127612
  • tenkenorman
    nagyon vegyes. imádom a nyarat mert jó meleg. viszont a telet is szeretem ha szép fehér viszont már most tele a tököm a hideggel. a tavasz szép zöld a tél után. az ősz a legrosszabb szerintem.
  • immovable
    Ezt jól megfogalmaztad. :D
  • dartonita
    Tel/nyar
  • daeemoon
    Én mindegyit szeretem, mindegyiben van, amiért nem annyira :) Üres szavazat.
  • ba32107
    Imádom a telet és az őszt
    Rühellem a tavaszt
  • Dick Riddick
    A kedvenc évszakom persze.
  • Dick Riddick
    Tél.
  • [HUN]FaTaL
    Tavasz / Nyár
    Tél
  • byzhouse
    tavasz,mert előjönnek a medvék :)
    ősz,mert egyfolytában esik az a rohadt eső
  • OrioN the S
    azert kell vasbol
  • Zoli007
    :) Tél
    :( Nyár
  • NEOreg3
    nyár, mert nincs egyetem

tél, mert van egyetem, ráadásul még hideg is van mellé
  • immovable
    Pont erre gondoltam.
  • Lacee86
    Hát a nyári 40 foknál még mindig jobb, az igaz.
  • Hegi90
    Melyiket kedveled legkevésbé? Ősz

Melyik a kedvenc évszakod ?
    Minden ami nem ősz
  • 89
    Tavasz
    Tél és nyár ha nagyon hideg/meleg van
  • tigerbácsi
    Nyár

Tél

• szurop
    Kedvenc: Nyár Legkevésbé: Tél. Azóta van így, mióta motoros vagyok, előtte fordítva.
  • immovable
    Én szeretem a hideget. :)
  • MR ME
    nyár
    tél
  • zsutyesz
    még 30 éves fejjel is élmény a szánkózás :D
  • DIESEL DOG #60405
    Aztán meg szánkó reccs... :DDDD
  • OrioN the S
    jah normafan a legjobb amikor mesz le 60-al es akkor pillantod meg az erdot elotted :D picsanagyot kell esni...
  • Lacee
    kedvenc: ősz, szeptember-október, mikor már hűvösebb az idő de még süt a nap, lehet kirándulni stb hőguta nélkül :)
    legkevésbé: tél.
  • Lacee86
    Elhiszem, jó buli. Meg a jó kis hócsaták. :) Hú, de rég volt már...
  • DIESEL DOG #60401
    Elhiheted hogy nekem még 20 éves fejjel élmény tud lenni a szánkózás. Néha szívesebben lennék 10 évvel fiatalabb... :)
  • Lacee86
    Hát igazából nincs igazi kedvenc, talán a nyarat szeretem legjobban, mert nincs suli, hosszúak a nappalok, szabadabb az ember. De minden évszakban van vmi jó és rossz is. Nyáron ugye a baromi meleget rühellem.
    Tavasz meg az ősz tud lenni nagyon szép is, meg baromi szar is. Igen szélsőséges időszakok, főleg mostanában, amikor minden átmenet nélkül lesz nyárból tél és télből nyár. Tél meg hát olyan dolog, h a hideget sztem senki sem szereti, de a frissen esett hó látványa nagyon szép. (Gyerekként meg hát hógolyózás, szánkózás, hóvár építés stb. sztem mindenkinél megvolt.) Mindenesetre a telet jelöltem legkevésbé kedveltnek.
  • Matthew Baker
    A tavasz a kedvencem és a nyarat utálom a legjobban nem bírom a meleget :S
  • pista89
    Nyár

mindegyiket szeretem.
  • DIESEL DOG #60397
    Az őszt az még el-el viselem, de én is pont a sok eső, és szürkeség miatt nem kedvelem. A tavasz az nálam már +fav mert olyankor megyek apámmal ki a hegyekbe tájfutásra na és azt imádom! :)
  • Carlos
    Tavasz
    Ősz
  • immovable
    Kedvencem a tél és a tavasz.

Utálom a nyarat.
  • zsutyesz
    kedvenc: tavasz - mert nincs még nagyon meleg
    nem szeretem: tél - mert hideg van

Egyébként az őszt sem szeretem igazán, a sok eső és szürkeség miatt.
  • DIESEL DOG #60393
    Kedvenc évszakom a nyár természetesen, szeretem a kellemes időjárást, és el is tűröm maximum 35 Celsius-fokig. A 40-et már rühellem, mert olyankor még a strandon is rossz. Plusz még azért szeretem a nyarat mert nem kell annyi ruha az emberre, elég egy trikó, vagy póló, egy térdnadrág, meg egy papucs...

Telet meg pont a nyár ellenkezője miatt nem szeretem. Na jó azért annyira mégsem utálom, mert imádom a szép havas tájat, de a hideg miatti
    didergést azt már utálom. Arról nem is beszélve hogy kell egy halom ruha, és még néha az sem elég, főleg a nagyon durva -20 fokos hidegekben...
  • RS
    Nyár.
    Tél.
  • OrioN the S
    Tavasz,nyar.

Tel.
  • Fbn Lx
    Ha tudja a szülő, hogy a gyerekének megvan a magához való esze és normális körökben mozog, akkor természetesen elengedheti.
    Igazából azzal van a gond, hogy minden hülyeséget buliban próbál ki a fiatal, mert a szülei nem ésszel és empirikus módon nevelték. Ha először is megtanítják a gyereket értelmes ember módjára mérlegelni, aztán a szülők által megtanulja a gyerek, milyen érzés berúgni/betépni, és e mellé a szülők saját személyükkel egy követhető példával szolgálnak maguk is azon a téren, hogy hogyan kell az ilyen dolgokat ésszel kezelni és minimalizálni, akkor a gyerek ezt egyrészt eltanulja és nem fogja hülyén csinálni, másrészt eltűnik belőle a kíváncsiság/vagányság faktor.
    Igazából nyitott gyereket a legnehezebb nevelni, akit lehet tanítani a szexualitás helyes kezelésére, akinek lehet beszélni róla. Nekem se beszéltek volna, ha teszik, akkor meg viccnek tartottam volna a helyzetet, és nem veszem komolyan.
    Szóval szerintem így kéne, ez egy jó módszer. Csak a jóakaró szülők pont ellentétes hatást érnek el a végtelen féltésükkel, mert azt hiszik, hogy ha megtiltják neki, akkor a gyerek majd nem fogja elkövetni ugyanazokat a hibákat.
  • LordVenom
    Szállodában laksz,hogy ennyi ember ott is aludhat?
  • extramagascsaj
    Házibuliban-Nálam,mert mindig itt van a legjobb buli :D

Nem, mert hülyeségnek gondolom - minek újév ahhoz, hogy egy elérni kívánt cél megvalósítására rávegyem magam...nameg minek fogadalom?
  • redbull0304
    Kocsmában