A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://goo.gl/gd6Zi5
évi 1 - 2 alkalommal csekély mennyiséget,
évi 1 - 2 alkalommal tudathasadásig :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Amúgy 18-30 közti vok, havinál ritkábban iszom komoly mennyiséget, általában hetente csekély (vagy hát mindenesetre nem olyan komoly) mennyiséget.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
anno 1987
a nõ meg barátként tekinthet olyan férfira aki vonzódik hozzá mert jólesik neki ha õ azt hiheti csak barátkozni akar és a nõk hiszik csak hogy a barátkozásnál nem akar többet
Minden ugyanaz másképpen.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Viszont van az ellentetje is :P ami nagyon szar tud lenni :D - marmint amikor mind a ketten tobbet ereztek , nem lehet semmi...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És ez nem csak fiú és lány között érvényes, ha már IGAZ barátságról van szó.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
tapasztalat
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Lehet, hogy haverság van, de barátság soha nem lesz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!