A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, hogy egyesekben micsoda hisztéria alakul ki a Jobbik és vagy a Gárda hallatán. Jönnek a náci szöveggel a gyûlölet és félelemkeltéssel.
A nyilasokkal akikhez pedig nincs közük....ja, hogy hasonlít a ruhájuk.

Bezzeg az mszp az rendben van. Õk pedig nem titkoltan egy kommunista utódpárt. Gyakorlatilag sok régi gazemberrel a soraik között. A kommunizmusban legalább annyian szenvedtek. Sõt ha világ szinten nézzük akkor többen és ma mai napig is létezik vörös terror. Megszámlálhatatlan áldozattal.
Érdekes, hogy nem vinnyog senki ha vörös csillagot lát és, hogy félelmet kelt bennük az mszp.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hane ma fidesz meg az mszp nevû zsidó párt adja el áron alul a kurvanagy telkeket.....

de itt kurvára nem errõl van szó nem érted? itt nem 20x50-es telkeket vesznek és nem egy emberektõl. nem én vagyok az aki nem éti ezt, hanem te.

Te mit nem értesz azon hogy egy személy a tulajdonát annak adja el akinek akarja.Ha egy zsidó ember jóval többet kínál a tulajdonért cserébe neki adja el,Csík Hunor a magyar meg leakarja alkudni az árat 10%-ékra biztos nem neki fogja eladni...érted hogy müködik az élet???

te mit ne mértesz azon hogy felvásárolják az országot? cionizmus, vágod mit jelent? aki egy ilyen kijelentést elkezd magyarázni az nem magyar.

Nem látom a különbséget a zsidó és a magyar birtokos között,bár jah mégis a magyar ott árt a magyarnak ahol tudd,meg másoknak is.(nincs rosszabb a beképzelt pöfeszkedõ magyar gazdagoknál)

...látom benned is van egy kis hazaszeretet...

autoszimulator
"minden gárdista mániás ismerõsöm szerint "
not you, te csak a szót használtad

.: mobilize.hu :.

Azt írtad a zsidók felvásárolják a magyar földeket...Megszabnád hogy kinek adhatja el a birtokát a birtokos????

mivan?

A szerencsétlentõl majd te megveszed a földjeiket?Vagy mégis ki?Csak nem ez õsiséget szeretnéd újra törvénybe iktatni?már vége a középkornak😄DDD

Mégis milyen összeesküvések?Megemlíthetnél párat😄.Nem a tvbõl?Értsem ez alatt a kuruc infot meg a jobbikos honlapot?😄DDD

nem érted hogy nem arra mondta mhogy agymosott ,aki nem támogatja õket?

"Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, kivívtuk a gazdasági függetlenségünket, s fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. S ez már majdnem csoda. De ki idézte elõ ezt a csodát? S ha erre én azt mondom, hogy a kormány, akkor önök kinevetnek engemet. Ezt a csodát ugyanis vállalkozó szellemû, bátor, tehetséges és dinamikus emberek idézték elõ. Ezt a sikert 20-30 ezer ember érte el" - jelentette ki Simon Peresz, izraeli államelnök

ezen mit kell gondolkodni? ki van jelentve, meg kéne akadályozni, nem azokat ócsárolni akik tennének ellene...

autoszimulator
ezt az agy mosott dumát hamar átvette mindenki, elég nagy fasság, és érdekes módon minden gárdista mániás ismerõsöm szerint aki nem támogatja õket, vagy aki nem látja, hogy jó amit tesznek, az hazaáruló, vagy ahogy neked tetszik agy mosott.

nem azért vagy agymosott mert ne mvagy jobbikos, hanem mert nem látod be hogy milyen összeesküvések folynak, nem elmélet, ezt a vak is látja ,aki nem tv-bõl értesül a dolgokról.

Rockynhooo
Üres szavazás

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Biztos pont õk jelentenek veszélyt a törvényes rendre. Direkt olyan helyeken vonultak fel, ahol nem történt semmi, csak azért, hogy hátha lesz valami balhé, nem?
Ugye mondtam én egy jobbikos szemében vagy hazaáruló vagyok vagy agymosott mert a magyar gárdát nem támogatom 😄....
Persze hogy alaptalanul oszlatták fel õket,hiszen senkinek nincs joga õket feloszlatni igaz?😄(öltözékük provokáló ahogy viselkedésük,tulajdonképpen akár egy félmilitáns csoportulás ami növekedése esetén akár veszélyt is jelenthet a törvényes rendre)

te tényleg agymosott vagy, vagy pedig azok közé tartozol akiknek ez érdeke, inkább erre szavazok.
nem rongáltak, mondj egy példát, mikor.
nem hiszik azt hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények, de ezek a zsidók alaptalanul oszlatták fel õket, joguk lenne ehhez.

angelslie
Figyi már, legalább indokokat hozz fel ha védeni akarod öket. De ez így nem nagy szám 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

N1ggA
Ez ritka olyan alkalmak egyike, amikor Rundstedtel értek egyet. Ha nem vagyok jobbikos, akkor magyarellenes hazaáruló vagyok. Ez tény.

