127612
-
GMail / Webes felületet
-
Rendes levelezésre a szolgáltatótól kapott postafiókot (t-online) használom, de van egy gmailes fiókom is, ha regelni kell vmi oldalon, ott általában azt adom meg. Webes felületet használom. -
Sosem értetem, hogy miért fontos a gigás tárhely. Te megőrzöl minden vackot? A freemailban 20 megát, ha használok, a yahoon nem tudom, hogy hol lehet megnézni, de ott is max. 60-100 megát használhatok.
Ha sok tárhely kell, akkor mediafire, azt csókolom... :) -
Citromail
hotmail -
hotmail -
ba32107 #67356 Hatalmas tárhely (most épp 7-8 giga), megbízható, sok éve használom, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor nem tudtam ideiglenesen belépni. Nekem teljesen megfelelő a kinézete, minimalista, átlátható. Gmail notifier-el használva pedig real-time látom, ha kaptam új levelet. -
Gmail, koleszos háló mail, egyetemi mail. Viharmadár. -
Fbn Lx #67354 hotmél -
pista89 #67353 Gmail - Outlook -
Indamail
Webes felületet -
freemail, gmail és van még egy mail.ru is poénból :D
webes felület -
Gmail - webes felület
Céges - Outlook -
gmail+web -
A gamail mitől ilyen népszerű? Kb. két éve használam egy ilyen fiókot. Olyan tetű lassú volt és gány kinézetű, hogy hagytam a fenébe.
Számomra meglepően kis %-ot ad a yahoo. Érdekes. -
gmail, egyéb: inbox
webes felület. -
gmail
webes felület -
gabesz012 #67345 Freemail, Gmail.
Xp alatt Outlook Express. Win7 alatt webes felület. -
gmail-t webes felületen
+gmail notifier plugin firefoxhoz, hogy tudjam mikor jött új levelem -
gmail, egyetemi mail
webes felület, az önálló programokat valamiért nem szeretem -
Gmail, Webről, vagy iphone. -
GMail
Yahoo Mail
Egyéb
Webes felületet
Windows Live Mail -
ejba, mér nem jelölhetek meg egynél többet a szolgáltatónál?
amúgy fremajil, gemajil + webes felület. -
szolgáltató < gmail < freemail (a kacsacsőr azt jelenti, hogy auto-forwardolom. tehát a szolgáltatónál lévő címemre megérkezik az összes levelem, akárhova is küldték eredetileg.)
webes felület, thunderbird -
Gmail-t és Freemail-t használok jelenleg, de volt már annyi. Azt tudom, hogy a Nexus-os volt az első e-mail címem.
Outlook-ot és webes felületet használok. -
DIESEL DOG #67337 Freemail, Citromal...
Webes Felület, Windows Live Mail (a hotmail sz*rság miatt) -
"A(z) "Szolgáltató?" szekcióban nem jelölhetsz 1 darabnál több opciót! Vissza"
?? -
freemail, citromail, gmail
webes felület
a kérdés meg vótmá -
Citromail
Webes felületet -
extramagascsaj #67333 Gmail -
GMail, Hotmail és a céges levelezés
Windows Live Mail / Office Outlook -
Ua.
Freemal és Yahoo-s cím van, és webes felületet használok. -
A(z) "Szolgáltató?" szekcióban nem jelölhetsz 1 darabnál több opciót!
hát pedig -
Te tévedésben vagy, én nem Kozso vagyok, aki a világszeretetről meg világbékéről ömleng... -
Te miről beszélsz?? Milyen emberszeretet?? Szenvedő emberről/állatról van szó... -
Igen így értem.
Az állat nem tehet ellene, hiszen az embertől függ nagyban a sorsa.
Az ember viszont tehet ellene. -
Ha látok egy állatot szenvedni.
Tul sokat csalodtam az emberekben. Olyanban is akin segitettem, mert szenvedett es aztan hatbaszurt. Nem vagyok egeszseges lelkileg es furcsa nezeteim vannak az emberiseggel szemben. Sok embert el tudnek pusztitani/szelektalni, mert el kell takaritani a szennyt a foldrol bar azt majd megteszi termeszet. Tudom... ez nem normalis.
Lenti peldara:
En meg nem lattam reszeg mosomedveket embert nyuzni. Ha a husaert olne le az meg elfogadhatobb, de csak a szorme miatt kell, mert fazik a sok sznob ribanc. Mondjuk lassan a sznoboknal is divat lesz az allatvedes :) -
wildebeest #67325 s ezt hogy egyezteted össze a fene nagy emberszereteteddel? kibújt a szög a zsákból, mi.(?) :D -
egyetértek -
Hát én saját magam többre tartom, mint a leginteligensebb, legfejlettebb állat a világon. Te magadat oda sorolod, ahova akarod. -
Flammius #67322 Bírom az ilyen nagyzolós dumát, egy egysejtűhöz képest még egy laposféreg is komoly evolúciós lépés, az ember pedig egy sokszorosan más dimenzió.
Addig, amíg nincsenek ismereteink az életnek a világegyetemben való gyakoriságáról addig még azt sem jelenthetjük ki, hogy egy egysejtű nem nagy durranás. Az elkövetkező pár száz éveben erre is rendes (tudományos) választ fogunk kapni, addig lehet bohóckodni azzal, hogy mi mennyit ér... utána már nem.