127612
-
clio1616v #71898 komolyan azt hiszed, hogy jópofa ez a helikopteres szöveg?
pontosan tudod miről beszélek (nem vagy már gyerek), egy szóval nem mondtam, hogy igénytelen a kinézetére az akinek régebbi telefonja van -
És mindenki hülye, de csak én vagyok helikopter ugye? Jaj... -
clio1616v #71896 inkább elszomorít, hogy vannak ennyire rosszindulatú emberek -
clio1616v #71895 így van aki azt írja hogy leszarja hogy van-e fényképezési opció vagy minden más a telefonáláson és az smsen kívül, az mind igénytelen, de ez nem jeleti azt, hogy igénytelen lenne a kinézetére, nem mosná a fogát stb. bár lehet hogy a fogselymet már nem használja mert annyira már nem igényes
amúgy dzsani írta, hogy hanyagoljam az általánosságokat, de basszu muszáj vagyok mert azzal se nagyon vagytok tisztában, de ami valószínűbb, hogy szándékosan félreértitek -
Élvezi hogy szíthatja a feszültséget :) Őt ez élteti. -
Bizony sokba. Kb.: 7 éve vettem egy Nokia 3650-est. Drága volt,de akkoriban is már a fényképezés miatt vettem,bár az még csak vga kamerás volt. 5 év használat után működőképesen tettem le. (ajándékba kaptam a mostanit)
A 3650-es egy feltelepített program után lejátszotta az mp3-at. Gyárilag csak a midi-t nyomta. :) -
clio1616v #71892 szerintem aki igényes általánosságban az nem csak a kinézetére ad, hanem arra is fordít figyelmet és áldoz rá, hogy milyen a telefonja
de lehet te csak a kinézetedre vagy igényes és a megfogalmazásodra és a mondanivalódra nem, arra viszont van igényed, hogy kifejezd a nemtetszésedet az én megfogalmazásaimért -
Az igénytelen nem ezt csak ezt jelentheti. Pl. azt is, hogy mindegy mi, a bóvli is jó.
Olyan "fasza" mikor állandóan megjelensz itt... -
ba32107 #71890 Az igénytelen jelzőt olyan emberekre használják, akik nem adnak magukra és nem törődnek a kinézetükkel, stb.. Amire te gondolsz, azt úgy kellett volna írni, hogy "kifejezi mire van igényed" -
Jaja, hát az kár. De hát akkoriban még a kamerás mobilok is elég újdonságnak számítottak, mp3-as telók ha voltak is, biztos baromi sokba kerültek. Ez is 21k volt Pannon Praktikummal. -
clio1616v #71888 pont ő forgatta ki azt, hogy az igényes jelzőmet általánosságban vette és szándékosan félreértette -
ba32107 #71887 Tudom, csak sajnos néha nem tudom megállni hogy ne válaszoljak :D -
mindig azt csinálja, élvezi :) -
Ilyen nekem is volt!
Ez egy jo kis mobil :)) csak mp3 nincs benne az a baj :( -
clio1616v #71884 az igénytelen azt jelenti, hogy nincs igényed valamire, neked új telóra(ha jól értettem) nekem meg a matatós kijelzőre -
Lehet az én véleményemből is hasonló érződött, de én úgy gondoltam, hogy ha már drágább, okosabb, érintőképernyős telefont veszek, akkor az legyen igényes és kényelmes. Mert előbb nyomkodnám a gombokat és használnék egy régi telefont, minthogy a lentebbi videó kellemetlenségeit el kelljen viselnem.
Amúgy a lentebbi összehasonlítás ne szolgáljon vita alapjául. Leírtam hogy nem azonos a célkategória, ár/érték arányban természetesen van jobb vagy hasonlóan jó választás is. Mindössze pár konkurens érintőképernyős próbálkozás az, ami igazán irritáló, mert egyszerűen nem kényelmes. Ha pedig nem kényelmes, akkor nem akarom használni. Bár azért megnézném mennyire lenne kényelmes egy 3000 zeneszámos listát a közepére görgetni érintőképernyő nélkül. -
ba32107 #71882 Értelmeztem egy pár percig a mondatodat, aztán rájöttem hogy már megint kiforgattál egy szót az eredeti jelentéséből -
Nekem ilyenem van. Idén karácsonykor, ha megéli (remélem), 5 éves lesz. Kicsit kopott már szegény, de semmi különösebb baja nincs. Újan elég modern telónak számított, jó ma már nem annyira, de míg működik, én ugyan nem cserélem le. Ha lecserélem, akkor olyat veszek majd, h alapfunkciókon kívül lehessen mp3-at hallgatni rajt (mert mostani ósdi 256-os mp3-am már dögledezik kicsit, de külön nem fogok mp3 lejátszót most venni). Ha vmi normálisabb kamera (2 mp mondjuk) van benne, az nem hátrány, de nem elvárásom. Viszont ne a leggagyibb minőségű teló legyen, az fontos. Mindenféle hülye funkcióra én nem tartok igény, csak qva drága tőlük a teló, aztán én úgyse használnám.
