A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Használom, de szar, mert itt a Firefoxban Eszközök/Beállítások/Biztonság/Mentett jelszavaknál meg lehet nézni az összeset, és ha más ideül az simán megtudhatja...

Spread De Love!

PJack
Nem, mert több ember is a gépem elé szokott ülni.

Nálam arra sincs szükség.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

RS
Nem, mert több ember is a gépem elé szokott ülni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

immovable
<#kocsog><#hehe>
GhostRider1
hát jah, mondjuk az otthonba sokan használják azt a gépet, a helyedbe én sem jegyeztetném meg <#idiota><#ravasz1>

&#9733;

Mesterjelszó: a böngészõdben be lehet állítani, hogy a mentett jelszavakat védje egy mesterjelszó. Ez gyakorlatban úgy mûködik, hogy elindítod a böngészõt, egyszer beírod a mesterjelszót, és utána a böngészõ intézi helyetted, minden mentett jelszót beír a helyére. Nagyon praktikus, és senki nem tud belepiszkálni a privát dolgaidba.

zsutyesz
Igen, mert így kényelmes.
Mi az a mesterjelszó?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Kicsikiraly
Igen, mert így kényelmes, és az én gépemhez senki nem ül rajtam kívül amúgysem.

mi az a mesterjelszó?

DFTBA &#3232;_&#3232;

VRSDM
nem, mert többen is használják, no meg senki ne matasson véletlen se bele.
nincs rá szükség, mert foggalmam sincs mijaz.

u dont have to listen anybody else but me

NEOreg3
igen

nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
igen, mert így kényelmes
nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vadnokedli
volt olyan amikor xxxxxx/******/------ volt a jelszavam XDD
de az még 3 éve volt xd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Dick Riddick
És a lényeg, a kevésbé fontos jelszavakat megjegyeztetem, a fontos jelszavakat soha.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
A kevésbé fontos jelszavak /fórum, közösségi oldal, videómegosztó, mindennapi levelezés, stb.../ nem túl bonyolultak, könnyen megjegyezhetõk, és van hogy meg is egyezik egyik a másikkal.
Viszont jó pár fontos jelszó is van, amik minimum 12 karakter hosszúak, keverten tartalmaznak kis és nagybetûket, valamint számokat. Ezeket rendszeresen cserélem, és nincs róluk feljegyzés a gépen. Papíron megvan, viszont olyan formában, hogy abból más nem nyer ki információt.
És a legfontosabb, aktív vírus-és kémprogramvédelem is van a gépen, enélkül az összes többi semmit sem ér.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Molnibalage
Jelszavat? Soha.

A mesterjelszót jelentését régen ismertem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sickness
Mi az a mesterjelszó?
Sógorom használja még a gépet de õ egy kibaszott segg hozzá.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

SötétBarom

Mi az a mesterjelszó?

Csak én használom a gépet, és nincs hozzáférésem életbevágóan fontos dolgokhoz, ezért kb szarok rá :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigerbácsi
Nem, mert nincs rá szükségem, kevés helyen kell jelszót használnom.

max 10 db jelszót kell megjegyeznem, az meg nem nehéz.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Nem jegyeztetek meg semmit. Még a felhasználó nevem sem.
chhaya
Nem csak én használom a gépem... úgyhogy csak azokon az oldalakon jegyeztetem meg a jelszavam, amirõl tudom, hogy csak én használom.

Nincs mesterjelszavam, mert minek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tugyiti
öjjöjj
Lacee86
És a sramli nem zene, a csivava nem kutya stb. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Akkor mostantól hagyd ki a mindennapi 1 sörödet egy hónapig.
Nyugi, hamar rá fogsz jönni, hogy alkoholista vagy.
Nem azért mondom mert ez durva, meg fú alkoholizmus, bizony a korosztályunk nagy része enyhén alkoholista, meg nagyapáink szerint már 50 évvel ezelõtt is az volt :]
Magnumrolcsi
Mikor kimarad egy - egy alkalom mert még vezetni kell aznap sem hiányzik, hogy megigyam. És utólag sem pótolom be. Megszokottá nem válhat mert vége a nyárnak, jó idõnek és utána annyiba marad. Nem is hiányzik, mint most se. Nem kell kontrollálni magam ahhoz, hogy ne igyak. Nem létszükségletem.

