127612
-
#348 deéntényleg elpasztam. -
#347 én is diszkót jelöltem :D -
#346 nyugi én is,én am az élő hangszeresre akartam:S -
#345 dnb-rave-breakbeat . csak félrenyomtam dikkó-ra -
#344 [rap,hiphop,rnb] -
#343 kösz-kösz
[trance] -
#342 Azthiszem néhány speciális esettől eltekintve, bennevan minden ami átlagosan hallgatott stílus...
Ha még ötlet van tessék szólni! -
#341 Akár, csak nem akartam mondani. :P
Desigo: akkor lehetne olyan is, hogy mekkora az átlag életkor, és az SG-s besorolás alapján lennének az opciók. Vagy esetleg olyan, hogy: "Te olvasod a főoldal híreit, vagy csak fórumozni jársz ide?". -
#340 és akkor soroljam be a ööö, sokezer féle stílust? jolvan majd összevetem ami eszembejut, úgy általánosítva. -
#339 szavazás ötlet:
Milyen zenét szeretsz... -
#338 többek közt feleslegessé válna téma?!
Évek óta a fejemben van hogy meg kéne csinálni erre lelopnák. nahszép :D -
#337 jaja ez nálam is be szokott jönni :D -
#336 IE elutasítja a sütiket, mivel egy külső oldalról van behúzva a tartalom. Más böngészők lazán a behívott oldalhoz társítják a sütit, de IE az nem. A biztonsági beállításoknál be lehet állítani, hogy elfogadja, de ezzel meg senki sem szórakozna szívesen...
CSOCSO: ha jól értem, akkor Te is ki akarod rakni egy másik topikba a szavazást. Na ez az, amire nincs felkészítve a script. Bár nem lenne nagy munka, de sok problémát vet fel. Többek között a közös admin felületet... -
Verseghy #335 Én tudok, semmi mást nem teszek, csak bemegyek internet explorerből nem firefoxból:D -
#334 Érdekes, nekem hiába dinamikus az ip-m, nem tudok minden újrakapcsolódásnál szavazni. :O -
#333 nemértelek, szavazol és onnantól látod az eredményt, ha meg lemaradnál mert csere volt, tessék nzéni az archívba (ha meg más ip-ről szavaztál [suli] és utána itthon nem akarsz mégegyszer (ergó csalni) akkor simán archívba is dinamikusan változik a jelenlegi eredmény is! -
#332 hm.kéne betenni egy szkriptet vagy vmit hogy az eredményt is meglehessen nézni nem? mert igy nemjo.sszavazok a suliba,aztán hazajövök és itt is kell hogy lássam -.- :D -
#331 lol
nyomtass nekem párat =) -
#330 :D -
#329 nem -.- -
bracsek #328 zxD -
#327 :DDD -
GVG #326
ő:D -
#325 Mi aza Deák ?:D -
GVG #324 Deák segített vagy mi?:D -
#323 dettó pl. múlt évben bukásra álltam matekból egész évben...hát májusban nem kijavítottam 3-asra?! -
#322 én is :D -
GVG #321 én csak ha szorul a hurok:P -
#320 egyértelmű: nem :D -
#319 én most a nemre nyomtam :D és teljesen igaz sosem dolgozok maximumon :D mind jáccok meg netezek :D ha bejön a főnök akkor természetesen 100%osan dolgozom :D elmegy akkor leeresztek :D -
#318 tessek szavazast kiirni ra ;D -
#317 szooooval.. kitennem a filmes topikba.. de szeretnek akkor egyuttal egy szavazast inditani..pls mondjatok el hol tudom kinezni a kodot.. koszike -
#316 +fav :D -
#315 Fav
Csak ha szorul a hurok--46.15% -
#314 detto ugyanígy voltam vele, csak nem mek fősulira, szval már az érettségi se érdekel XD -
#313 akkor berakon sajátba... -
#312 szerintem is jó a napi váltás
és fix időpont lehetne... -
#311 Vissza már ne rakd, de szerintem legalább 24 óráig legyen kint egy szavazás... -
Fbn Lx #310 -II-
ugyanaz :D
Jegyeimet már rég leszarom, nem nézi senki.
Érettségit megírom jól, duplázzák, és ennyi -.- -
#309 Én csak akkor tanulok ha bukásra állok valamiből. :D