-
clio1616v #71880 vagy igénytelen vagy vagy elégedetlen, mert ha igényeled az új telefont akkor amiatt, hogy nem engedheted meg magadnak elégedetlen leszel -
clio1616v #71879 amint megvettem kapcsoltam is ki :D annyira felesleges forgatni... -
clio1616v #71878 nekem eszem ágában sincs telefonon zenét hallgatni :)
nem tömöm tele appokkal a telefonom talán a nimbuzz volt, amit wifin keresztül töltöttem le rá, meg egy szótár még az elején, de azt nem használtam utána, a gyári ébresztője tökéletes és rendkívül ergonómikus a menüje
nem a használhatatlansága miatt tartom kényelmetlennek az érintőképernyőt, hanem kellemetlen matatni a kijelzőn -
Nagyon sarkított példa, de ha az iPhone ilyen lenne, akkor nem visszavinném, nem félreraknám, hanem egyesen a falhoz vágnám pillanatnyi felindulásomban. -
ba32107 #71876 Szóval ha régi a telefonom akkor igénytelen vagyok? -
Cat 02 #71875 OFF: van már Symbian PC-re ? Akarok Anrufen Online-ozni :D -
Hát a Symbian pont egy lecsúszott, igénytelen rendszer, mostanában próbálják rendbekapni, de hát nem megy az olyan gyorsan. Egykor persze igazi szupersztár volt, de ültek a babérjaikon. Az iPhone-nal összemérve meg kb. annyi az előnye, hogy van rajta flashplayer (ami persze majdnem használhatatlan), azon kívül mindenben fényévekkel a konkurencia alatt. Persze olcsóbb is, így nem mondom hogy rossz választás, de nem is kellene összehasonlítani egy másik réteget megcélzó termékkel. iPhone egyedüli versenytársa az Android, ami szintén le van maradva tőle, viszont sokkal gyorsabban fejlődik, szerintem fél év - év alatt akár le is tudnák hagyni az Apple-t.
Egyébként vicces az érintőképernyőről alkotott véleményed. Nem te vagy maga a megfontoltság? Nem te vagy, aki utánajár mindennek? Merthogy az iPhone-ban kapacitív érintőképernyő van, míg más termékekben hagyományos. Mostanában kezdik frissíteni erre a konkurencia készülékeit is. A különbség csupán annyi, hogy a hagyományos a gyakorlatban inkább nyomást detektál, mintsem érintést. Könnyen elveszíti az ujjad mozgását, egyszerre csak 1 pontot tud követni, bár erre készültek használhatatlan áthidaló megoldások. A kapacitív kijelző pedig a bőrfelület vezetőképességét (és sok esetben annak hőmérsékletét) érzékeli, simogatva is detektálja az érintést, több pont mozgását le tudja követni, minden szempontból sokkal-sokkal jobb. Ignorálja a nem szándékos érintést, nem bőrfelületű érintéseket, okosan meg van csinálva. És pont ez adja meg az Apple-nek az előnyt, mert _kényelmes_. Pár HTC kapacitív kijelzős mobilon kívül senkinek sem megy, kényelmetlen, de a HTC és Android sem tart még annyira előre. Az iPhone lehet egy korlátolt készülék, de leszarom ha az AppStore-ból mindent le tudok szedni rá (amivel szintén nem boldogul a konkurencia), illetve _kényelmes_, jobb minőségű szoftverekkel van ellátva. Nekem pl. eszem ágában sem lenne egy Symbianon zenét hallgatni, mert bár le tudja játszani és a hangminőség lehet ugyan olyan jó, attól még a zenelejátszó app végtelenül buta és kényelmetlen. -
lefosom...lehessen telefonálni vele meg sms-t küldeni s kész -
clio1616v #71872 
ennyi...
van még egy olyan funkciója is, hogy dísz.. kifejezi mennyire vagy igényes -
Hmm...érdekes statisztika. Mindenesetre rávilágít a tényre,mi mindenre használom én is a mobilt,ami előbb nem jutott eszembe. Talán legtöbbször az órát nézem,mert soha nem volt karórám.