Spread De Love!

Egy jogilag feloszlatott csoportulás,bár ugye azt hiszik rájuk nem vonatkoznak a törvények.Idióta összeesküvés elméleteket tudnak hajtani,meg rombolni azokból jelesek.

omg, nem vitatkozok veled, te nem értesz itt semmit.

Te nem vagy normális.Vagy nem is ismered a szavajárásukat?Agymosott tömeg,birka mindenki ebben az országban,itt bármit meg lehet tenni stb...

te nem vagy normális. ezt a faszságot kitõl tanultad?

banok
nem értek velük egyet de nem zavarnak különösebben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Akik nem támogatják õket,azokat gyülölik szóval majdnem az egész országot.

N1ggA
Gyûlöletkeltõ szélsõségesek, szerintem nincs rájuk szükség. A legtöbb esetben kiérdemlik a rendõrség erõszakos fellépését, ha visszafognák magukat, akkor nem lenne velük bajom.

Valahol a kettõ között. Ha tényleg a tennének is valamit a nép védelmében, akkor annak örülnék. Csinálnak jó dolgokat, közmunka ilyesmi, de amikor falvakban vonulgatnak, az nem jó és elítélendõ.

Spread De Love!

neked gratulálok, te biztos azok közé tartozol akiket nem igazán szeret a jobbik és a gárdája.

Kicsikiraly
mindenki azt hiszi h mindenhol az a nevetés az be van vágva.. holott az igazán jó sorozatoknál tényleg ott ülnek a nézõk, és õk röhögnek úgy a poénokon.

(HIMYM-ben csak azért nincs ilyen mert túl sok jelenet játszódik a lakáson kívül és nagyon sok külön jelenetet kell felvenni más helyen)

DFTBA ಠ_ಠ

Zázrivecz Gabi pártja elmebetegek és munkakerülõk gyülekezete,szeretnének a húsosfazékhoz kerülni

Scottt
Minden téren egyetértek velük, és szívesen tartoznék / tartozom közéjük.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

angelslie
Valószínü <#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Ha jól tudom hasonló az egyenruhájuk. És az öregekben, akik átélték a náci rendszert és pl elvitték a szomszédjukat csak azért mert zsidó, rossz emlékeket idéz fel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

milk4
Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

autoszimulator
mert a kis fiatal 18-20 évesek, akik még elhiszik, hogy bármit is ér a szavazati joguk, és megváltják vele a világot? õk sem jobbak.

te szerintem kevered õket a kéményseprõkkel

angelslie
Hát azért csak felismerem öket, nem túl nehéz..

berlinboy6329
Ha vkibe belekötöttek volna,már attól zengene minden...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

persze, valószínûleg... honnan tudod hogy azok gárdisták voltak, õk sem mindig abban a ruhában vannak. beléd max meztelen néger kötött szerintem...

angelslie
Az a baj, hogy ök is ok nélkül belekötnek másokba. Belém is kötöttek már, nem lett volna rá semmi indok mégis odajöttek beszólogatni. És ez nem egyedi eset, sokszor van szó erröl. Nem is lenne gond ha szép nyugodtan tartanák az eszméiket, de ahhoz nem kell eröszakot vagy zaklatást alkalmazni.

OrioN the S
hat ok minden evben mas partot istenitenek 😄 amelyik a legnagyobbat/legjobbat hazudja,igeri.

hat, de istenem... remenykednek.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jobb hát, én 60 felett betiltanám a kereskedelmi adókat, vagy a szavazójogokat venném el (:ddd) mert kegyetlen hogy pl az öregek akik a tvbõl tájékozódnak mennyire nincsenek képben. persze ez lehetetlen, de mennyivel logikusabb lenne... csak hát pont erre használják a tv adókat.

mi az hogy ugyanolyan? te hogy mered ezeket az embereket egy kalap alá venni azokkal akik ártatlanokat ölnek, vernek meg, lopnakcsalnakhazudnak, belédkötnek?

OrioN the S
En meg szeretem olvasgatni amikor eszmecsere van ilyesmi temakrol 😊 Mivel nem nezek TV-t ezert neten informalodok, de ilyenkor ugy latom jobb is, hogy nincs TV-m 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

angelslie
A cigányok ugyan olyan kártékonyak.

mikor voltak erõszakosak?
miért elmebetegek?

a gázkamrás dolgon pedig egyre több ember kezd el röhögni...

Ezt én sem tudom felfogni...

berlinboy6329
Jah,ritkán van ilyen kérdés..Már vártam mióta,kiváncsi vagyok az itt lévõk véleményeire.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/