A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze a márkás cuccaim 90%-án csak a belsõ cimkéjén van márkafelirat,nem kedvelem az óriási betûkkel logózott ruhákat.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
pred
pred
anno 1987
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sportosan.
Divatot követem / környezetem diktálja.
kb ebbe a sorrendbe bulikon meg elegánsosan:D
http://gaborszantai.co.uk/
Végülis teljesen átlagosan öltözködöm. Persze szívesen hordok, inget, nyakkendõt, stb...
Ilyenkor nyáron inkább lazábban, mivel sok idõt töltök gépkocsi vezetéssel, télen vagy hidegebb idõben egy kicsit elegánsabbra veszem a formát, de persze ezt befolyásolja hogy dolgozom-e vagy nem...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nyáron: strand gatya + trikó vagy semmi + papucs a lábamon
Télen: farmer + kapucnis pulóver (nincs kabátom) + valami fekete kosaras cipõ :D
csomó fehér Ed Hardy cuccom van azokat is szeressem ^^
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ez 95%-ban famert jelent (max kivéve nyáron), illetve egy polót.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez kimerül egy alap farmerben vagy rövidnadrágban, alap póló, azon belül is szeretem a gallérosokat. Amúgy egyetértek az egyszínû pártiakkal, én is csak ilyeneket keresek, de egyszerûen nem lehet találni........ami van, az általában szar anyagból van. Ami jó anyagból van, az drága. Ami olcsó, abból nincs a méretemben. Amibõl van a méretemben, azt megveszem, de ez nem sûrûn fordul elõ, ezért nem túl változatos a ruhatáram.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ami tetszik, depl. én felszoktam venni a blúzt (ha nincs 100fok) mellényt, mert nekem az tetszik, de ugyanúgy hordok pólót, ujjatlan, rövid nadrágot, mindent :)
Pfuj emo :X :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Egyébként divatosan öltözködöm, de nem a mostani divat szerint.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ebbõl adódóan kevés ruhám van, mert ritka rendes ruhát találni... azokat viszont megbecsülöm és mindenfajta színkímélõ folyékony mosószert használok a tisztításukhoz alacsony hõmérsékleten.. finom illatú öblítõvel :P
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Az volt a kérdés, hogy lehet, hogy nem is tudok róla, hogy az van rajtam? Mondjuk azért kételkedem benne...
A divatot leszarom, azt veszem fel, ami jól mutat rajtam...
A zenei stílusom szerint meg... bazz, nem fogok 24/7 buggyos gagyát, meg kapucis felsõt hordani <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ez általában ún. "streetwear" cuccokat takar,nyáron short+ing/póló esetleg papucs :)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Farmer/vászonnadrág, sportcipõ/bõrcipõ, ing/póló, bõrkabát/vászonkabát.
\"Heroes never die. They just reload.\"
http://pspfilez.extra.hu/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(