A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
társaság/hangulatfüggõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Picar77
Társaság és/vagy hangulatfüggõ

()() (^^)

immovable
3

De azért 2-3 sör nem árt. 8)
zsutyesz
Abszolút nem.

Ale Alonso! poppe fan club™

Molnibalage
Nem feltétlenül, de egy-két sörtõl még nem lesz rosszabb semmi inkább csak jobb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LordVenom
Ami tetszik azt hordom...sok márkás cuccot veszek,de általában a minõsége miatt,mert meg vagyok vele elégedve. A munkámhoz nélkülözhetetlen a sok ing,így jó,ha hosszú életûek. :)
Persze a márkás cuccaim 90%-án csak a belsõ cimkéjén van márkafelirat,nem kedvelem az óriási betûkkel logózott ruhákat.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

predator1982
mondjuk az adónkból inkább költsenek rád, mint a sok naplopó köcsög cigányra...meg a dolgozni nem akarókra (értsd, felnõtt fehér emberekre)

pred

predator1982
ami tetszik azt hordom...(mondjuk ahogy elnézem túlnyomó részben erre nyomtak..mondjuk ez sztem evidens, senki sem fog felvenni olyan ami nem tetszik neki...)

pred

jhetedikj
Ami tetszik azt hordom.-ra kellett volna nyomnom de mellé ment<#pias><#buck>

anno 1987

MR ME
amit találok itthon, leszarom...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ami tetszik, azt hordom.

Sportosan.

Divatot követem / környezetem diktálja.

kb ebbe a sorrendbe bulikon meg elegánsosan:D
tudom mi az, de 33 evesen vicces lenne ilyen mesepolokat hordanom^.^

http://gaborszantai.co.uk/

Ami tetszik, azt hordom.

Végülis teljesen átlagosan öltözködöm. Persze szívesen hordok, inget, nyakkendõt, stb...
Ilyenkor nyáron inkább lazábban, mivel sok idõt töltök gépkocsi vezetéssel, télen vagy hidegebb idõben egy kicsit elegánsabbra veszem a formát, de persze ezt befolyásolja hogy dolgozom-e vagy nem...

CopyKing92
valaki tudja mi az a DropDead? fogadjunk snki

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Nálunk nincs ilyen áruház :)

Pepsi Twist
Máshogy, kommentbe kifejtem.

Nyáron: strand gatya + trikó vagy semmi + papucs a lábamon
Télen: farmer + kapucnis pulóver (nincs kabátom) + valami fekete kosaras cipõ :D

csomó fehér Ed Hardy cuccom van azokat is szeressem ^^

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

halálfejes tornacipõ, csõnaci, izompóló és retró napszemcsi
Bandee1987
Ami tetszik azt hordom.
Ez 95%-ban famert jelent (max kivéve nyáron), illetve egy polót.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
Mondom,decathlon,van egyszínû póló minden méretben,olcsó is,és még az anyaga is jó,van amit edzésre hordok,tehát úgy izzadom tele,hogy facsarni lehet belõle,és még semmi baja nincsen.Ellenben Convers meg megy szét a vállánál.
Ami tetszik, azt hordom.

Ez kimerül egy alap farmerben vagy rövidnadrágban, alap póló, azon belül is szeretem a gallérosokat. Amúgy egyetértek az egyszínû pártiakkal, én is csak ilyeneket keresek, de egyszerûen nem lehet találni........ami van, az általában szar anyagból van. Ami jó anyagból van, az drága. Ami olcsó, abból nincs a méretemben. Amibõl van a méretemben, azt megveszem, de ez nem sûrûn fordul elõ, ezért nem túl változatos a ruhatáram.

CopyKing92
az csak gáz. :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tommygear
<#eljen><#wow3>
DeerHunter01
18 felett ? az igen :D

\"Errõl van szó!\"

Sickness
emo

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

snowkid16
Máshogy, kommentbe kifejtem.
Ami tetszik, depl. én felszoktam venni a blúzt (ha nincs 100fok) mellényt, mert nekem az tetszik, de ugyanúgy hordok pólót, ujjatlan, rövid nadrágot, mindent :)
Pfuj emo :X :D

Molnibalage
Kösz a tippet!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CopyKing92
Ami teccik utálom a divat cickányokat.

