hülyén van feltéve a kérdés! Ugyanis ha olyan kis távon utazok hogy 20 percen belül van akkor le sem ülök éppen ezért mert ugrálhatok leülök és már "állítanak" is fel...
... ha távolabbra megyek valószínűleg nem a végállomáson szállok fel így le sem tudok ülni....
... viszont ha leülök és látom az öregaszonyon hogy a kötekedős fajta aki monja a másik vénasszonynak hogy ezek a mai fiatalok akkor nem állok fel...
... viszont ha az a típus öreglány szál fel a buszra aki alig áll a lábán de kimegy a piacra egy kis friss zöldségért a levesbe annak átadom!
... láttam már olyan mammert is aki a gyerekjárókával (az a fél téglaalap) futott a buszig úgy hogy lobogott a járóka majd alig szált fel a buszra majd még egy hisztit is levágott az ülésért...
Véleményem szerint ők a nyugdíjukat fizették meg a munkájuk alatt nem azt, hogy ingyen utazhassanak 1 megállókat a piacra amit megtehetnének egészségügyi okokból gyalog is!
Szóval szerintem el kéne venni tőlük az ingyen utazgatást és meggondolnák ők is hogy mikor hova mennek!
A reggeli tömegben meg ne menjenek már piacra amikor mindenki siet dolgozni (akik eltartják őket ne akadályozzák) mikor ráérnek később is kimenni a piacra.)
Igazából nemmel zavartam mert a ritkábbnál is ritkább esetben fordul elő hogy átadom a helyet vagy ha jobban tetszik keveset ülök buszon! -
#286 Ennek van folytatása is:
Az öreg hölgy előre megy a söfőrhöz és megkérdezi:
- Hallotta ezt?
- Igen, de mégis mit kellene tennem? Forduljak északnak?! :D -
#285 ezaz örüljenek a hülye nyanyák 65 öv félett hogy ingyen utazhat... én meg fizetem az 5eFT os bérletet hát a jó arva anny*t a mammernak... örüljön hogy a buszon lehet... nem hogy még a helyem is adjam át... de a buszon jácca a nagy sérültet meg minden de aztán meg úgy rohan a buszra... -
#284 mekkora cink baleset már xDDDDDD -
#283 hála bmx-nek eltörtem a seggcsontom (legalsó csigolya), és mozogni alig bírtam fél éven át. na most olyankor is leültem egy pózban ahogy épp nem fájt, és akárhogy néztek az öregek nem adtam át a helyem... ez van. néha értsék meg ők is. -
#282 + fav
alap,hogy átadom
pont tegnap adtam át a helyem egy ügyfélszolgálati irodában egy néninek... -
#281 Lehetséges, hogy ezzel nem fogtok egyetérteni, de sokan a tömegközlekedést kényszerűségből használják, munkába járásra például. Én suliba utaztam minden nap 2×50 percet, és nem voltam boldog, amikor egy öregasszony, aki csak a piacokat járja ingyen (ugye 65 év felett már ingyenes a BKV), felállított, mert életkortól függetlenül azért naponta 100 percet állni nem egészséges.
Szerencsére már régóta nincs ilyen gondom, mert talán 1 éve ültem utoljára tömegközlekedésen, ahová nem lehet gyalog vagy autóval menni, oda inkább nem megyek. -
#280 pontosan. honnan tudja az idős néni / bácsi, hogy mi miatt ülsz? neked is fájhat úgy a lábad, vagy megszédülhetsz, hogy le kell ülnöd. én egyszer elég szarul voltam, még kiskoromban utaztunk valahova anyukámmal, persze leültem mert állni alig bírtam. erre egy idős nő odajön, hogy álljak fel mert ő le akar ülni. én meg túl jólnevelt voltam és egyből átadtam a helyem, a nő meg vágta a pofákat és még majdnem én éreztem magam rosszul (amőgy is szarul voltam nagyon, mondom). Na amikor anyám ezt észrevette, úgy kiosztotta a nőt, hogy az majd elsüllyedt szégyenében. És igaza is volt :) -
#279 Nem--38.46% -
#278 lol ezt te hallottad is? :D -
#277 Csak már eleve az egy kis bunkóság szerintem, ha megkérnek. -
#276 Én is ezen az állásponton vagyok :), bár ez attól függ, hogy hogy kéri :).
Volt már olyan, hogy: "Fiacskám nem látod ,hogy én vagyok az idősebb? nem akarod átadni a helyed?"...nah ezeknek soha ^^ -
#275 Ha kérik igen...ha nem akkor nem:P -
#274 jah 1x-2x utazom buszon és a mammer bazzeg olyan agresszívan száll fel a buszra hogy legyen ülőhellye hogy a 135KG-omat halál lazán arréb löki... mondom any*d... meg sípcsonton basz a botjával... fú az ilyeneknek olyan jót szoktam beszólni :D -
#273 van egy jó sztorim erre :]
öreg hölgy, felszáll a 14-es villamosra. és furcsamód egy tipikus, susogósnadrágos barnább 16-17 éves srác pattan és " Le tetszik ülni? "
és most jött a csattanó. flegma hangnemben, affektálva " Előmelegített helyre NEM ÜLÖK!!! " . fél kocsi néz. erre jön a válasz, ami a kocsi másk felét meg nevetésre készteti :]
"AKKOR ÜLJ A JEGESMEDRE F***RA" :D -
#272 Szerintem aki nem tömegközlekedik az azt jelölje be, amelyiket jellemzőnek tartja magáról. Mint az előttem szóló: nem tömegközlekedik, de ha menne, akkor ......
Én egyébként nagyon szűröm, hogy kinek adom át a helyet. Sok esetben észben tartom, hogy a kor csak egy állapot, és nem valami tisztség. (Meg adom nekik a tisztelet mindig, csak néha negatív tapasztalatom van.) Ha látom, hogy tényleg rossz az egészsége, akkor természetesen átadom. De az olyan személyek akik követelőznek, és látszólag semmi bajuk, majd 500 méterrel arréb meg már le akarnak szállni... na szóval velük nem vagyok túl előzékeny, de ha megkérnek, akkor nem vagyok bunkó sem. :P -
#271 én sem járok csak nagyon néhe de akkor 1x sem fogom átadni... -
#270 egyetértek, én sose járok tömgközlekedéssel,csak oszt kiránduláson buszozok :D -
#269 a jelenlegi szavazásban kellene egy olyan lehetőség is, hogy nem járok tömegközlekedési eszközzel :) -
#268 intézkedtem kicsit, jó pár téma bannerja alatt ott virítunk már :)
köszönöm ezúton is azoknak akik kiraktak minket ;)