A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
azt válaszolnám ha pontos akarok lenni hogy: "Majd be!"
Ki az a hülye aki folyamatosan agész életében biztonsági öveket kapcsolgat be, ráadásul anélkül hogy kikapcsolná... Nóóórmáális???
Meg aztmondja csak ha rendõrt látok... mér bemész a rendõõrségre kezedben a biztonsági övvel és mihelyt meglátsz egy rendört elkezded bekapcsolgatni? De nem? De!...
A legutolsó is jó... nem soha se... soha és honnét tudod mikor lesz rá szükséged például egy vidámparban lévõ veszélyes berendezésen...
szóval én maradok annál, hogy Majd bekapcsolom, ha úgy alakul...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak ha rendõrt látok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha nem kapcsolnám be, a kocsi ilyen hülye hangon csipog :D
Meg amúgy is, miért ne kapcsolnám be?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
#43230 Jó csak úgy mondtad "az bizony hülye érv, hogy egy bordatörés miatt ne kapcsoljam be az övemet" mintha ez az én érvem lett volna.
tigeroo,ne már...persze van benne némi igazság,de ennyi erõvel mindenféle hétköznapi helyzethez köthetnénk veszélyes fantazmagóriákat...például képzeld el,ha nem szereti valaki bekötni a cipõfûzõjét.
Megy a járdán,és rálép a fûzõjére...miközben zuhan a föld felé,kétségbeesetten kapálódzik bárminemû kapaszkodó után,és pont arra jár egy fiatal anyuka,aki a babakocsit tolja a járdán. A zuhanó ember a babakocsihoz kap,és a 80 kg-os test kilöki a bébit a kocsiból,aki repül egy métert,és az úttesten köt ki. Persze az arra járó kamionos (hála az éberségének) még idõben félrerántja a kormányt,de így a szembejövõ buszba rohan,amiben 20 kisiskolás ül,éppen hazatérve az osztálykirándulásról. A kisbaba túléli,de maradandó károsodást szenved,az anyukát évekig pszihiátriai kezelésre ítélik,a buszvezetõ,és 7 kisgyerek meghal,a kamionost lecsukják,mert kiderült megivott egy pohár sört 3 órával azelõtt.
És mindez azért,mert egy ember nem szereti bekötni a cipõfûzõjét. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Oldalról beléjük mentek és kirepült a kocsiból.
Repülés közben elkaszálok egy biciklist,és 3 gyalogost,és a végén ráesek egy kutyára...ez 5 élet azért mert nem kapcsoltam be a biztonsági övet...
"Milyen érvrendszer az, hogy mások életét szándékosan veszélyezteted? "
Ez vicces...:))
Igen, mindig.
Most ezt elképzeltem, kirepülsz a szélvédõn, át a másik kocsiba, megfejeled a sofõrt és annyi...beszarás. :D:D
Persze mindent meg lehet magyarázni. Te már azzal veszélyezteted mások életét,hogy autóba ülsz...lehet,hogy elalszol,és elütsz valakit. Az esély nagyobb rá,mint arra,hogy nekem jönnek,és én "kirepülés" közben gyilkolok...
(Eddig kétszer borultam, mindkétszer megfogott az öv, ki tudja mi lett volna, ha nem vagyok bekötve)
Egyik munkatársam pont múlt hét péntekem mesélte, hogy pár éve valami japán autóval mentek valahova ami elég nagy is volt. Frontálisan nekikment egy idióta baromarcokból álló társaság cirka 130-cal, õk 90-nel mentek, de szar és régi autóval. A munkatárs az anyúsülésen volt, a fõnöke vezetett. Õk saját lábon szálltak ki és a 30 perc múlva érkezõ váltás autóval a fõnök továbbvezetett. (Higgadt pasas lehetett.) A másik autóban ülõ egyének nem kapcsolták be az övet. Nem sok maradt belõlük..
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mióta havert láttam egy csúszás után (40-el keresztezõdésben meglökték, nem adták meg neki az elsõbbséget), és láttam a jobb combját meg a felkarját, azóta nekem nem kérdés. Rövidnadrág és póló a strandra való.
\"Heroes never die. They just reload.\"
azért ha ott bekötöm az övem és frontálisan találkozunk egy személyautóval mi bajom ha lesz ha utána még nem vágjuk fejtetõre a kamiont vagy találunk el egy fát? merevítõbe teszik a nyakam max, ostorcsapás sérülés vagy mi a rák. De ha két kamion összemegy frontálisan az azért már kicsit húzósabb, vonattal se lehet jó találkozni, na meg 10-15 méteres szakadékokba repkedni:D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
aki fél a haláltól az ne csináljon semmit...
különben is honnét tudod hogy nem jó meghalni.. haltál már meg?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)