127612
-
nálunk is gyerek mondja,hogy a nagybátyja kommandós rá 1hétre tűzoltó utána volt rendőr is
-
lord nihilus #74822 Nem, de mindenképp ki akarom próbálni. -
Hát me lehet csinálni, ha apuci az oktató, nagybácsi meg a vizsgáztató, és csak a rutinra, meg forgalmira kell elmenned
-
Nálunk is volt ilyen.
Egyszerre megevett 6kg fehérjét, a nagybátyja egyszer kamionos volt aztán nyomozó és egyszer kocsival 20 perc alatt tán Pécsről Sajószentpéterre mentek.. meg ilyesmiket mondott a gyerek de teljesen komolyan. :D -
:DDDDDDD
de tudnám mi értelme ezeknek a random kamuzásoknak?
mondjuk nekem is volt egy ilyen osztálytársam, egy szava nem volt igaz tudta mindenki, de nem érdekelte mesélte, hogy ő 1 napa alatt szerzett jogsit meg stb -
Nem, de mindenképp ki akarom próbálni. -
\o -
azt mondod kamuzik? -

-
nem, de ki akarom próbálni -
én csak láttam olyat akinek a hugának a barátjának az apukája majdnem ismert olyat aki evett is :( -
PPL képzésen vettem részt :) -
A semmi én ettem is olyat! -
mindjárt gondoltam h te még repülőt vezetni is tudsz -
volt szerencsém, kis sportrepülőben. jó móka volt, főleg h szerintem olyan másnapos még életemben nem voltam, mint akkor... úgy igazi öröm volt fejjel lefelé és egyéb elbaszott módokon repülni
-
Nem,de nincs is kedvem hozzá.
1szer beültem 1 helikopterbe 5percre juhu :ASD_SA -
mi az engedélyed típusa? -
-
Igen, és élveztem.
Amúgy mit kell élvezni? nem értem felülök azt kész semmit nincs élvezni ezen...
(igazából nekem van 1 motoros gépre engedélyem XD) -
extramagascsaj #74803 Nem, de mindenképp ki akarom próbálni...pedig félek tőle. -
Igen és kurva jó:)
Kisrepülőn még sajna nem, de ki akarom próbálni azt is :) -
Utasszállítón még, de kisebbeken már igen. -
Tudom nem ide tartozik, de augusztusban jön valaki Kecskemétre a repülőnapra? -
Igen, és élveztem. -
Utasszállítón vagy kis repülőn még nem de helikopterbe ültem már menet közbe is. -
AZ ember nem hal, hogy ússzon, nem madár, hogy repüljön és nem mágus, hogy teleportáljon. -
-
az biztos nagy élmény, de nem a kérdésben szereplő "utazás" kategóriája... mondjuk én egy mókásabb körhinta után is két kézzel kapaszkodok a földbe egy fél órán át, úgyhogy az ilyen élményeket azt hiszem ki fogom hagyni :) -
Amúgy olyan pont megint nincs, hogy nem, de nem is izgat igazán, ha repülni kell repülök, ha nem akkor nem, /me közömbös. -
A te fenekeddel könnyű... Képzeld ugyanezt az enyémmel... 
-
Igen, egy Motorfalke "lélekvesztőben", egy életre eljegyeztem akkor magam a repüléssel. Az első adandó alkalommal, amikor konstellációba kerül az idő és a pénz (... :C ), elmegyek vitorlázórepülni. -
gabesz012 #74791 Nem, de mindenképpen ki akarom próbálni. Azért annyira nem akarom, de ez a válasz áll legközelebb a valósághoz. :) -
Egyéb: Nem, de nem is érdekel nagyon. -
A repülés a második legjobb dolog a világon. :) Mondjuk nekem nem csak utasszállítón volt szerencsém ülni, hanem igazi műrepülő sportrepcsiben is, ahol jól megforgattak a 3D-ben. Fenomenális érzés mikor az ember feneke a homlokához ér a manőverek során. :)) -
úgy kell, én is egy fél óra bámészkodás után aludnék :D -
clio1616v #74787 igen... több alkalommal is céges utakon vettem részt Európában, magán céllal még nem repültem
Hollandia, Spanyolország, Svájc és Németországba
tetszett a 900km/h sebesség és a repülő gyorsulása, a felhők látványa felülről és a teljesen kékszínű légréteg lenyűgöző, összességében több új érzéssel lettem tapasztaltabb
az első felszálláskor kíváncsian vártam, milyen lesz és de a kezdetiizgatottságot felszállás után felváltotta a lenyűgözöttség...
más fizikai körülmények közötti közlekedés és rövidebb utazási idő
nem homogén sűrűségű levegőrétegek rázkódásokat okoznak, de eddig nem volt részem olyan repülésben ahol ez zavart volna
egy alkalommal volt hogy esőben és szélben szálltunk fel és hölgy volt a kapitány ott kicsit oldalazósra sikerült a mutatvány indulásnál, de az sem volt para, persze az alacsonyabb tűrőképességűek sikítoztak, de azt nem tudom minek? ha már valaki beül egy repülőbe azzal meghozott egy döntést kiszállni közben úgyse tud ^^ -
igen, élveztem.
mondjuk azt leszámítva hogy nem az én méreteimre tervezték az üléseket, meg egy transzatlanti járaton egy kisgyerek gyakorlatilag beleokádott az ölembe... :) -
úgyis csak az a 2 a jó :D
Felszállsz, még nézelődsz (már ha ablak mellett ülsz) aztán felhők, és utána lehet aludni, mert uncsi :P -
nem, de jó lenne -
én amikor először voltam repülőn akkor felszállás után elaludta felébredtem és már szálltunk is le:P