127612
  • tommygear
    ja akkor másnál is ugyanez :S
  • tommygear
    valami nem jó itt, belépek a topikba és firefox appcrash, de csak itt
  • 89
    +1
  • BIZ0906
    Nekem is bejelzett egy vírust az AVG jólenne nem szórakozni :)
  • Fbn Lx
    nekem kifagyott az ff, aztán kb. 10-edszerre töltötte be a bannert :D
    és még az üzenőfalra sem tudok már írni, nem lehet belekattintani :C
  • Zoli007
    Ez nem vicc, abban a fileban komolyan egy virus van.
  • Fbn Lx
    Azt kapom amit szeretnék, feltéve, hogy olcsó.
    az utolsó pillanatban csinálom az életem minden dolgát.
    olcsóbb ajándékot vásároltam, de ezzel vágyat is teljesítettem, mert ez egy olcsóbb vágy volt :D
  • PesSim
    Nálunk még van hagyománya a meglepetéseknek.
    Mindig a végére hagyom a bevásárlást, de kapkodás nélkül sikerült elintézni.
    Egyéb: változó
  • Cat 02 #60538
    Nekem a mostanival nincs baja, csak a régivel.
  • Dick Riddick
    Az ESET eddig nyugiban volt, több mint egy hónapja. Biztosan egy csomó trójait és kémprogramot akarsz telepíteni a gépeinkre, ki akarod csalni a személyes adatainkat a karácsony leple alatt. Különben mindig is gyanús voltál, a szemed sem áll jól.
    A viccet félretéve, az irtók sok mindentől bezazulnak, két hónap alatt össz-vissz 4 valódi vírust kapott el.
  • Dean Winchester
    egyéb.: nem szokás az ajándékozás ! VÉlem,hogy nem karácsonykor kell ajándékozni hiszen ilyenkor mindenki "számít" rá. Meglepetés az ha évközben megleped a szeretteidet ,na az az igazi meglepetés :)
    Szóval nálam a karácsony nem a pénzköltésről szól...
  • PJack
    megelepetés, végére hagytam, saját készítés
  • clio1616v
    Meglepetés? - Igen, szeretem a meglepetéseket.

Időben meglett? - Fogalmam nincs mikor vették meg az ajándékaimat, de nem is érdekel. Ez nem lényeges... a fontos, hogy legyen valami.

Milyen fajta? - Honnan tudjam? hisz meglepetés lesz, soha nem kérdezem meg előre mit kapok...
  • Lacee86
    Ezt úgy kell elképzelni mint egy telefonelőlapot, csak nagyban? :)
  • tigeroo
    nemnagyon ajándékozunk, mert felesleges dolgok nem kellenek, ami meg kell cucc azt évközben megkapjuk...
  • tenkenorman
    remélem nem olvassák a fórumot.
    anyunak, meg nővéremnek skinzoneról rendeltem laptopskint! az talán a legszemélyesebb. össz talán 12-13ezer forint volt.
  • OrioN the S
    Nálunk még van hagyománya a meglepetéseknek.
    Mások vágyait teljesítettem, még ha nem is volt olcsó.
  • NEOreg3
  • Scottt
    Többnyire mindenki tudja mit fog kapni / közösen választjuk ki az ajándékokat.
    Egyéb
  • somdav95
    jófej vagy :O
  • byzhouse
    Semmit se vettem.
    Semmilyen fajta xD
  • Ability
    Munkák ezek a vírusírtók. Utálom mindet, komolyan. Annyi változtatás lett, hogy window.onload helyett DOMReady eseménykor fut le egy függvény. Körülbelül egy 10 karakteres szó lett átírva, mellesleg egy elég átlagos dologról van szó. Nem értem ezen mi a para, egy egyszerű oldalbetöltést vizsgáló sorról van szó.
  • Carlos
    2-2-3
  • Bruk
    Ezt nem láttam. :)
  • RS
    Egyéb.
  • Dick Riddick
    "Hamar rákészültem, jólvan karácsony előtt"
    jólvan=jóval :)
  • Doddy a düdő
    avast egy fos =(
  • MR ME
    meglepetés, mivel sose kérek semmit...
    mindig a végére hagyom, de akkor se kapkodok, nem szokásom...
    olcsóbb, személyesebb ajándékok
  • Bruk
    " Olcsóbb, szamélyesebb ajándékot vásároltam."

Itt a "szamélyesebb" nem "személyesebb" akart lenni? :)
  • Dick Riddick
    Hamar rákészültem, jóval karácsony előtt meglett minden.

Mellesleg a szavazófelület változtatásaitól beindult a Smart Security. Nem győz törölni. :)

• Sickness
    hihi
  • Bruk
    " Többnyire mindenki tudja mit fog kapni / közösen választjuk ki az ajándékokat."

De egyáltalán nem érdekel ez az ajándékozásos dolog.. a lényeg hogy együtt legyen a picike család.
  • Rundstedt17
    nem tartom az ajándékozás szokását XD
  • Rundstedt17
    pontosan tévedés azt hinni hogy csak szegények lehetnek bünözők....
  • somdav95
    első, második, harmadiknál meg próbáltam teljesíteni a vágyakat, de nembiztos h sikerült.. sebaj :)
  • Ability
    Ne ez a kérdés legyen már karácsonykor, tettem be sajátot, ha kell bele valami extra szóljatok.
  • ba32107
    "Őszinte, nyugodt és megfontolt, ha úgytetszik számító ember vagyok... tudom mikor és kinek lehet elmondani az igazat és kinek kell hazudni."
  • clio1616v
    Az átlagember bunkó... és válogatás nélkül hazudik vagy mond igazat hirtelen felindulásból... magát nyílt és őszinte embernek mondva...
  • clio1616v
    Őszinte, nyugodt és megfontolt, ha úgytetszik számító ember vagyok... tudom mikor és kinek lehet elmondani az igazat és kinek kell hazudni.
  • ba32107
    Volt fél óra késés, és hirtelen nem találtam normális kérdést, na :D