A fekete ruhák tetszenek a legtöbbször azt hordok.Mintásat csak ritkán.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

bardocz
Én is ígyvagyok vele,legyen egyszínû,meg ne legyen rajta minta.Dechatlonba találtam eddig ilyen pólóból a legtöbbet,és kényelmes is.
Motoroj
Nem adok magamra, amit találok itthon.

Egyébként divatosan öltözködöm, de nem a mostani divat szerint.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
csak olyan ruhát veszek fel ami nagyon minõségi anyagból készül, kényelmes, nem lóg rajta teljesen tökéletesen illik hozzám és nincs rajta a márkát mutató logo, vagy nagyon pici észrevehetetlen helyen van.

ebbõl adódóan kevés ruhám van, mert ritka rendes ruhát találni... azokat viszont megbecsülöm és mindenfajta színkímélõ folyékony mosószert használok a tisztításukhoz alacsony hõmérsékleten.. finom illatú öblítõvel :P

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bruk
Én aztán nem tudom mi a divat. Én sem hordok márkás cuccokat. :D
#43368 hehe :D

clio1616v
majd képt ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ami tetszik azt hordom. Ebbõl kifolyólag néha érdekesen nézek ki :D

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

Molnibalage
A cipõmön, az új táskámon és pár farmeron kívül minden cuccom márkátlan. A farmert sem márka alapján választottam, meg sem tudnám mondani, hogy mi van rajtam... Cipõ és ing, táska, stb. vásárlásnál nagy gond, hogy nem szeretem a sokszínû dolgokat. Ing max. csíkos vagy kockás lehet, de inkább egyszínû. Cipõ szintén. Alig találni normális cuccot. Egy West End mértû ojjektumban találtam 1 azaz EGY darab olyan boltot ahol olyan cipõt kaptam ami kb. tetszik formára és egyszínû. Csak éppen az egyik szín a tiszta fekete a másik meg a világos vajszín. Az egyiken a legkevesebb por és szöz hagy nyomot a másikon meg a fekete kosz ragad meg. Fasza...

tigeroo
rapper approves

Molnibalage
Nem.

Az volt a kérdés, hogy lehet, hogy nem is tudok róla, hogy az van rajtam? Mondjuk azért kételkedem benne...

kuci06
Ami tetszik, azt hordom.

A divatot leszarom, azt veszem fel, ami jól mutat rajtam...
A zenei stílusom szerint meg... bazz, nem fogok 24/7 buggyos gagyát, meg kapucis felsõt hordani <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tigeroo
bobaaaa <#eljen>
Bruk
Bruk
Mindig olyan cuccokat veszel amire azt mondják hogy "ez divatos"...ááá :D:D

Molnibalage
Egyébként mi az, hogy a "divat"? Mert nekem fingom nincs róla, hogy mi a divat. Ez is lehet, hogy véletenül úgy öltözök?

Molnibalage
Nem kérdezem, mert tudom, hogy ennyi idõsen - fõleg ma - nagyon nehéz a helyzet. Én 16-18 éves koromban feketén dolgoztam. 1999-ben 250 Ft-os órabérben. Hajalni 3:20-kor keltem. Akkori szemmel mégis kurva jó bér volt.

tommygear
Ami tetszik, azt hordom.

Kicsikiraly
<#eljen> énis :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Matt07
Ami tetszik, azt hordom.

ez általában ún. "streetwear" cuccokat takar,nyáron short+ing/póló esetleg papucs :)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

chhaya
Ami tetszik, azt hordom, divat nem izgat.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Sportosan, divatosan, de ízlésesen.
Farmer/vászonnadrág, sportcipõ/bõrcipõ, ing/póló, bõrkabát/vászonkabát.

\"Heroes never die. They just reload.\"

öregharcsa
azt veszem fel ami épp praktikus ahhoz amit csinálok...általában meló..de ott nincs egyenruha..szerencsére öltöny és szép elegáns cucc sem kell..általában fekete minden, nehogy a fény rólam verõdjön vissza <#nyes> (nem is tudna) hehe...egyébként amiben jól érzem magam...

http://pspfilez.extra.hu/

NEOreg3
arra szavaztam, ami mellett a leghosszabb a csík

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(