A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://gaborszantai.co.uk/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
DFTBA ಠ_ಠ
\"Errõl van szó!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egy jó ideig ezt is fogom használni. Egyelõre nem váltok Vistára, mivel nincs kedvem Vista kompatibilis nyomtatót meg scannert venni...
Leírás:
Az a személy, aki könnyen felháborodik a szexualitással vagy meztelenséggel kapcsolatos dolgokon.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...