A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sör esténként :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
40% felettit. kb vodkábol 1 liter kell, vagy 2x-3x ennyi olykor olykór
18 év alatti vagyok, és Nem fogyasztok alkoholt.
Nemízlik,még a pezsgõ sem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Errõl a férfi-nõ barátság dologról meg igazából kár vitatkozni, mindenki a saját tapasztalatai, élményei alapján foglal állást. Nekem meggyõzõdésem egyelõre, hogy teljesen ugyanolyan barátság kialakulhat 2 ellenkezõ nemû ember közt is, mindenféle szexuális indíttatás nélkül. Nem azért mert homokos bármelyikük is, egyszerûen egy barátot látnak a másikban. Ennyi, én ezt gondolom, sokan meg mást.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha egyszerûen információcserét akarok, akkor fiúval beszélek
manapság alig járok bulizni... szóval kb havonta egyszer... de akkor iszok is:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de mostmár nem akarok annyit inni,már amúgy sem adják annyira az ihb (iszunk hányunk befekszünk) bulik
két hét telet el szilveszter óta
mindkét hétvégém úgy nézett ki hogy pénteken elmentem buliba. és csak vasárnap a hajnali/kora reggeli órákban jutottam haza.
a részletek most nem fontosak :D
nos elegem lett ebbõl picit, hogy ettõl a két héttõl független az elmúlt 1évem is így telt (mióta nincs komoly barátnõm nincs aki felhúzza a húzentrógerem) szóval rendbekapom magam picit.
mert, ugyan nem vagyok alkoholista, se drogfüggõ, se semmi ilyesmi
akkor is úgy érzem, és beláttam így 1év távlatából, hogy azon kívül hogy mások zsebébe nagyon sok pénzt tömj nem sok értelme van a gyakori komoly ivászatnak.
az hogy hétvégente elmenni a haverokkal és legurítani egykét sört az okés.
de ha minden hétvégén szarkészre issza magát az ember akkor egyrészt piszok sok pénzt elkölt, másrészt nagyon rombolja a szervezetét, sokadrészt az életének egy olyan hajóra vesz jegyet, ami csak lefelé úszik...
:)
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és szinten minden nap elkortyolok valami finomat :)
u dont have to listen anybody else but me
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hetente többször, csekély mennyiséget= heti 1-2 sör, vagy 1-1 pohár bor. Ennél többet egyszerre évente max 1-2 szer.
Hetente néhányszor, csekély mennyiséget.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Íme hozzá egy alkesz játék!
Az elsõ 10 eredmény az enyém.
Hogy ON is legyen a hozzászólásban:
Én vagyok az egyik aki arra szavazott, hogy 30 fölötti vagyok és Nem fogyasztok alkoholt.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Havonta néhányszor. (Lényegében heti egyszer. max. kivéve, ha valami ünnep van.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spread De Love!
Ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget
Szinte minden nap, csekély mennyiség
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Havonta többször fogyasztok komoly mennyiséget. Többször az túlzás de a havi kettõ megvan hányásig.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"