A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyilasokkal akikhez pedig nincs közük....ja, hogy hasonlít a ruhájuk.
Bezzeg az mszp az rendben van. Õk pedig nem titkoltan egy kommunista utódpárt. Gyakorlatilag sok régi gazemberrel a soraik között. A kommunizmusban legalább annyian szenvedtek. Sõt ha világ szinten nézzük akkor többen és ma mai napig is létezik vörös terror. Megszámlálhatatlan áldozattal.
Érdekes, hogy nem vinnyog senki ha vörös csillagot lát és, hogy félelmet kelt bennük az mszp.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
not you, te csak a szót használtad
.: mobilize.hu :.
ezen mit kell gondolkodni? ki van jelentve, meg kéne akadályozni, nem azokat ócsárolni akik tennének ellene...
Persze hogy alaptalanul oszlatták fel õket,hiszen senkinek nincs joga õket feloszlatni igaz?😄(öltözékük provokáló ahogy viselkedésük,tulajdonképpen akár egy félmilitáns csoportulás ami növekedése esetén akár veszélyt is jelenthet a törvényes rendre)
nem rongáltak, mondj egy példát, mikor.
nem hiszik azt hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények, de ezek a zsidók alaptalanul oszlatták fel õket, joguk lenne ehhez.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Spread De Love!
Valahol a kettõ között. Ha tényleg a tennének is valamit a nép védelmében, akkor annak örülnék. Csinálnak jó dolgokat, közmunka ilyesmi, de amikor falvakban vonulgatnak, az nem jó és elítélendõ.
Spread De Love!
(HIMYM-ben csak azért nincs ilyen mert túl sok jelenet játszódik a lakáson kívül és nagyon sok külön jelenetet kell felvenni más helyen)
DFTBA ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hat, de istenem... remenykednek.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
miért elmebetegek?
a gázkamrás dolgon pedig egyre több ember kezd el röhögni...