127612
  • Ability
    Karácsony alkalmával betetted a mindenki hazudik kérdést? :D
  • ba32107
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • byzhouse
    A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.

Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.

Boldog karácsonyt ti ...!
  • Attila8805
    ok!
    Várjuk a fejlesztéseket! ;-)
  • Ability
    Kis update, ami jobban érdekelheti az ittlevőket:

- Szavazás gyorsabb megjelenítése
    - Megjelenítés alatt megakadás bug javítva

Megjegyzés: félkész munka, csak gyorsan összedobva, tesztelve még nem igazán lett. Plusz a topik kinézet holnap tovább lesz finomítva.
  • tenkenorman
    *az első hibás. nyílván adja magát.
  • tenkenorman
    Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához. - higgyétek el van annyi eszük hogy átbasszák a dilidokit.
    A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat. - ugyszintén
    A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetőségét. - Sokan meginnák a levét.
    Minden iskolába biztonsági őr(öke)t helyeztetnék. - Az iskolák a fennmaradásért és a bezárásért küzködenk. Sok suliban egy festésre sincs pénz nem hogy szekásra. mellesleg nem rossz ötlet.
    Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához. - Nem fémből van az ökle meg a térde. Nem ájronmenek ezek :) mellesleg tönkreb@ssza a mobilt is. meghát macerás... tapasztalat.
    Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki. - jó ötlet. de előfordulhatnak itt is túlkapások.

• Bruk
    A tanároknak semmi jogot nem adnék, mert amivel tudnak így is visszaélnek...
  • szabii98
    üres-,-
  • OrioN the S
    szvsz ugyanannyi esellyel, mint egy rossz neveltetesben reszesulo gazdag. talan annyi kulonbseggel, hogy a putris beeri piti tolvajkodassal,kocsi feltoressel,rablassal amig egy gazdagabb, nagyobb ismeretseggel rendelkezo antiszoc egyen milliokkal bizniszel es kb. ket telefonalas alatt elokerit, agyonveret.
  • tigeroo
    hát egy putriban élő gyerek nagyobb valószínüséggel lesz bűnöző sztem...
  • Fbn Lx
    A komolyabb büntetések nem érnek semmit. Az orkoknak kétszer annyi börtön = kétszer annyi hawaii :D

Egyéb büntetések, pl. levágjuk a karját vagy beszúrunk neki egyet vénásan hogy haljon meg rohadtul állatiasak.
  • QuippeR
    miért, egyébként mitől lesz huligán?
  • Dean Winchester
    A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetőségét.

Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki. / kivül is...
  • Marci0115
    de amit lát a gyerek a szüleitől azt fogja csinálni, ha a cigány gyerek szülei lopnak állandóan, kiabálnak akkor a gyerek is azt fogja csinálni, attól függetlenül hogy iskolába jár, már ha bejár
  • tigeroo
    na ez viszont hülyeség. nehogymár a szülő balfasz nevelése miatt legyen huligán egy gyermek...
  • QuippeR
    nem tenném kötelezővé az iskolát. aki nem akar tanulni, vagy olyan dolgokat művel, azt kirúgnám a bús fenébe, aztán boldoguljon, ahogy tud.
  • Dick Riddick
    Tölts el kint egy kis időt és meglátod. :)
  • Hegi90
    Ez érdekes, mert én úgy tudtam, hogy az Írországi oktatás példaértékű az egész világon a már 1960 óta (így utólag utánanéztem pontosabban :D) bevált reformokak, és ez segítette őket a kiemelkedő gazdasági fejlődéshez.
  • Dick Riddick
  • tigeroo
    de a lényeg: a gyerek jogai mindenek felett! (kötelesség? az rossz kommunista dolog...!)
  • Dick Riddick
    Írországban is erősen megy a gyermekvédelem, meg is látszik a jelenlegi állományon. :)
    Gyalogoltam a külvárosban, nagydarab egyén bőrdzsekiben, borostásan, rosszkedvűen. Elmentem egy kiscsóka mellett /maximum elsős lehetett/, észre sem vettem, majdnem a térdemig ért. Utánamszólt: Szép kabát, kishaver! Én meg lefagytam egy fél percre, mondom biztos rosszul hallottam, valamelyik kertből szóltak rám, de nem. :D
    Autókat gyújtogatnak, borogatnak, volt hogy egy 11! éves nyikhajt több mint tíz rendőrautóval üldöztek a városban, plusz egy helikopterrel. Erre számíthatunk majd itthon is, ha nem változik a hozzáállás.
  • somdav95
    meg azt bírom mikor másfél fejjel kisebb és levállal.. majd szépen lepattan:D
  • bardocz
    Van jópár ilyen szájhős, szövegelni tud a 60 kilós gyereknek a focipálya másik feléről, de cselekedni már nem mer, pedig 30 kilóval nehezebb:D
  • somdav95
    ismerős, engem se szeretnek sokan... persze csak többen tudnak pofázni, ha oda állok h pofázzon négy szem közt egyik se szólalna meg.. magyar mentalitás :)
  • Magic Boy
    Sok gyerek van aki direkt kötegszik, hogy verekedhessen vagy csak beleköt valakibe akinek eszébe sincs verekedni.
  • bardocz
    Azt meg szerintem ha két gyerek összeverekedik nem kéne annyira büntetni. Szépen kidolgozták egymás arcát, meg levezették egymáson a feszültséget, hurrá. Az ilyen csoportos geciségeket kéne büntetni rendesen.
  • Magic Boy
    A helyzet nem olyan vészes, nincs tennivaló tartják itt páran. (jelenleg 11-en)

Ez igaz csakhogy ha most nem tesznek semmit akkor hamarosan sokkal súlyosabb lesz a helyzet.
  • Scottt
    Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.
  • N1ggA
    Az biztos, hogy nem büntetném őket.

- A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.
    - A helyzet nem olyan vészes, nincs tennivaló.
  • Magic Boy
    Vannak úgynevezett gyűjtő iskolák ahova mindenki mehet.
    Ha meg onnan is kivágják akkor marad a gyogyós iskola az ilyenek úgyis oda valók.

Én ezekre szavaztam:

- A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetőségét.

- A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.

- Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.
  • Pepsi Twist
    ez most rég nem jó mert törvénybe van hogy tanköteles az arc 18 éves koráig na most addig valahova mindig fel KELL hogy vegyék különben az iskolát basszák meg diszkrimináció miatt vagy egyéb hasonló dolgok miatt
  • NEOreg3
    ki kell baszni a suliból, ha a másikban is balhézik, akkor onnan is

ha már nem veszik fel sehova sem, akkor így járt, de onnantól fogva segélyt soha semmilyen formában nem kapna sem ő, sem a családja
  • somdav95
    biztonsági őr
  • pista89
    A helyzet nem olyan vészes, nincs tennivaló.
  • bardocz
    5. és 6.
    Testi fenyítés semmiképp sem, mert van jópár tanár, aki csak azért az, mert úgy ő lehet a kiskirály, meg rá hallgat x ember, ha már máshol egy senki.
  • milk4
  • Hegi90
    Egyéb, pl. (kommentben)

Az egész oktatási rendszert fel kéne cserélni kooperatív módszerekkel. Akkor az ilyen gyerekek maguktól kiperegnének, vagy önként bekapcsolódnának.
  • RS
    Egyéb, pl. (kommentben): Idézem csakegyalreg-et: Ha a gyerek valami rosszat követ el a SZÜLŐKET IS BÜNTETNÉM, akkor talán több időt fordítanának a gyerek nevelésére.
  • Molnibalage
    Első lépésban a szülőket kellene farba rúgni, hogy csemetéjét nem neveli...