A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
gen, kiskölyökként volt szép az élet - már nem jó...

NEOreg3
átlagos gyerekkor, szar felnõttkor

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
Volt ami jó volt benne, de van ami nem hiányzik. Az ember felnõ. Ez a természetes. Akkor a felelõsség nélküli élet volt, de korlátozott lehetõségekkel. Mindkettõ megváltozott.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
Hiányzik a gyermekkorom.
A a kisfiúknak azért jó mert az a legnagyobb gondjuk hogy a zöld vagy a zöld legyen a kedvenc színük. A kislányoknak meg azért jó mert az a legnagyobb gondjuk hogy a rózsaszín vagy a babakék legyen a kedvenc színük.

és ezzel mindent elmondtam.

u dont have to listen anybody else but me

Átlagos gyerekkorom volt, most is átlagosan érzem magam.

tugyiti
<#nevetes2><#nevetes1><#fogmosas>
immovable
Okés apu.<#idiota>
tugyiti
<#szeret>dugunk?
Picar77
Még nem múltam el 14.

()() (^^)

Carlos
Nem érdekel, a jelennek élek.

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Még nem múltam el 14.
bogyoka
Jobb volt gyereknek lenni, de azért most sem rossz.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

OrioN the S
Rossz volt gyereknek lenni, de mostanra egyenesbe jöttem.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsutyesz
A gyermekkorom is szép volt, a mostani életem pedig méltó folytatás.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ability
Már ha erre irányult a kérdés ...
Ability
Még most is lehet hivatalos kulcsot szerezni, teljesen legálisan, ingyen használhatod egy évig.
DJ RX7
Most hogy van a Windows 7 mikor jár le?

:3

chhaya
Xp van a saját gépemen, ezen a közös gépen Linux. Meg könyvtárban is.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Teged sem az agyadert fognak elrabolni...<#vigyor1>

http://gaborszantai.co.uk/

Dick Riddick
Ízlések és pofonok. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

[HUN]FaTaL
Szerintem SP2-vel lett rendbepucolva, bár már SP1tõl is használható volt, de a 2k számomra még mindig jobb volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dick Riddick
Az biztos hogy az XP a megjelenésekor kiábrándító volt. Egy hétig sem maradt a gépemen. De az SP1-el szerintem nagyon is használható lett.
Én úgy látom az XP egyszerûen jól sikerült. A legtöbb felhasználó egy jól kezelhetõ rendszert kapott, ami sokak igényét kielégítette.
Akinek ez kevés volt, az talált magának alternatívát, ha kompromisszumokkal is.

[HUN]FaTaL
Csak azért lett népszerû mert sok ideje volt elterjedni. Ha az XP SP2-tõl egy külön néven adták volna ki, akkor az XP lenne a legszarabb (talán még a MEnél fosabb) OS. SP2-ig egy határ szar volt az egész, win2k-t használtam míg lehetett.

Mondjuk ezt nemtom miért neked válaszoltam 😊

Xp-t használok. Volt már fenn a gépemen a windows 7 és a vista is, de igazából számomra semmi újat, érdemlegeset nem tudtak nyújtani. Igazából csak a helyet foglalák fölöslegesen. Szerintem az M$ ott hibázott (marketingben), hogy az sp2 után az xp túl jó lett, így most nem tudja eladni az új oprendszereit. Ha mondjuk a windows me után jött volna a vista, akkor lehet hogy nagy sikere lett volna.

Dick Riddick
Azért az is sokat rontott a helyzeten hogy az XP nagyon népszerû lett.
A Vistának a további sorsa lesz igen kétes.

[HUN]FaTaL
2,5 év lesz, mert elõrehozták az új OSX miatt. Jövõre tervezték, az pont 3 éves életciklus lett volna (mármint új verzió nélkül, mert a támogatás azért tovább tart).

Dick Riddick
Azért elég gyorsan kiadták a Win7-et a Vista megjelenésétõl számítva.
Igazából már a Microsoft sem titkolja hogy nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket a Vista, ezért kellett mielõbb egy olyan verzió ami kielégíti az igényeket.

[HUN]FaTaL
Egyáltalán nem dobták gyorsan piacra, mindig 3 év volt az életciklusa egy terméknek. (95->98->ME) (NT4->2k->XP) kivéve az XP és a Vista között, ott egyéb okokból csúszott ennyit.

Dick Riddick
Rengeteget bajlódott a régebbi programokkal és a Vista driverekkel.

Dick Riddick
Így visszaolvasva tényleg félreérthetõ.
A Microsoftnak az az égetõ szerencséje hogy vezet az operációs rendszerek piacán. A bizalomvesztés komoly dolog, ezt õk is tudják. Nem véletlenül dobták piacra a következõ verziót ilyen gyorsan.
A fejlesztési költségekre vonatkoztatva lehet hogy sikeres volt, de akkor kaszáltak volna igazán, ha kisebb zökkenõkkel be tudták volna vezetni a Vistát a piacra.

[HUN]FaTaL
Szerintem meg inkább amiatt me az emberek bénák. Ha a régi programokat nem a program filesba telepíted (vagy kikapcsolod az uacot) az már önmagában megold egy csomó mindent, mert a gyökérül megírt programok (akarnak) írogatnak oda.