89
nekem tavaly volt ilyen...no ott minden hétvégén éjszakaival járkáltam haza...ki is buktam egyetemrõl...
azóta leálltam ezzel, új egyetem és a bulik sem hiányoznak már...de senki ne mondja már, hogy ha megiszok egy sört mindennap, akkor alkoholista vagyok :)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

MR ME
a sör nem alkohol, a nõ nem ember, a medve nem játékszer!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Hát ha minden nap, akkor igen. Azért, mert az 1 sörbõl könnyen lehet több is. Ezenkívül annyira megszokottá és rendszeressé válik, h hiányzik ha nem ihatsz. Sztem hülyeség és felesleges minden nap alkoholt inni. Az nem természetes dolog, még ha csak sör, akkor sem.

Magnumrolcsi
Nyáron szokott lenni, akkor jól esik. Tuborg, citromos gösser, mikor mi. Hozzá valami erõsebb az mára már igencsak ritka.

N1ggA
Meg ez korfüggõ is. Ha egy egyetemista hetente 1x-2x részegre issza magát, a többi nap meg csak mértékkel iszik, de gyakorlatilag minden nap, az nem annyira durva, sokan csinálják, aztán ha vége az egyetemnek, leállnak. Viszont ha valaki 40 évesen, családapaként teszi, az már durvább.

Spread De Love!

Napi szintû lerészegedés

Magic Boy
Ha valaki naponta spiccesre issza magát az már alkoholista, de napi 1-2 sör vagy egy pohár bor még simán belefér.
Mondom ezt úgy hogy én egyáltalán nem iszom alkoholt.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Willenbrock
Nekem van olyan idõszakom hogy hónapokig nem iszok semmit aztán pl. nyáron egymás utáni napokon több doboz sör is jólesik,utána megint 1-2 hét szünet.De rendesen lerészegedni egy évben 1-2x szoktam max. valami mulatság keretében.

Magnumrolcsi
Azért kérdem, hogy mi az a kevesebb? Mert ha iszok 1-2sört az még nudli. Iszok 2 sört meg pár felest úgy már alakul. Mikor már a húr is szakad az a részegség. Nálam a kevesebb az annyit jelent, 1-2sör.. de az még ivászatnak sem nevezhetõ.. akkor mért lennék enyhén alkoholista?

Willenbrock
Heti 1 alkalom még belefér egy hétvégi lazulás keretében,de heti több alkalom az már beteges állapot mert az már kivetül a hétköznapokra is,és a szervezetet is rongálja.Hetente egyszer spiccessé válni még nem hiszem hogy károsítaná a szervezetet 1-1 üveg bor vagy sör még jót is tehet a szervezetnek.

Magic Boy
Ha iszol 1-2 sört az mióta ivászat?<#wow2>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Heti több alkalom ivászat.

Lyukasbogrács
nem, csak ha berúgsz, más a kulturált alkoholfogyasztás, meg a kotta részeg

Magnumrolcsi
most ha nyáron minden nap hazaérve a melóból megiszok egy sört akkor enyhén alkoholista vagyok? ha már kettõ csúszik le akkor erõs alkoholista?

birdo
Mind1.... alkoholizmusnak tartom.

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

MR ME
napi 1 sört igen nehéz meginni úgy h szétcsússz :D

birdo
Napi szintû italozás, szétcsúszás nélkül.....és ez kezdõdik napi egy sörrel...akár

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

89
yeaaaaaah<#pias>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

tenkenorman
szerintem aki minden nap iszik. akár milyen keveset. ha egy doboz sört is már az is az.

http://www.tenke.hu

Lacee86
Az az igazi, addig csinája az ember, míg lehet. Persze azért mértékkel. :)

tigerbácsi
már ki merem jelenteni, hogy ez az év vicce :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

whiskeyman
sosem ittam, így nem tudom

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Én csinálom mindkettõt :) tiszta züllés az életem <#buck>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

<#eljen>
#61599: ez jó ötlet!

Olyan szavazas kellene ahol be lehetne sorolni a korhatarokba es pl. 12-15 eves meg ilyen kategoriak es, hogy azok mennyit isznak meg miota...erdekes lenne...

Napi szintû italozás, szétcsúszás nélkül.