A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amúgy nekem is gyorsan nõ a hajam.Általában 2hetente kell megigazítanom.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
otthon levágják
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
megyek egy ideig.
Hajat meg már több mint két hónapja nem mostam. samponnal. szokjatok le róla, helyette ott a sima víz, néha a tojássárgája sörrel keverve, sokkal jobb :Ð
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
am nem, mert anya festi.
pred
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mer raszta vagyok.
elõtte kb félévente mentem fodrászhoz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
=========================
Fodrászhoz 1-2 havonta, igazából makacs a hajam és vágáson ill. festésen kívül nem sokat lehet vele kezdeni xd
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
utoljára általános iskola 2. osztályában voltam fodrásznál
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
DFTBA ಠ_ಠ
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Néha én vágom,néha muter.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
#43058: valamiért 2 avatarod van :D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/