A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
am iszunk udcsit vagy pezyit vagy ami van aztan ragyujtunk utana kissebb szunet es round two... FIGHT!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de attól függ, hogy mikor és hol.
Death only needs to knock once.
:DD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"bnõvel a legjobb az elsõ, sajna a fürdésre nekem spec nincs erõm, kivéve ha a helyzet nagyon kívánja:D"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És nem lesz gecis se a billentyûzet, se az egér sem, mert addigra megtörlöm a kezemet.
#52004: Én olyankor, ha utána hugyozok is, szigorúan csak ülve.<#vigyor3>#vigyor3>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
gépet meg azért nyomom ki, mert utána már nincs kedvem gépezni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(