A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Tavaly nyáron elõttem sodródott le egy autós az útról na akkor.
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Pár éve mentem haza és láttam,hogy kigyulladt az OTP. tüzöltók
Egy faszi összhányta magát és kiterült az utcán(utána kiderült csak jól berúgott). mentõk
A rendõröket még nem kellett,de pár éve polgárõrködtem és akkor beszéltem velük,azóta már átléptem a sötét oldalra.<#eplus2>#eplus2>
anno 1987
Nem egyszer volt rá alkalom közúti balesetnél de akkor nem én hívtam hanem aki velem volt felnõtt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nem
de amúgy maga az új skin jó lett, grat
Szilveszterkor elütötte az egyik ismerõsömet az autó, akkor hívtam õket...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nekem már kellett mentõt hívnom,otthonra és munkahelyre is.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nos, ez így ebben a formában nem igaz.
Még a régi családi házunknál laktunk, mikor mentem haza biciklivel. Maga a telek nem volt elkerítve, csak a hátsó rész, hogy a kutyánk ne mászkáljon el itthonról (de az is csak egy kis rács volt, egy vékony falap ajtóval). Szóval mentem haza biciklivel, bemegyek hátra, hogy le rakjam, de mikor megyek haza, egy termetes német juhász morogva állja el az utamat. Egybõl visszamentem, mondom keresek valami fadarabot. Megvan, visszamegyek, ráverek vagy ketõt a fejére, de majdnem megharapott, úgyhogy eldobtam. Akkor voltam már beszarva rendesen 😄. Felhívtam apámat, hogy mikor jönnek haza, akor csak õ szálljon ki, mer itt egy kurva kutya. Nah így már sikerült elzavarni vagy 10 percre, úgyhogy mindenki be jutott a házba. Aztán jött hozzánk pár vendég, akiket késõbb nem engedett ki, mert befészkelt a bejárati ajtó elé. Na itt telt be a pohár, hívtuk a rendõröket, õk meg hívták az állatvédõket. Így kb 7en, két adag altatóval el tudtuk vinni este fél 10-re 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De ne is legyen! 😊
bocs akit nem érdekel ne olvassa de szeretem megosztani ezeket a dolgokat, és kérek mindenkit ha ezzel kapcsolatos élménye van írja le mert szívesen elolvasnám ;-)
http://www.tenke.hu
na most meglett változtatva a banner csak azért hogy bele illjen az uj dizajn színvilágába.
köszönjük. 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Legfõképp a kösönség segítségét szoktam, de néha a felezõt is bevetem!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a motoros dobott egy szaltót, és lebaszódott a földre, mondom ez itt halt meg. aztán pár pillanat múlva felüvöltött, hát, nagyon örültem neki 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.