Dick Riddick
Éppen már gondolkodtam a váltáson mikor jött a Win7. Mivel nem volt égetõ szükségem a cserére, nem is kezdtem bele. De nem halogathatom már sokáig.
A Vista kompatibilitásáról egyik barátom tudna sokat mesélni, számítástechnikai boltja van. Szerintem a fele haja a Vista problémák miatt hullott ki. 😊

[HUN]FaTaL
Én a 2000-rel vagyok úgy, mint te a 95-tel, az XP-t én speciel nem szerettem, talán azért, mert túl hosszú volt a ciklus ideje. A vistas kommented elég félreérthetõ volt. MS-nek csak annyira bukás, hogy többet vártak, de még így is rekordbevételeket döntögetett, tehát üzletileg semmiképpen nem nevezném bukásnak. Az elõzetes várakozásokon alul teljesített, ez viszont tény.

amúgy nekem mindegy melyik windows, kurvára igénytelen vagyok ilyen téren

Ability
MS-nek bukás az tény, de a sok negatív vélemény is csak a körülményektõl függenek. Stabilitásra csak annyit, hogy egy Vista sokkal stabilabb, mint az XP. Oké, nem mondom, Vista alatt is lehetnek érdekes dolgok. Én egyszer újraépítettem az index állományokat amikor is elment az áram és az egész Vista megkattant. Mappák elfelejtették a rendezést, megjelenítési beállításokat, a virtuális mappák a bennük levõ cuccokat, start menübõl törölt minden ikont, indítót. Azzal szoptam a legtöbbet, hogy a kellékek, rendszereszközök és minden alapból benne levõ dolog is ugrott. Szóval én tapasztalatból is ismerem a buktatókat, úgy általában is hallottam, hogy milyen hibák vannak, de HASZNÁLATRA sokkal stabilabb. Egy szar driver nem tudja megfektetni. Amit meg elmondtam az annyira speciális körülmény.
predator1982
win7

pred

jhetedikj
Vista!

Laptopomra nem lehetett felrakni az xp-t,a vistát viszont engendte úgyhogy már majdnem 2 éve ezt használom és semmi problémám vele.😛

anno 1987

Dick Riddick
Azt hiszem félreértettetek. Véletlenül sem fikáztam a Vistát. Nagyon sok érdekes és izgalmas újítás volt benne, ami nekem is tetszett.
Viszont a Microsoftnak nem kis fiaskó, kiadják a várva-várt Vistát (sajnos sok kompatibilitási és erõforrás problémával, amin az SP1 is csak hellyel-közzel segített), majd záros határidõn belül a Windows7-et (ami ahogy Ability említette lényegében a Vista kiforrottabb és újított verziója). Ez nem gond annak aki még nem vette meg a Vista egyik eredeti verzióját.
Egy dolog viszont biztos: Az XP leváltását sem a felhasználók, sem a Microsoft nem így tervezte. Lehet szépíteni, de a hivatalos források szerint is üzleti bukás a Vista. Sok nagy cég ennél kisebb hibákon csúszott el.
Az XP-Win95 párhuzam az én személyes véleményem. Több rendszert használtam már, a 95-öt mindig is szerettem, stabilan végezte a dolgát, mint most az XP. A 98 és a Milennium már jóval dõlékenyebbek voltak (fõleg ha a codekek is befigyeltek). Linux verziót nem használtam hosszabb ideig, a MacOSX pedig ismerkedésre volt nálam.

Ability
Kisebb teljesítményû gépeken belimitálja magát. Ha a háttérben futó szervizek túl erõforrás igényesnek bizonyulnak, akkor leépíti magát, néhány szolgáltatást automatikusan felfüggeszt. Konkrétan ha az XP jól futott rajta, akkor esélyes, hogy a Win7 is ugyan olyan jól érzi magát. Vistához képest egyértelmûen kisebb igénye van. XP-hez képest esetleg kicsit nagyobb, de közel azonos. Amúgy azt meg csak érzékeltetésnek mondom, hogy laptopok körében a Win7 sokkal nagyobb aksi idõvel bírja, mint az XP, ebbõl azért látszik, hogy nem terheli agyon a gépet, míg mondjuk Vista alatt volt pár elég agresszív folyamat.
Windows XP

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Barnabyka
Windows XP

Ezt bírja a gépem nincs mit tenni, de már ha ittartunk a Windows 7-nek van valami gépigénye vagy elfutna simán?

Ability
Win7-et mindenki szereti. Vista nélkül viszont nincs Win7. Vista sem volt rossz, csak erõforrásigényes. Én SP1 után csak Vistát használtam, már akkor volt olyan állapotban, hogy az XP hozzá képest fapados. Az más kérdés, hogy a Vista megfelelõ erõsségû és támogatottságú gép nélkül esetleg szar volt. De nem mindenkinek volt szar. Nekem soha semmi bajom nem volt vele, játékok teljesítményében sem. Win7 meg egyértelmûen elõrelépés, konkrétan ugyan az, mint a Vista, csak kikupálták meg kicsit hozzátettek.
[HUN]FaTaL
95höz, ez jó 😄😄😄 Igen kb ugyanannyira instabil volt az XP az SP2ig mint a 95.

Vistát te se láttál még, de fikázod grat..

bogyoka
Windows XP

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Dick Riddick
XP. És amíg meg nem fog gyõzni valami a váltásról addig marad is. A vista egy tévedés volt, egy rosszul idõzített fiaskó. Én nem is telepítettem, de nem egy ismerõs befürdött vele.
Az XP (fõleg az SP1 után) nagyon bejött nekem, stabil, az elõzõ rendszereknél klasszisokkal jobb. Csak a 95-höz tudom hasonlítani.

LoDMaSt
Aki elég okos, az rájön magától, hogy a 'Régebbi Windows verziók' alá pélául a 95 is beletartozik, mivelhogy az is régebbi. De mivel 0 szavazat érkezett rá, szerintem ez egy elhanyagolható kérdés, hogy a 95 hova kerüljön. <#vigyor>

@ Hellomarci

CopyKing92
te csináltad? hol a PL.: ? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Az csak példa, 95 is mehet oda :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CopyKing92
az.. ezelõtt vagy még 4-5 van... XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD