A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én fenntartom, hogy ezeknek a sportolós hirtelen szívhaláloknak csak kis százaléka a tényleges túlhajtás, nagy része teljesítményfokozó...
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
.: mobilize.hu :.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A csontjaiddal nem érintkezik, de a savak a véred által szállított kalciumot vonják el, ami eredetileg a csontépítéshez kéne.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
helyzettõl függ!
ha írják akkor figyelek mindegyikre, de ha mondják, akkor ha felismerem a hangot akkor tudom, hogy melyikre hallgassak leginkább
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ettõl függetlenül jónak is érzem így
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
.: mobilize.hu :.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Heroes never die. They just reload.\"
Spread De Love!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.