127612
-
had gratuláljak...
kár azért a bom idézetért az aláírásodban :Dddd -
Üres szavazás. Remélem össze fog jönni.. -
F1re #60063 nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen. pénzkőhozááá -
én még gyerek vagyok :) -
pista89 #60061 Teljesen elégedett vagyok, jól sikerült.
A munkám egyben a hobbim is, mást nemszeretnék mondani :) -
Katarina 60 #60060 Teljesen elégedett vagyok az életemmel,jól sikerült.
Vannak még vágyaim, elképzeléseim,de ezekkel már úgy vagyok ha össze jön oké,ha nem hát nem.
Van szerető férjem,a munkám imádom,két szép gyermeket neveltünk fel,már mind ketten párjukkal élnek,unokám még sajnos nincs,de remélem lesz.
Szép házban lakunk,saját építésű,összkomfort.Autónk van.Pénzem picit lehetne több,de nem panaszkodom.
-
mindig is autóversenyző akartam lenni de apu nem akarta :((( -
Nem, mert nem tettem értük eleget, lusta, gyenge voltam.
nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen. -
van még sok más tervem is!
-
"nem sült el olyan jól, ahogy azt gyerekként gondoltam" és a "van még sok más tervem is!" nálam ugyan az, attól hogy eddig meg nem sikerült még összejöhet. (vagy nem lesz holnapom?)
nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen -
nem, nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen. -
amit 20 éves koromig el akartam érni, azt sikerült, de még van sok más tervem is -
csősztök a szüzességem eladtam ez volt a vágyam több nincs ja de kéne még egy ps3 hdtv-val elég a 80cm-es is kösz -
tervek mindig vannak.
nem változom, csak zene legyen :P szeretem csinálni amit általában csinálok/tanulok. szal gond nincs sztem -
soha nem dédelgettem nagy álmokat. -
nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen -
#60038.
Ugyan ezt akartam leírni. :) -
Egyelőre, de sose lehet tudni. Addig nem halhatok meg, amíg ez meg nem valósul
-
Nekem nagy gyerekkori utazós álmom teljesűlt már. Eljutottam az igazi fekete Afrikába. Nagyon szép természeti hely. -
van még sok más tervem is -
Olyan "álmaim" nekem is vannak, amik nyilvánvalóan túlmutatnak lehetőségeimen. -
DIESEL DOG #60044 Lényegében igen, de még van egy csomó tervem amit akkor is megvalósítok ha beledöglök... -
Unreal1942 #60043 Van pár dolog amit szerettem volna és sikerült megvalósítani, de akad még néhány amit szeretnék, de nincs rá lehetőségem, vagyis anyagi forrásom. -
Nincs rá lehetőségem, jelenleg elérhetetlen. - Nem annyira gyerekkori álom, inkább egy örök álom. Attól tartok, nem lesz rá lehetőségem, túl sok pénzbe kerül...
-
Kitanultam a szakmát (programozó), motorozok, sok szép helyre eljutottam, amiket szerettem volna látni; álmaim egy részét már elértem, de lustaság miatt még akad bőven :) Szép lassan minden meglesz. -
van még sok más tervem is!
-
Igen, és van még sok más tervem is! -
Sohe nem dédelgettem nagy álmokat. Egyáltalán nem így képzeltem el az életemet, mert igazából sehogy sem tudtam elképzelni még 16 évesen sem, hogy milyen lesz az élet tíz évvel később. Lehetne jobb is, lehetne rosszabb is. Terveim meg vannak.
-
Igen(nagyon jo erzes volt) de sok mas dolog is van meg a listan :) -
mindkettő van, asztalit sokat használom, laptopot annyira nem, bár közel sem porosodik. -
Fbn Lx #60035 én szeretnék egy laptopot is, azaz valószínűleg mindenki más is szeretne. Kb. nem utasítanám vissza ha megdobnának vele, de nem kifejezetten van rá pénzem. -
Főleg a filmtöltés-nézés és a szimulátorozás-játék miatt van gépem.Ezek laptopon nekem élvezhetetlenek lennének-kell a nagy képernyő és a sok eszközcsatlakoztatási lehetőség.Nem bírom a laptopokat,csak akkor venném hasznát ha állandóan utaznék és kéne a munkához. -
Katarina 60 #60033 Mindkettő van, de a laptopot csak akkor használom ha nem vagyok az asztali közelébe.Meg persze ha a párom ül előtte. :) -
Mindkettő van és rengeteget gépezek:S -
ba32107 #60031 Nem tudom, hogy ennél jobban hogyan lehetne összerakni. -
Tök jól össze vannak rakva megint a válaszok. -
xxxpaulxxx #60029 ofkóóórz hogy asztali gép
van itthon laptop is de az nem az enyém és nem is kell:D -
Van, és sokat használom 2x -
Olyan 2003 őszén szedtem szét a cimib gépét. A faterja vitte 1998 karácsonyára. Soha nem volt szétszedve. Kb. ilyen volt. -
Egyszer láttam belülröl a gépem és elég hasonló volt, de az a lényeg hogy müködik :p