127612
  • DIESEL DOG #60626
    Ez változó. Van olyan amikor két alkalommmal is, de van úgy hogy reggel, vagy este...
  • extramagascsaj
    köszi nem kell :D
    boxer? van kutyád?!
  • clio1616v
    ja ami viszont kimaradt mindig mosom a hajam... akér fürdök akár zuhanyzok
  • clio1616v
    na azért az már eléggé a privát szférám ;) fotót ne küldjek? :D

boxer...
  • Molnibalage
    Meleg vízzel én napontka kétszer mosom a hajam. Egyrészt csak így lehet megfésülni, sehogy máshogy. Másodszor minden este fürdéskor, mert a főváros szutykát ki kell szedni...

A reggli fürdést sem értem. Van aki mocskosan fekszik bele az ágyába? Juj...
  • MR ME
    este
  • Cat 02 #60620
    Este ha nem felejtem el, ha igen, akkor vagy reggel, vagy sehogy.
  • extramagascsaj
    ez aztán a válasz :D
    a tusfürdő márkád véletlenül kimaradt :D
  • clio1616v
    ha a barátnőm nálam van akkor naponta egyszer gyertyafényes fürdő általában este... zuhany az naponta többször, de a szeretkezés előtt nem csak tisztálkodási célból, utána meg jólesik összebújni a forró zuhany alatt

egyedül nagyon ritkán fürdök csak ha el akarok lazulni... inkább zuhany naponta kétszer amikor elmegyek otthonról az előtt és este lefekvés előtt... először forróvízzel lemosom magam, utána jéghideg vízzel leöblítem magam
  • LordVenom
    Teljesen változó...
    Van,amikor reggel,van,amikor este,de sokszor van,hogy mindkét alkalommal...
  • Dick Riddick
    Este.
  • pista89
    Este.
  • angelslie
    Este, hajat pedig 2-3 naponta mosok
  • byzhouse
    hát nem tudom,de én így érzem jól magam :|
    ám,A zsírosodást két tényező fokozza. Az egyik a fejbőr masszírozása a hajmosás során, ugyanis ez mechanikusan ingerli a hajszálak gyökerénél elhelyezkedő faggyúmirigyeket, és fokozott termelésre serkenti azokat. A másik a tömény, hígítatlan sampon alkalmazása, ez ugyanis vegyi úton váltja ki ugyanezt a hatást. A megoldás tehát gyakori hajmosás esetén a sampon felöntése vízzel, és az óvatos tisztítás, masszázs nélkül.
    by: geographic
  • ba32107
    Ez biztos hogy normális? Szerintem a te hajad fél nap alatt bezsírosodik, ha ilyen gyakran mosod...
  • extramagascsaj
    Változó
    90%-ban este, a maradék 10-ben reggel..pl. ha bealszok egy filmen :D
    Meg van,hogy este is és reggel is.
  • byzhouse
    Este+reggel hajat mosok (minden nap)

• VRSDM
    változó.
    az esetek 90%-ban este, de van hogy reggel is lefürdök az esti mellé. attól függ mennyi időm / erőm van a reggeli kapkodásban.

néha meg előfordul hogy totál átcsúszik az éjszakám reggelbe, akkor értelemszerűen reggel fürdök.
  • Garrett27
    Mégha egyenes választ nem kapunk az ilyen szülőtől, de csak bizonyos oltások esetében érthető a tiltakozás (mármint nincsen feltüntetve melyik oltásról van szó), de értem a szándékot és gondolom mely oltásokra vonatkozhat. Gondolok pl. a madárinfluenzára, az egész világot fenyegették leöltek egy nagy csomó ellenérdekelt gazdaságban egy nagy csomó baromfit, persze legalább van rá indok, hogy "nem terjedt tovább"...
  • Motoroj
    Szerintem hibát követ el, az is kockázatot hordoz magában, ha nincs beoltva valaki.
  • clio1616v
    még senkit nem láttam hisztizni...
  • Scottt
    Csak bizonyos oltások esetében érthető a tiltakozás.
  • Taki29
    Szerintem egy szülőnek joga lenne eldönteni , hogy beoltatja-e a gyerekét avagy sem .

Az egyéb választ jelöltem , mert akkor is egyetértek a szülővel , ha nem akarj beoltatni a gyermekét illetve akkor is egyet értek vele ha beoltatja , lényeg a szabad akaraton van és a választási lehetőségen .

