A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Nálam arra sincs szükség.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★
mi az a mesterjelszó?
DFTBA ಠ_ಠ
nincs rá szükség, mert foggalmam sincs mijaz.
u dont have to listen anybody else but me
nem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de az még 3 éve volt xd
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"Heroes never die. They just reload.\"
Viszont jó pár fontos jelszó is van, amik minimum 12 karakter hosszúak, keverten tartalmaznak kis és nagybetûket, valamint számokat. Ezeket rendszeresen cserélem, és nincs róluk feljegyzés a gépen. Papíron megvan, viszont olyan formában, hogy abból más nem nyer ki információt.
És a legfontosabb, aktív vírus-és kémprogramvédelem is van a gépen, enélkül az összes többi semmit sem ér.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A mesterjelszót jelentését régen ismertem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi az a mesterjelszó?
Sógorom használja még a gépet de õ egy kibaszott segg hozzá.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Mi az a mesterjelszó?
Csak én használom a gépet, és nincs hozzáférésem életbevágóan fontos dolgokhoz, ezért kb szarok rá :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
max 10 db jelszót kell megjegyeznem, az meg nem nehéz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nincs mesterjelszavam, mert minek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nyugi, hamar rá fogsz jönni, hogy alkoholista vagy.
Nem azért mondom mert ez durva, meg fú alkoholizmus, bizony a korosztályunk nagy része enyhén alkoholista, meg nagyapáink szerint már 50 évvel ezelõtt is az volt :]
azóta leálltam ezzel, új egyetem és a bulik sem hiányoznak már...de senki ne mondja már, hogy ha megiszok egy sört mindennap, akkor alkoholista vagyok :)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spread De Love!
Mondom ezt úgy hogy én egyáltalán nem iszom alkoholt.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
http://www.tenke.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
#61599: ez jó ötlet!