127612
  • angelslie
    Nemtudom.
  • VRSDM
    kéne valami jó nagy fedexes kocsi, amit megtömünk sok földi jóval, hogy következő évre is legyen erőd biztosítani számunkra a szavazás lehetőségét :)
  • Lacee86
    Kanyaró, rubeola, mumpsz, gyermekbénulás stb.-re sztem fontos h megkapja a gyerek az oltást. De pl. ezt az új H1N1 elleni oltást már nem valószínű h beadatnám a gyerekemnek.
  • RS
    Üres.
  • Ability
    Eszméletlen, hogy mindig hajnalban kómás fejjel esek neki vadászni egy hibát, majd meglátod egy teljesen más dolgot a kódban, nézem, hogy ez nekem meg miért kell ide, aztá' kitörlöm, és végeredményben a már működő dolgokat is elbarmolom a fáradtság miatt. :D

ui.: javítva.
  • clio1616v
    Egyéb. Felelőtlen.
  • MR ME
    Csak bizonyos oltások esetében érthető a tiltakozás.
  • Ic3 m4n
    Jól teszi, egyetértek vele.
    Hülyeség..
  • DIESEL DOG #60578
    Üres szavazás...

Mindenki maga döntsön, én nem állok egyik pártján sem... bár azt belátom én is hogy szükség van az oltásokra...
  • Dick Riddick
    Abi... Tisztára mint egy muszlim bevándorló. :D
  • Dick Riddick
    Szerintem hibát követ el.
    Ezek a kórokozók már bebizonyították mire képesek.
  • ba32107
    Bizony nálam sem jó. Majd Abi ránéz :)
  • byzhouse
    Kellenek az oltások,mert ha nem oltatjuk be magunkat akkor lehet,hogy előjön vmi qva veszélyes járvány... persze,hogy nincs járvány mivel mindenki kapja az oltást :| - mondjuk én ehez hülye vok,mint minden máshoz :D
  • daeemoon
    Kis bug report (ha nem tették még szóvá): ha kiválasztok valamit, utána már nem tudom megváltoztatni a jelölést, csak oldal újratöltéssel. Vagy én nem tudok valamit? :) Utána az üres szavazásra klikkeltem, hátha úgy, de akkor is inaktív marad a 4 másik radiobutton.

Egyébként üres szavazás. Nem nagyon tudok hozzászólni.
  • xxxpaulxxx
    hibát követ el
  • Cat 02 #60571
    Úgyis meghalunk, annyi *** van a világban, de legalább influenza miatt nem.
  • GhostR1der
    Hibát követ el.
    ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D
  • Dick Riddick
    :)
  • Motoroj
    Az karesz.
  • Dick Riddick
    Határozottan gyorsabb lett a betöltés. A féreg sem jelentkezett be újra.
    A kariról nekem mindig a videókártya jut eszembe. :)
  • Ability
    Ezzel lepsz meg karira? :D

ui.: most már jónak tűnik?
  • Dick Riddick
    Ezt nem fogod tudni kimagyarázni, innentől vírusgyártó/-és terjesztőként leszel elkönyvelve. A BSA szánja már úton van, a gyorsabb ügyintézés érdekében pakolj el mindent a kandalló elől, ha esetleg be van falazva üsd ki a falat egy pöröllyel. Az ellenállás teljességgel értelmetlen. :)
    Utánanéztem a törölt állományoknak, és nekem sem tűnik fals riasztásnak. Az ESET jól vizsgázott, gyorsan eltüntette amit el kellett.
  • Ability
    Hát én így hagyom, sőt, nem is én tettem benne, de ha a tárhelyet adó szerveren van valami vírus (erősen esélyes), akkor lehet később még visszarakja magát. :/
  • Sickness
    most jó hagyd így. köcs.
  • chhaya #60562
    Mindig vacsi után, sokszor késő este.
    Most a fát is kilenc után sikerült elkezdeni díszíteni...
  • Ability
    Vájjá, aloldalkról még nincs kiszedve, illetve cache. :D

Megjegyzés: a tárhely összes állományában jelen van ez kis férge. :/ Több oldal fut erről a tárhelyről, én csak ezt a szavazósat szerkesztem, de a többin is jelen van.
  • Sickness
    trójai
  • Ability
    Hát ez érdekes... Kettő állomány végén is volt egy olyan Javascript kód, amit biztos nem én tettem oda, és azt sem tudom mi volt. Olyan tömörítő/titkosító eljárással készült, ami számomra ismeretlen, igazából el is hiszem hogy valami ártalmas cucc lehetett, kérdés már csak az, hogy hogyan került oda. :D

Minden esetre _NEM_ én szarakodtam, és köszönöm a hibajelentéseket. Direkt emiatt tettem fel egy Avast-ot, nálam látszólag megoldotta a problémát az ismeretlen kód eltávolítása. Majd jelezettek vissza, hogy nálatok is megjavult-e. (Gyorstárazás még produkálhat furcsa dolgokat, de jónak kellene lennie.) A Firefox fagyogatások is szinte biztos emiatt voltak.

ui.: majd ezek után (ha nem bukkan fel hiba), akkor jelezzetek már vissza arról is, hogy gyorsabb lett-e a betöltés, illetve hogy az a pillanatnyi megakadás jelenség is elmúlt-e.

uui.: a jövőben is légyszíves jelezzétek ezeket a hibákat, nálam (Linuxon :P) nem volt semmilyen anomália, észre sem vettem volna, szóval sokat segített a jelentés. :)
  • VRSDM
    amúgy hagyománya van a meglepinek.
    viszont idén eléggé elkéstem, még ma délelőtt szaladgáltam a nyomdába
    és mindig én készítem saját kezemmel.
  • VRSDM
    ennél szebben nem tudnám kifejezni magam :)
  • extramagascsaj
    Többnyire mindenki tudja mit fog kapni / közösen választjuk ki az ajándékokat, de volt meglepi is.

Mindig a végére hagyom a bevásárlást, de kapkodás nélkül sikerült elintézni.

Egyéb: normál árú ajándékokat vettem...mindenkinek azt, amiről tudom,h vágyott rá :)
  • ba32107
    És fél nyolckor még netezel? :) Mikor szoktatok ajándékozni?
  • CoolX
    Nálunk még van hagyománya a meglepetéseknek.
    Utolsó pillanatban kapkodva lettek meg az ajándékok.
    Mások vágyait teljesítettem, még ha nem is volt olcsó.

• chhaya #60553
    1. Mikor hogy, változó. Tavaly pl. tudtam, mit fogok kapni, magamnak választottam ki... idén lövésem sincs.
    2. Utolsó pillanatra lett hagyva, de kapkodásnak nem volt mondható.
    3. Ez is változó. Idén saját kezűleg gyártottam ajándékot, tavaly vettem.
  • bujcsik555
    Üres.

Családi vacsora azt kész.
  • Benny04
    nekem is lefagyott az ff :S
  • Ability
    Hát nem tudom, de előbb lesz egy SG reklám, mert azt sem tudom mi ez az oldal.
  • Ability
    Este ránézek a problémákra.
  • NEOreg3
    ez mi akar lenni?
  • dartonita
    Mi nemigazan ajandekozunk,inkabb nagy csaladi kajalas es hulyeskedes megy,rokonlatogatasokkal egybekotve.