127612
-
csakegyalreg #60466 "A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetőségét." -talán...
"Minden iskolába biztonsági őr(öke)t helyeztetnék." -Sokba kerülne, nincs is annyi biztonsági őr
"Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához." -#60464
"A tanulóknak rendszeres pszichológiai vizsgálatokon kellene átesniük.
A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat" -Esetleg egy felületes vizsgálaton kéne kiszűrni azokat akik nagyon veszélyesek. Mélyrehatóbb ellenőrzéshez/vizsgálathoz pénz és szakember kéne, mégpedig sok.
"Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki." -Általánosságban kéne szigorúbb büntetés, mert így akkor az iskolán kívülre kerülne az erőszak ami nem old meg semmit.
EGYÉB: Ha a gyerek valami rosszat követ el a SZÜLŐKET IS BÜNTETNÉM, akkor talán több időt fordítanának a gyerek nevelésére.
-
A normalisabb fele talan rajon, hogy amikor a tanart szivatja, akkor vele egyutt magat is... Erettsegit ugy ahogy van bukta, mert vagy hulye hozza vagy ugy megszivatja a tanar(persze jogosan), hogy sirva fakad aztan meg anyazik, hogy kocsog a tanar. NC -
Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához.
ez pl mi a kurva isten faszára jó? :D beviszi a porcelán kést azt cső... vagy a fatestápolót...
Egyéb, pl. (kommentben)
Az egész oktatási rendszer szar... 34 gyereket próbál tanítani 1 tanár... (1 órán) normál esetbe max 10 emberke kéne hogy hallgassa a tanár szövegét ja igen annyi hallja meg a 34 emberből viszont a maradék szivatja a tanárt és nem hagyja tanulni a többieket tehát ez az egész rossz meg nem csak hogy szivatja meg apja fasza hanem a tanár se tud 34 emberre oda figyelni és elmagyarázni 34 embernek egyenként mert mindenkinek más problémája lehet az adott dologgal...
am szegeden is van ilyen iskola ahol csak a csőcselék jár a 6kiló :D vagy a móra (1 és ugyanaz a 2) ott 500FTér késeltek... -
Minden iskolába biztonsági őr(öke)t helyeztetnék.
A tanulóknak rendszeres pszichológiai vizsgálatokon kellene átesniük.
Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki.
Valahogy megkéne igazán szüntetni már ezt. Mondjuk az én sulimban nincs komolyabb eröszakosság mert azért komolyan járnak el. De a piszkálódások ugyan úgy jelen vannak, ami ellen nem lehet tenni és nagyon zavaró -.- -
A nagy liberalizmusban szépen a visszájára fordulnak a dolgok. Az előző rendszerben a tanároknak szabad kezet adtak, most a diákok vannak hasonló helyzetben.
A fémdetektorok beszerzése és működtetése nem kevés pénzbe kerül, egy olyan országban ahol sokszor a normális étkeztetésre sincs pénz. Arról nem is beszélve, hogy amelyik srác be akarja vinni a halefját, az valószínűleg be is tudja.
A biztonsági őrök egyrészt nincsenek ott mindenhol, másrészt a jogkörük korlátozott.
A pszichológusi vélemény érdekes ötlet, de amíg kilóra meg lehet venni az értékeléseket...
A tanárok fizikai fenyítésével is vigyázni kell, addig nincs gond amíg megérdemelten kapja valaki, de egy idegbeteg tanár több problémát okoz mint amennyit megold.
Egy biztos, ha túl sok mindent megengednek a tanulóknak, azok élni is fognak a lehetőséggel. -
DIESEL DOG #60461 Hát itt nálunk Nyíregyházán van egy iskola, a Bencs László, oda azok a tipikus egyének kerülnek be, akiknek borzalmasan rossz a tanulmányi eredménye, vagy súlyos magatartási gondokkal küzd.
Voltam már ott,(nem mint diák) egyik haveromnak a nővérét anno oda vették fel. Hát mit ne mondjak... alig vártam hogy elhúzhassak onnan... :S -
Az hülyeség lenne. Erőszakot erőszakkal orvosolni?? Nem azt mondom, egyes kölykök néha megérdemelnének egy jókora taslit, de ez akkor sem megoldás. Azonkívül simán visszaélések lehetnének, és sok tanár agresszív állattá válna. (Ez volt a baj régen is.) -
Amugy amelyik nem "gettosuli" ott tenyleg nincs baj :\ Legalabbis en nem tapasztaltam anno... Meg mindig vannak normalis iskolak ahova nem a csocselek jar. -
Aha, tééélleg nem... 