Meghallgatja az érveket , és az alapján dönt .
  • LordVenom
    Mert van 6 millió vakcina,aminek 2010 májusában lejár a szavatossága. Eddig közel 3 milliót adtak el,és mindent meg fognak tenni,hogy a "maradék" is elfogyjon... ;)
  • chhaya #60602
    Kellenek azok az oltások, elvégre nem véletlenül nincsenek ma már járványok.
    Van amelyik viszont felesleges, nem írom le huszadszor, melyikre gondolok.
  • tommygear
    pl most ez a h1n1 felesleges, csak a pénzre megy
  • NEOreg3
    ettem halászlét
  • DIESEL DOG #60599
    Nekem már a hócipőm is tele van evvel a H1N1 mizériával. Esküszöm a csapból is ez folyik már, TV-ben is ha megy a híradó és szóba jön a járvány már kapcsolok el, ugyanez a rádióban is.
    Jó elismerem azt hogy valóban veszélyes, de minden évben mutálodik az infuenza vírustörzse (állítólag!).
    Nekem ennek már nagyon politika szaga van, az egyik oldal azt fújja hogy jó az oltás, a másik azt hogy hű de veszélyes.
    Én nem oltattam be magamat, egyébként is (ismét állítólag!) már maga a H1N1 is mutálódott. Úgyhogy szvsz az oltás lósz*rt sem ér...

• autoszimulator
    a magyar nem adható, valamely külföldi igen.
  • tigeroo
    hát fogalmam sincs, pl. a H1N1-nél egyszer mondták hogy 3éves kor alatt nem szabad beadni, rá egy hétre meg már a csecsemőknek is ajánlották....hogy mi változott meg...?

de azok az oltások, amik már bejáratottak és köztudottan nincs káros hatásuk azok kellenek...nem a középkorban élünk
  • Lullaby
    H1N1 tömeghisztéria pont, ne ehhez viszonyítsunk szvsz...

-----

• REPS0L
    bizonyos oltások esetében oké, pl H1N1 ugye...
  • immovable
    Hibát követ el.
  • Cat 02 #60593
    Most egy kismama vagy baba sztem azonos szinten van. + a gyerek szervezete nem látott még semilyen betegséget (tudom, azért anya ad neki infot) szal még nagyobb veszélyben van. De tényleg felesleges győzködni egymást. Egyik meghal, a másik testén meg átveszik a mikrorobotok az irányítást :D
  • Dean Winchester
    egyéb.:
    nem érdekel ,ha ő így látja helyesnek hát tegye :)
    nagyon régen se voltak ennyiféle oltások mégis éltek és haltak az emberek...
  • LordVenom
    Jól teszi, egyetértek vele.
  • autoszimulator
    ez így nagyon kevés, egyrészt kinek a gyerek 40 fokos lázban szenved már több órája, úgy hogy semmivel sem tudja lenyomni 38 alá, akkor könyörgöm, ne otthon okoskodjon, hidegvízbe mártogassa, tömje a gyógyszerekkel, vigye el orvoshoz. Főleg manapság.

Biztos jó mutatni azokat a számokat, hogy meghalt már 45 ember, megfertőződött még X db, de azért ha nem harapják el a mondat végét, láthatod hogy szinte MIND valamilyen más, komoly betegségben szenvedett. Kismamák más téma, az kényesebb, ott több dologról kell dönteni, de ott talán még én is az oltás mellett lennék. De a lényeg, hogy teljesen egészsges emberek nem nagyon halnak meg ebben. Pedig emlékszem arra a csodás mondatára valamely fódokinak, aki még a vírus terjedése előtt azt mondta, azért veszélyes ez a betegség, mert a legérzékenyebben a makk egészséges, fiatal felnőtteket érinti. Szerintem ő sem hitte el, de azért kimondta, hadd lehessen nevetni egyet.
    Más influenza is képes megölni ennyi beteg embert, plusz ennek lehet kicsit súlyosabbak a tünetei, nehezebb "csak" úgy kifeküdni, plusz néhány ember - mindazok ellenére, hogy egészséges - kórházban köt ki. De ez a pár példa még - számomra - nem elég, hogy oltassak. Jobban odafigyelek pár apróságra, és ennyi.

De témánál maradva, a gyerekkori oltásokon már elég sok generáció felnőtt. Azt bizonyítani, hogy ezek miatt lett ilyen a társadalmunk, amilyen (gyerekbűnözés, idegbeteg állatok, fiatal lányok mint a kurvák) lehetetlen :D más nagy gond nincs velük, simán adhatóak, sőt kötelezőek. Nem igazán választás kérdése ez. Az hogy nincsenek járványok, jó eséllyel pont ennek köszönhető.
  • Marci0115
    minden nap több ezer ember hal meg, akkor nemtök mind1 hogy h1n1-ben vagy másban?
  • Cat 02 #60588
    off, nem off
  • 89
    +1