Másodsorban telefonálok,és harmadsorban fényképezek. Sokan kérdezik,hogy miért nem digi géppel fotózok. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata. A telefonom mindig nálam van,a digi gép soha. :)))
Fotózni meg imádok.
Sms-t utálok írni,zenét pedig soha nem hallgatok telefonon.
Legfeljebb számomra kellemes zenét teszek be csengő hangként.
Ezeken kívül egyéb apró funkciót használok ritkán. Pl.: számológép,ha szükséges,vagy mérték egység átváltó. Más hirtelen nem jut eszembe,de azt tudom,hogy rengeteg olyan funkció van benne,amit a 2 éves kora ellenére soha nem használtam. :) -
clio1616v #71870 arra utaltam, hogy nem használható mindenhol és nagyon ritkán használja egy átlag felhasználó, akinek amúgy a telefonja képes is lenne rá -
clio1616v #71869 a wifit arra használom, ha olyan helyen vagyok, hogy ingyen telefonáljak esetleg néha netezésre
legutóbb egy éve használtam Malagából egy free wifis helyről hívtam a barátnőmet skyperól pcre
az E66ommal meg vagyok elégedve, egy apple iPhone nem tud többet és a képernyő matatása nem szimpatikus már volt régebben egy mio A701esem, de nem praktikus a matatósdi...
egy hátránya van az E66nak, amihez hozzá kell szokni, hogy - úgy ahogy én használom - alíg fél napot bírja egy full töltöttséggel
így állandóan van nálam töltő melóhelyen, autóban, otthon és barátnőnél(3.000 Forint egy töltő)
a symbianon tökéletesen megy a Nimbuzz ezzel skypeolok -
Nem elég? :) -
Nem ezt írtam, de mindegy is, az ilyen általános igazságoktól megkímélhetnél minket. Amúgy az ilyen Omnia és mutációi nekem sem szimpatikusak, iPhone és pár HTC Android telefon ami számításban jöhet nálam. Más telefonok sem rosszak, csak egyszerűen más réteget céloz meg. Ár / érték arányban lehet sok telefon verné az iPhone-t, de attól még az Apple kreatív és minőségi cuccokat gyárt, maximum túl vannak árazva, nem érnek annyit. Akinek van rá anyagi forrása, az vegye, bár én 20k-ért hoztam el a TMobile-tól. -
Szerintem arra gondolt, hogy a 3G mellett nem igazán van rá szükség. A Skype-os példából meg arra következtetek, hogy iPhone-ja van, így az előfizu miatt nem is göcsöl, hiszen az magába foglalja a 3G használatot is. Amúgy Clio, a Skype hamarosan 3G-ről is engedni fog hívásokat kezdeményezni. -
ba32107 #71865 Wifi hálózatokra kapcsolódni -.- -
1.telefonálni tudjak
2. smst írni tudjak
3. mp3-at hallgatni... (de ez is csak azért mert akkor nem kell vinnem az mp3 lejátszóm) -
clio1616v #71863 tudom, de első nekifutásra szoktam keresni hátha van valami logikus magyarázata :) -
vagy arra hogyha otthon döglesz és valamit megszeretnél nézni, nekelljen gép elé ülnöd, vagy ha csak suliba unatkozol stb.. nemkell mindenben értelmet keresni :) -
Nokia e50 + Ipod touch. Ipodon szoktam netezni, néha filmet nézek utazáskor, zenéthallgatok, telefon különösebben nemérdekel, két éve vettem olcsón, azóta is bírja, semmi baja, ameddig nem adja meg magát addig marad.. -
clio1616v #71860 minek wifi? egyedül arra tudod használni, hogy skype klienssel ingyen beszélj -
A zenén és a fotózáson kívül más plusz funkcióját nem használom a telefonomnak, meg mondjuk nincs is olyan neki, de teljes mértékben kibírom nélküle. Mondjuk ha lenne rajta internet, akkor néha azért használnám azt is. Így hát az utolsó előttire szavaztam.