A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Só tényleg eléggé sok van a mekis kajákban.
OMG....a gond nem azzal van hogy káros felejtsétek már el a hülyeséget...Hanem azzal hogy egy nagy mekis menü krumpli+üditõ+burger annyi kalóriát tartalmaz hogy elméletileg abba már csak egy lightos vacsi férne bele.Kiváncsiságból kiszámoltam vagy 1200-1300 kalóriát jelent,az átlag ember napi szükséglete(ja és sóból,szénhidrátból,fehérjébõl annyi van hogy bõven elég lenne az napra) max 2000t lehetne egy nap...

A szív sem áll meg csak úgy magától, nincs leosztva, hogy hány dobbanásra született. Még a szívedet is lehet fejleszteni, ugyanolyan szerv, mint a többi.
Én fenntartom, hogy ezeknek a sportolós hirtelen szívhaláloknak csak kis százaléka a tényleges túlhajtás, nagy része teljesítményfokozó...
somdav95
az a gyógyszerektõl van..

tenkenorman
meg is áll a szívük egyszer csak úgy véletlenül.
itt a mérték a lényeg.

http://www.tenke.hu

Teljesen egyértelmû. Amit megesznek azt le is mozogják... meg a sportolók tudatosan élnek olyan életmódot mely miatt nem híznak el.
bardocz
Sportolni kell, és kurvamindegy mit eszel. Valamiért a sportolók nem híznak el semmitõl, pedig annyit esznek mint a lovak.
birdo
A szívemre, és jónak is érzem így.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Dick Riddick
Apám, tõlem azt eszel amit akarsz. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Tudom. 😊

tigerbácsi
Általában az eszemre, nem mindig szerencsés

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

autoszimulator
és miért kellene mindig a csuda egészséges, hasznos dolgokat enni? hadd élvezzem már néha ezt a retkes életet egy normális kajálás erejéig, legyen az akár jó szaftos magyaros, akár mekis, ha épp azt kívánom meg. Mellesleg senki sem firtatja, hogy egészséges a rendszeres mekis kajálás, de azt mindenki beismerheti, hogy finomak az ott vehetõ kaják, függetlenül az ár/tápérték arányuktól.

.: mobilize.hu :.

clio1616v
szoktam enni mekiben is amikor megkívánom a mcchicken szendót...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ability
Te vagy a példaképem! <#zavart1>
Dick Riddick
Hát akkor igyál sok-sok kólát, legalább olyan egészséges és fitt leszel mint az amerikai fiatalok. Ne felejtsd el a meki burgert sem, rengeteg, az emberi szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaz, ami egy normál szendvicsben nem található meg.

fery02
Nem tudom, zavarba hoz az ilyen kérdés. Nem vagyok otthon ebben a témában.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

clio1616v
a mészkõ porózus emiatt nagyobb felületen érintkezik a colával és nem homogén a felülete, amivel a foghoz tapad

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem hallgatok semmire sem. Járok egy úton üresen és így mindent befogadóan, és ellent állok a szélnek. Aztán néha elõtörnek szélsõséges érzetek, mint igazság, vágy és szenvedés, mert nem vagyok tökéletes.
Értem. Hát, a kóla az már csak ilyen válogatós. A fogkõt lemarja, de a zománcot nem. Ez olyan, mint az intelligens mosópor molekulái.
A csontjaiddal nem érintkezik, de a savak a véred által szállított kalciumot vonják el, ami eredetileg a csontépítéshez kéne.
CoolX
Az eszemre, és ez így van jól.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

bardocz
Az idegsejtjeim között lévõ szinapszisokra.
dartonita
A szívemre, és jónak is érzem így

angelslie
A szívemre de sokszor nem jól jön ki..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

clio1616v
így sikerült...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nagy poén

a hallgasz szóból kimaradt a "t" betü 😛
mikor erre mikor arra 😊
helyzettõl függ!
clio1616v
Leginkább a Norbira hallgatok, de a cliora és Norbertra is...

ha írják akkor figyelek mindegyikre, de ha mondják, akkor ha felismerem a hangot akkor tudom, hogy melyikre hallgassak leginkább

[HUN]FaTaL
A szívemre, de nem túl kamatozó nézet.

http://goo.gl/gd6Zi5

clio1616v
azt hiszed van?

tommygear
irónia és komolyság közt is van😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az eszembe és ez így van jól.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
a tudni és a hinni között van kis különbség...

Dragooon
ettõl függetlenül jónak is érzem így

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

autoszimulator
próbáltam mindig a kettõt egyensúlyban figyelembe venni, ez ment az elsõ olyan nõig, aki tényleg komolyan érdekelt. Onnantól az eredmények érdekében az ép eszû gondolkodást félre kellett tenni, és néha logikátlannak tûnõ áldozatokat hozni.

.: mobilize.hu :.

Doddy a düdõ
pedig már majdnem azt hittem. thx.

NEOreg3
eszemre, és mindig szar

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Ha két-három napig a szádban tartanád, talán még a fogkõbõl is oldana valamit. Talán. Viszont a kalciumot kiválóan oldja, régi jó barátja a fogzománcnak és a csontoknak.

N1ggA
A szívemre, és jónak is érzem így. Lehet, hogy valami balul sül el, de legalább a lelkiismeretemnek jobb lesz.

Spread De Love!

Tomika001

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Dick Riddick

somdav95
olvasgass utána, több esettel is találkoztak már az orvosok.. 😊 persze ahhoz napiszinten, csak kólát kéne innod hogy ez következzen be, viszont attól függetlenül kiss mennyiségbe is lehet káros...

Az eszemre, és ez így van jól...
RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A szívemre, de nem túl kamatozó nézet...de mostanság már kezdek észérvek alapján is dönteni 😊

tugyiti
a józsi
clio1616v
mondj egy embert akinek a colától lett csontriktulása