A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
szerk: beírtam, egybõl megjelent -.-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Napi 1 pohár bor még egészséges is... bár én nem iszom minden nap. Szeretném betartani hogy maximum havi egyszer iszok, annyira hogy berúgjak.
#61485 Az a bibi, hogy rengeteg hsz-t írtam a semmiért. Nem vagyok hülye gyerek, örököltem édesanyámtól 1-2 jó szokást pl.: észreveszem ha valaki hazudik (általában). Sokkal lentebb írtam, hogy nem vagyok az a verekedõs típus, elõbb kérdezek és legvégsõ esetben ütök. Ha meg a végén verekedés lenne, utána biztos nem érdekelne mit gondol rólam az a két veréb. :D
most vagy a bor lófasz, vagy a sör bika. de szerintem ez nem stimmel.
Na, aki nem így van veled, annak valamilyen szinten már fontos az alkohol, tehát ott már egy enyhe alkoholizmus tapasztalható. Az enyhe alkoholizmus a felnõtt lakosság kb. 80%_ában jelen van :D
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Heti több alkalom is beleférhet, ha az ivászatot nem úgy értelmezzük, hogy jól bebaszunk mindenképpen. Napi szinten simán belefér szerintem 1 sör, vagy pár deci bor, semmi baja nem lesz tõle az embernek, ha normális életet él mellette.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A kérdésben az volt, hogy "szerinted" honnan indul. Én meg leírtam, hogy szerintem honnan indul :) Magamból kiindulva.
Spread De Love!
az hogy naponta valaki megigyom az esti film mellé valami finomat azzal nincsen semmi baj.
u dont have to listen anybody else but me
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De látod, épp ezért rossz ez a kifejezés, mert tényleg semmi értelme, mindenkinek más jelent. Szerintem te pl. alkoholista vagy, szerinted nem, ettõl függetlenül ugyanaz vagy és ugyanazt teszed, és semmi bajod nem lesz.
Spread De Love!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mindennap újat tanul az ember...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
A rendszertelenség magában hordozza a szabad választás lehetõségét.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A DSM-IV kézikönyvben az alkoholprobléma kritériuma az alábbiak közül legalább három teljesülése, legalább egy éven keresztül:
- munka rovására megy
- veszélyes használat (pl részegen vezetés)
- sikertelen kísérletek arra, hogy visszavegyél a fogyasztásból
- tolerancia (egyre nagyobb mennyiség kell ugyanakkora hatáshoz)
- egyre több idõt vesz el az alkohol az életbõl (beszerzés, hétvégi berúgás tervezgetése, másnaposság)
- az emberi kapcsolatok romlása
- kontrollvesztés ivás közben (nem tudja, hol a határ)
Simán a mennyiségbõl tehát nem lehet megállapítani, hogy mi a "beteges", van, aki mondjuk több hónapon keresztül kétnapont leissza magát és nincs problémája, másnak pedig már a napi egy sör/bor is lehet alkoholizmus, ha közben egész nap az estét várja, gondolatban folyamatosan alkoholizál. Bonyolult kérdés ez is, mint minden:)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem mindegy az idõtartam a piálások között. Lehet heti egy is. Szerintem ott kezdõdik, ha valaki nem tudja abbahagyni. Ha kinyit egy sört, kinyit egy másodikat is, és addig iszik amíg csap részeg nem lesz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sok ember azért szokik rá a szeszre( vagy bármi másra), mert nem bírja máskülönben elviselni az életüket, s így már kész is a lavina
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Napi egy sörben nincs semmi rossz, finom is és legalább tudom mit raknak bele.
Elsõ fizumból tuti házi sörfõzõ készletet veszek, kieszközölök valami jó kis malátaitalt és üdítõ helyett fogom inni :)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint (a huszadik életévüket betöltött felnõttek részére) az elfogadható alkoholfogyasztás napi mennyiségének felsõ határa maximum negyven gramm tiszta szesz: a statisztikák szerint az említett mennyiség rendszeres napi fogyasztása 25 év múltán sem okoz alkoholos májkárosodást (40 gramm alkoholt tartalmaz 1 dl whisky, 4 dl bor, kb. 1,5 üveg sör). Ez az érték a felsõ határ, vagyis nem arról van szó, hogy ennyi lenne a feltétlenül ajánlott, hanem arról, hogy ez még nem hat károsan. Ugyanennyi ideig naponta 40-80 gramm alkohol elfogyasztása már nagy valószínûséggel a máj zsíros elfajulását okozza, vagy alkoholos májgyulladást vált ki. Naponta 80 grammot meghaladó alkoholfogyasztás esetén májzsugor alakulhat ki az esetek 20-30 %-ában (ez naponta 2 dl-nél több whisky, vagy 8 dl bor, vagy 3 üveg sör, illetve az ezt meghaladó mennyiség). Ezt az alkoholmennyiséget igen sokan elérik, és túl is lépik. "
most ha megiszok naponta egy sört, akk az már alkoholizmus? akkor elég sok egyetemista/fõiskolás vagy munkából hazaérkezõ férfi alkoholista :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.