A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A srác már elõtte többször kötött belém "me kopasz vagy asszed kemény vagy" stb.Én szerettem volna vele megbeszélni a dolgokat,de sajnos többszöri próbálkozás után sem sikerült,nem rajtam múlt a dolog.Amúgy is megalázta a barátnõmet,és nagy volt a pofája ráfért..
1. Nincs túlzott önbizalmam..
2. Még nem volt ilyenre eset, de ha lenne is utána biztosan nem érdekelne minek néz a ribanc (kicsit visszaolvasva látod te is hogy ezt már írtam)
3. Mint már írtam nem veszem komolyan ezt a témát, de ha megcsalna egy nõ olyan valakivel aki tudta hogy az én nõm akkor abban az esetben verném meg (ha esetleg vesztenék akkor is szarul járna, ebben az egészben ez a jó...). Az egész szórakozás lenne a végén.
4. Ha csórikám nem tudta hogy foglalt a csaj akkor leszarom, hisz nem tehet róla.
5. Inkább verekszem egyet vagy elmegyek mulatni a barátaimmal minthogy hazamenjek, és sajnáltassam magam mindenféle fórumon..
6. #61482-nek így nem sok értelme volt, de remélem most már mindent tisztáztam.
Emberek vagyunk, egy-két félrelépés belefér.
El tudom képzelni, hogy egyszer félrelépek.
Most így hirtelen :DD Csajommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem volt ilyen jellegû gond. Az elõzõekkel megesett párszor, hogy elkalandoztam, de úgy teljesen õszintén nem bántam meg egyet sem..
Lehet, hogy a valóságban felkeresnéd a faszit aki megdugta a nõdet, az meg letörné az arcod. A túlzott önbizalom káros.
Mellesleg ha a te barátnõd más f*szra vágyott, akkor hiába vered magad, hogy te vagy a király. Ha még meg is vered (feltéve, hogy sikerül), a csaj csak még jobban le fog nézni, mint egy primitív faszt, aki fizikai erõszakkal oldja meg az érzelmi természetû problémákat. Mert tény, hogy eddig se nézett sokba, ha megcsalt, ugye.
Azonnal szakítok.
Én ebbõl nem csinálok gondot, esetleg már csináltam és fogom is.
én szanaszét szoktam csalni a csajaimat az utobbi idoben, de ha en megtudom valamelyikrol hogy engem megcsal biztos kivagom mint macskat szarni :))
respect to the man in the ice cream van
Én azt hiszem, ennyi erõvel a barátnõdet is jogosabb lett volna megverni :D
Vagy nem õ adta be a derekát / tette szét a lábát, õ nem bûnös, csak a srác, aki kísértésbe esett? Hát jó, hogy kihasználta az alkalmat ha felkínálta neki a nõd, baszki :D
Azonnal szakítok.
Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat.
http://goo.gl/gd6Zi5
10bõl 8 próbál visszakönyörögni...persze ez lehet pillanatnyi felindulás is, ahogy te írtad...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Mindenki azt hiszi, hogyha õ maga csinál valamit, akkor az valami különleges... Ezért kéne felvenni videóra, 2 év múlva visszanézni, és lehetne látni, hogy ez még annál is silányabbul néz ki, mint ahogy egy ellenszenves figura egy filmben megformálta. Mert legalább az a színész szakmabeli volt...
1. kíváncsi lennék egy rendes statisztikára, gondolom messze nem 100% mint ahogy te itt feltünteted
2. a visszakönyörgések sokkal inkább magyarázhatóak lustasággal, pillanatnyi felindulásokkal, persze egy csalódás után az emberek inkább szeretnék saját pótolhatatlanságukat, tökéletességüket belelátni. A visszautasítás hátterében is nagyrészt az újabb és nyilvánvaló csalódástól való félelem áll, de ezt elnevezték büszkeségnek, mert úgy jobban hangzik. Hiszen milyen nagy esély van rá, hogy valakit uaz a személy másodszor is el fog hagyni. Ha elutasítással zárja le a megcsalt illetõ a kapcsolatot, akkor valami ilyesmi van a fejében: hát igen én tökéletes vagyok, kívánatos vagyok, pótolhatatlan vagyok. Az emberek pedig imádnak álomvilágokban élni. Már az is nevetséges, hogy egy adott személy preferenciájából következtetnek saját vonzóságukra.
#61465 Igen ez is jó..
"ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy" - amire én gondolok az teljesen másféle arcoskodás...
#61466 Az úgy túl könnyû lenne, és túl durva. :D
Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
Néha elfantáziálok, de valószínûleg nem tenném meg.(Istenem, emberek vagyunk)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
#61459 Minek boxolni, akkor már nem jobb egy machete(és a többi a múlté)?<#idiota>#idiota>
anno 1987
ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Szerinem a net alapvetõen nem mobiltelefonos használatra van optimalizálva.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
#61456 Nem, nem csak az. Mivel ha ilyen történik utána nem érdekel annak a másik 2 embernek a sorsa ezért csak 3 lehetõsége van:
1. Leszarom
2. Fizikai erõszak
3. Megalázás
Ne vedd sértésnek, komolyan érdekel: ilyenkor humorizálsz vagy tényleg a fizikai erõszak az egyetlen megoldás, ami felmerül?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- ha nem komoly, elnézném
- néha elfantáziálok, de sosem tenném meg
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-jön
"Most nincs nõm, de ha lenne és komoly lenne a kapcsolat akkor max ennyi..."