-
ez edes keves, mert viszonoznak is... -
A helyzet nem olyan vészes, nincs tennivaló. -
A tanároknak visszaadnám a fizikai fenyítés lehetőségét. -
a renitenseket el kell különíteni a normálisak érdekében -
Az iskolák területén belüli erőszakos cselekedetekért különösen súlyos büntetéseket szabnék ki. -
DIESEL DOG #60452 A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat... -
A fémdetektorozás akkor lesz bevezetve, ha nem változtatnak sürgősen a médiatörvényen, mert sztem nagyon sok "ötletet" látnak el a tanulók a mindenféle csi-s meg hasonló krimikből, amik özönlenek a képernyőkből. Addig viszont a problémásabbak suliba járását biztosan szakember látogatásához kötném, mert ezek szerint a szülő ott nem tudja felvállalni a rendes (rendre) nevelést. És egyetértek a #60449-el, nem a "piti" összekapásokról van szó, hiszen vitatkozunk mindannyian..viszont igaz az is, hogy a suli nem dühöngőtér. -
problémásaknak szakember látogatása, az iskolán belüli balhék miatt súlyosabb büntetések -
Unreal1942 #60449 Amikor én jártam általános iskolába akkor még a tanárok simán odavágtak.
Volt akinek pofozógép volt a neve. Volt aki kokizott, pajesznál fogva rángatott. Kulcs csomót oda vágott. Egyszóval nem vicceltek.
Mégis szép emlékek mert nem ok nélkül történtek ezek a fenyítések. Nagyon rendes emberek voltak. Igazi pedagógusok.
Nem gondolom, hogy ez abban a formában most is tartható lenne, de ami most van, hogy a diáknak mindent szabad az azért túlzás. Sokkal nagyobb szigort vezettetnék be. Az iskola nem játszótér és nem dühöngő. Akit nem tanítanak otthon viselkedni az ne járjon normális emberek gyerekei közé.
És itt nem arra gondolok, hogy néha összekapnak, verekszenek. Mert ebből is kell egy kicsi.
Én se voltam jó gyerek. Rendszeresen jártam az igazgatóiba
-
clio1616v #60448 a szülőket börtönbe zárnám, hogy aztán ők verjék agyon a neveletlen gyerekeiket -
Biztonsági őrök + súlyos büntetés. -
Fémdetektor kellene minden iskola bejáratához.
A tanulóknak rendszeres pszichológiai vizsgálatokon kellene átesniük.
A problémásabb egyének csak szakember rendszeres látogatása mellett folytathassák tanulmányaikat.
-
Biztonsági őrök, rendszeres pszichológiai vizsgálat (komoly vizsgálat, nem ilyen jól van fiam, látom nem vagy hülye), iskolán belüli erőszakos cselekedetért különösen súlyos büntetés. Sztem ezek rendesen visszafognák az iskolai erőszakot. -
fúhát szeretem a telet is meg a nyarat is...
amikor tél van, a nyarat várom, amikor meg nyár van, a telet :D
de inkább a nyár, mert akkor kevés ruha kell stb...
és az őszt utálom. -
Fbn Lx #60443 A legjobb a tavasz, kellemes meleg, de nem túl meleg. meg olyankor kellemesen friss a levegő.
Egyiket se utálom. Telet szeretem a hó miatt, meg nincs bajom a fázással, szeretek egy kicsit fázni. Nyarat szeretem a napsütés miatt. Mi másért lehetne mondjuk szeretni. Az őszt meg szeretem a komorsága, melankóliája miatt, meg a sok eső, az jó. -
A nyarat imádom a legjobban! Végig buli, annál jobb nincs!
Az őszt meg utálom, mert vége a nyárnak. -
Nyár
Ősz -
A kedvenc a nyár:D
a legkevésbé az Ősz:S -
F1re #60439 nyarat szeretem -
clio1616v #60438 nincs kedvenc, egyiket se kedvelem kevésbé -
nyár
nyár -
Tél a kedvenc, és az őszt utálom mint a szart, már elnézést. -
kedvenc?
nyáron tél, télen nyár XD -
A kora ősz a kedvencem, amikor még jó idő van, de nincs az az agyrohasztó hőség... az őszi színek, a sárga-barna-piros-zöld mindenféle levelek miatt főleg.
Utálni nem utálom egyiket se, csak ha esik, de azt mindegyik évszakban. -
Tél a kedvenc, de olyan nem nagyon van amit nem szeretek, mert mindegyikben van valami jó. -
Tavasz, Tél -
Motoros vagyok....
tavasz/nyár amit nagyon szeretek
ősz kevésbé
telet nagyon nem -
Mindegyiket szeretem.
De legjobban a telet. -
Nyár
Tél -
-
Tél a kedvenc és nyarat nyomtam véletlen a másodikra, de amúgy inkább az ösz..