A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
na persze szeretnék még 15-20kg-ot felszedni <#vigyor>#vigyor>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mondjuk miért láttalak volna, hisz Debreceni vagy, de tök úgy nézett ki egy csaj, mint te:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az nem tudom jó e, csak mondtam egyet.
Azért van még hova fejlõdnöm -.-
Jéé mennyi csaj lett itt:O
anno 1987
Van mit csiszolni a külsõmön... de megoldjuk:)
Mondjuk úgy, hogy nem örültem, amikor 100 felé billent a mérleg:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Olyannyira hogy reggelente tükörbe se nézek mert tudom hogy rajulnézekki mindennap (H) <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#alien>#alien><#alien2>#alien2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
magam sem tudom megfogalmazni, mi nem tetszik magamon. Valószínûleg nem vagyok az esetem <#idiota>#idiota> Bár a fejformámat kifejezetten kedvelem, de a testalkatomat nem igazán.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
elbánt velem a természet...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Egom nem sok van meg önbecslésem,de azt mondják jól nézek ki :D
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Nem vagyok önhitt, de tudom hogy jól nézek ki. Azért nem ez körül forog az életem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
HÖHÖHÖHÖÖÖ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
legyen mar egy kis onbizalmad Neo :\
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Átlagosnak mondanám magam.
Az "Átlagosnak mondanám magam"-ra szavaztam.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3