A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen. Ebben azért van valami. Nem egy topikban voltaj elég kemény "áthallások" egy irányba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
majd megnézzük 60-75%-os forgalomcsökkenésnél lesz-e ekkora pofád
Sajnálom a szüleid, hogy ekkora bunkót sikerült csak nevelniük, mint te. Szar dolog lehet így élni.<#szomoru1>#szomoru1>
"Komolyan a fórumozók fele vmi pszichopata vagy mi?Ez vmi elképesztõ,a gyerek verve jó,máskor meg népírtást rendeznének...."
Érdekes hallani ilyet a te szádból. Szerintem te vagy itt az egyetlen, aki közel állna egy népírtáshoz. Meg az is érdekes, hogy sem Fbn sem Molni nem mondott olyat, mint amin ti leálltatok. Senki sem mondta, hogy szét kell verni a gyereket, azt mondták, hogy amikor feszíti a húrt, akkor kell egy határozott lépés, amivel eltántorítják az ilyen viselkedésmódtól. Nem az mondták, hogy állandó jelleggel szét kell verni a gyereket, azt mondták hogy NÉHA, RITKÁN, IDÕNKÉNT kell alkalmazni. Tudod ha megfelelõ eseményhez van idõzítve, akkor 1-2 alkalomtól eltekintve megtanulja a kölök, hogy nem szabad, esetleg még fel is fogja, hogy jogosan kapta, aztán többet nem kell sort keríteni rá. Az amúgy meg el sem hangzott, hogy egy nagy pofon, vagy csak egy kisebb seggberúgásról van szó. Érted, engem apám vert mint a szart állandó jelleggel, elhiheted, hogy nem ezt tartom a legjobb nevelési módnak, de bizony amikor anyám lekent nekem egyet nagy ritkán, akkor tudtam hogy jogos volt és bizony elgondolkoztam, hogy ilyet nem kéne. Senki sem arról beszél, hogy szét kell verni a gyereket, csak amikor már az erélyes rászólás sem segít, akkor nem árt valahogy leállítani a kölköt. Én környezetemben is ez a mai fiatal generáció szinet már degenerált. Lehet mondani, hogy változnak az idõk, meg régen is volt ilyen, de amikor a téren kb. disznóölõ késsel mászkál egy 13 éves az azért már eléggé szélsõség. De hogy ne menjünk el ennyire: az összes ismerõsömnél, ahol a szülõ inkább türelemmel és kommunikációval próbálta megoldani a problémát az összes kölök szarik az egészre, nincs tisztelete senki iránt. Én is hiszem, hogy a kommunikáció a kulcs, de néha azért meg kell mutatni, hogy ki az, akinek meg kell felelni a többiek irányába, és ki az, aki megmondhatja, hogy milyen elvárásai vannak. És ha a gyereknek nincs tapasztalata, az jön le neki, hogy csak dumál, dumál, dumál, de szarik az egészre, csak egy kötelezõ procedúrának tartja, akkor nem árt egyszer-kétszer helyretenni a fejét. Senki sem arról beszél, hogy félelemben, erõszakban kell tartani a kölköt, de amikor valami brutál dolgot csinál, nagyon ritkán egy pofon igenis nevelõ hatású tud lenni.
majd megnézzük 60-75%-os forgalomcsökkenésnél lesz-e ekkora pofád
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De amúgy gáz... most, hogy kérdést megláttam, rájöttem hogy fogalmam nincs mi a különbség a hangján kívül...
Valaki elmagyarázná?:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Meg nekem jobban bejött a benzines, a fogyasztás nem azt mondom hogy kevesebb mint a dízelé, de lassan már beéri. Elég megnézni az új benzineseket.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
és bizony városban, autópályán benyel 10 litert
ahhoz hogy húzzon, pörgetni kell 4000-5000 között
a mai dizel motorok ellenben már jók
és csak azért nem lett anno 2 literes HDi, mert az 500-zal többe került volna, amit a kevesebb üzemanyag fogyasztás nem termelt volna ki, még 5-6 év alatt sem
amikor minden hónapban 20k-t kipengetsz, súly - most éppen teljesítmény adóra, CASCO, ha finanszíroztattad akkor 50-60k törlesztõ, amikor a benzin 300 HUF/liter, akkor bizony fog érdekelni mennyi a fogyazstás, mennyi pénz kell benzinre
és akkor még nem beszéltünk a kötelezõ szevizekrõl, meghibásodásokról
az autó olyan mint egy pc, egy feneketlen bendõ, nyeli a pénzt, csak még nagyobb nagyságrendben
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.tenke.hu
te csak fizesd a lóerõadót feleslegese :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Két autónk van, mindkettõ benzines, de egy nyomatekos nagy hengerûrtaltalmú dízelt szerintem bárki elfogadna...
örvendetes ha ennyi elszórható pénzed van
sokkalta
max presztizs autónak jó
van akinek a benzinmotorja jobb, másoknak a diesel
alacsony fordulatszámon is nyomatékos, kevesebbet fogyaszt mint a benzines
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
fõleg a mai dízelek képesek keveset zabálni, míg egy két-három littyós benzines 8-10et kajálgat bátran.
.: mobilize.hu :.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A hibrid meg nem biztos, hogy olyan tuti. Alsó hangon ugyanazon autóból a hibrid 50%-kal drágább. Az akksikat 5 évente cserélni kell, azok drágák és nem környezetbarátok. Amit nyerz az üzemanyagon azt elveszted a gyártás és üzemeltetés során.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!