A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
minek azt gyorsan?:O szép lassan kell és közbe enni

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
1 liter üreshasra :D

Molnibalage
Nekem is ez jutott eszembe. Ez kamu. 2 üveg vodka gyorsan lenyomva a halálos alkohol adag közelében lehet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Doddy a düdõ
"kb vodkábol 1 liter kell, vagy 2x-3x ennyi olykor olykór"

aha persze

SötétBarom
Szinte minden nap, csekély mennyiséget.

Sör esténként :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vadnokedli
furcsa az életképed néhány dologról de nem szolok közbeXDDD :]

Vadnokedli
18 leszek nem sokára és hát. elég sokat iszok töményet leginkább

40% felettit. kb vodkábol 1 liter kell, vagy 2x-3x ennyi olykor olykór

milk4

18 év alatti vagyok, és Nem fogyasztok alkoholt.

Nemízlik,még a pezsgõ sem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
A legjobb barátodat/barátaidat sem ismerted mindig, valaha idegenek voltak, nem?? Vagy neked csak haverjaid vannak? Mert az nagy kár...
Errõl a férfi-nõ barátság dologról meg igazából kár vitatkozni, mindenki a saját tapasztalatai, élményei alapján foglal állást. Nekem meggyõzõdésem egyelõre, hogy teljesen ugyanolyan barátság kialakulhat 2 ellenkezõ nemû ember közt is, mindenféle szexuális indíttatás nélkül. Nem azért mert homokos bármelyikük is, egyszerûen egy barátot látnak a másikban. Ennyi, én ezt gondolom, sokan meg mást.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Magamból kiindulva ez teljesen igaz, én nem szívesen beszélgetek olyan lánnyal, akihez nem vonzódom. :D
Ha egyszerûen információcserét akarok, akkor fiúval beszélek
bardocz
Havonta egyszerkétszer, de nem iszom magam hányásig. Még szilveszterkor sem rugaszkodtam be rendesen.
19 vagyok és
manapság alig járok bulizni... szóval kb havonta egyszer... de akkor iszok is:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
jah énis idén valami ilyesmit akarok...szilveszerkor...huh na igen :_

de mostmár nem akarok annyit inni,már amúgy sem adják annyira az ihb (iszunk hányunk befekszünk) bulik
Magic Boy
Ezek szerint nem összesíti az eredményeket, pedig azt hittem. <#szomoru1>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

VRSDM
amúgy épp ettõl a héttõl kezdõdik az életemben a változás.
két hét telet el szilveszter óta
mindkét hétvégém úgy nézett ki hogy pénteken elmentem buliba. és csak vasárnap a hajnali/kora reggeli órákban jutottam haza.
a részletek most nem fontosak :D

nos elegem lett ebbõl picit, hogy ettõl a két héttõl független az elmúlt 1évem is így telt (mióta nincs komoly barátnõm nincs aki felhúzza a húzentrógerem) szóval rendbekapom magam picit.

mert, ugyan nem vagyok alkoholista, se drogfüggõ, se semmi ilyesmi
akkor is úgy érzem, és beláttam így 1év távlatából, hogy azon kívül hogy mások zsebébe nagyon sok pénzt tömj nem sok értelme van a gyakori komoly ivászatnak.

az hogy hétvégente elmenni a haverokkal és legurítani egykét sört az okés.
de ha minden hétvégén szarkészre issza magát az ember akkor egyrészt piszok sok pénzt elkölt, másrészt nagyon rombolja a szervezetét, sokadrészt az életének egy olyan hajóra vesz jegyet, ami csak lefelé úszik...

:)

u dont have to listen anybody else but me

byzhouse
11.000 pontal elsõ vagyok xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

NEOreg3
20 vagyok és kb soha

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

VRSDM
havi többször iszom szalonspiccesre magam
és szinten minden nap elkortyolok valami finomat :)

u dont have to listen anybody else but me

Évente egyszer sokat. Ennyire emlékszem <#pias>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

18-30

Hetente többször, csekély mennyiséget= heti 1-2 sör, vagy 1-1 pohár bor. Ennél többet egyszerre évente max 1-2 szer.

Rage47
Nem fogyasztok alkoholt, csak alkalmakkor, és akkor sem komoly mennyiséget.
tigeroo
20

havonta többször
Scottt
Ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget.
Hetente néhányszor, csekély mennyiséget.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

minde nhéten megyek barátokkal valamilyen kocsmába/szórakozóhelyre, nem minden héten vagyok részeg.

tommygear
<#idiota>
BEAST
18-30 - Nem fogyasztok alkoholt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RS
Nem fogyasztok alkoholt.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

GhostRider1
18-30
Heti több alkalommal fogyasztok komoly mennyiséget.

&#9733;

Magic Boy
Ha már alkez kérdés.

Íme hozzá egy alkesz játék!

Az elsõ 10 eredmény az enyém.

Hogy ON is legyen a hozzászólásban:
Én vagyok az egyik aki arra szavazott, hogy 30 fölötti vagyok és Nem fogyasztok alkoholt.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Molnibalage
18-30.

Havonta néhányszor. (Lényegében heti egyszer. max. kivéve, ha valami ünnep van.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Attila8805
# 18-30 év közötti vagyok, és Nem fogyasztok alkoholt. 10 16.39%

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

somdav95
18 év alatti vagyok, és, Nem fogyasztok alkoholt. ->mostmár :D

Zickler
18 év alatti vagyok, és havonta többször, csekély mennyiséget.

Battletag: Muhee#2716

N1ggA
18-30 év közötti vagyok és havonta többször/hetente fogyasztok komoly mennyiséget, szinte minden nap csekély mennyiséget.

Spread De Love!

tommygear
18-30 év közötti vagyok, és Havonta többször fogyasztok komoly mennyiséget.
rohadt vicces én meg 95 éves nem iszom,hanem életenergián élek más emberekbõl elszivom ezért nézek ki úgy mint egy 20 éves.

89
18-30
Ennél ritkábban fogyasztok komoly mennyiséget
Szinte minden nap, csekély mennyiség

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
ha javasolhatom a mai elsõt a szemgolyódba szúrd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Cat13
18-30 közötti, és nem fogyasztok alkoholt

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

tugyiti
helyes ,há hogy nézné má ki hót részegen a kiságyon
MR ME
<#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
12 éves vagyok. inkább lövöm magam.
MR ME
Havonta többször fogyasztok komoly mennyiséget.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sickness
18-30 és
Havonta többször fogyasztok komoly mennyiséget. Többször az túlzás de a havi kettõ megvan hányásig.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tugyiti
18 év alatt,nem fogyasztok alkoholt. sálálálsllál
Motoroj
18-30, szinte soha.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

chhaya
Nem iszom alkoholt.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Ez olyan mintha azt kérdeznéd miért fórumozol.

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
nem az a kérdés miért beszélgetsz egy baráttal, hanem miért beszélgetsz egy férfival akit nem ismersz...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Timbo
mert haverom, barátom ?:D és talán el lehet vele dumálni\ beszélgetni az élet nagy dolgairól, meghallgatja gondom bánatom örömöm :D és ez fordított esetben is igaz?:D talán errõl ?:D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"