A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nem dugott félre, hiszen kirakták az esõbe :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Vadnokedli
ott olyan szabdalást rendeznék XDDD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

somdav95
félredugást megbocsátani.. szép..

Dick Riddick
Csak vicceltem. :)

\"Heroes never die. They just reload.\"

Scottt
Akarom mondani a jelenlegi,mert megbocsájtottam neki....

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dick Riddick
akarod mondani ex-barátnõdet, ugye?

\"Heroes never die. They just reload.\"

SötétBarom
Mekkora arc :DDDDD

Scottt
És a srác nagyon is jól tudta, hogy velem jár a csaj.Szóltak is neki,de nem hallgatott rájuk..A srácnál kötöttek ki és mondta, hogy na most vagy kefélünk vagy takarodj,de a kutyát ne keltsd fel kifele menet..Majd csatak részegen kirakta barátnõmet a szakadó esõbe(Y)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lacee86
Jó, hát ez kicsit megint más szitu.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Scottt
Elõször természetesen a saját házam táján néztem körül,barátnõmmel megbeszéltem,részeg volt stb nem fordul elõ többet.
A srác már elõtte többször kötött belém "me kopasz vagy asszed kemény vagy" stb.Én szerettem volna vele megbeszélni a dolgokat,de sajnos többszöri próbálkozás után sem sikerült,nem rajtam múlt a dolog.Amúgy is megalázta a barátnõmet,és nagy volt a pofája ráfért..

bizony

Lacee86
Azzal a részével viszont egyetértek, h el kell menni piálni, bulizni, mint otthon sajnál(tat)ni magam.

Lacee86
Ebben csak annyi a bibi, h te azt honnan tudod, h a srác tudta-e h foglalt a csaj? Mondani bármit lehet, te meg mint felszarvazott magából kikelt faszi, úgyis nekimennél, akármit mondana a csajod vagy a srác... Az meg h összevered õt, vagy összevereted magad, mit old meg? Semmit. Inkább egy szánalmas senki leszel a csajod meg a srác szemében is.

Bruk
Kár hogy nem olvastad el a hsz-eim, vagy ha olvastad nem volt elég tiszta.
1. Nincs túlzott önbizalmam..
2. Még nem volt ilyenre eset, de ha lenne is utána biztosan nem érdekelne minek néz a ribanc (kicsit visszaolvasva látod te is hogy ezt már írtam)
3. Mint már írtam nem veszem komolyan ezt a témát, de ha megcsalna egy nõ olyan valakivel aki tudta hogy az én nõm akkor abban az esetben verném meg (ha esetleg vesztenék akkor is szarul járna, ebben az egészben ez a jó...). Az egész szórakozás lenne a végén.
4. Ha csórikám nem tudta hogy foglalt a csaj akkor leszarom, hisz nem tehet róla.
5. Inkább verekszem egyet vagy elmegyek mulatni a barátaimmal minthogy hazamenjek, és sajnáltassam magam mindenféle fórumon..
6. #61482-nek így nem sok értelme volt, de remélem most már mindent tisztáztam.

SötétBarom
A megcsalás a csóknál kezdõdik.
Emberek vagyunk, egy-két félrelépés belefér.
El tudom képzelni, hogy egyszer félrelépek.

Most így hirtelen :DD Csajommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem volt ilyen jellegû gond. Az elõzõekkel megesett párszor, hogy elkalandoztam, de úgy teljesen õszintén nem bántam meg egyet sem..

azért a bátorságod dícséretes.
Lehet, hogy a valóságban felkeresnéd a faszit aki megdugta a nõdet, az meg letörné az arcod. A túlzott önbizalom káros.
Mellesleg ha a te barátnõd más f*szra vágyott, akkor hiába vered magad, hogy te vagy a király. Ha még meg is vered (feltéve, hogy sikerül), a csaj csak még jobban le fog nézni, mint egy primitív faszt, aki fizikai erõszakkal oldja meg az érzelmi természetû problémákat. Mert tény, hogy eddig se nézett sokba, ha megcsalt, ugye.
cement
Azonnal szakítok.
Én ebbõl nem csinálok gondot, esetleg már csináltam és fogom is.

én szanaszét szoktam csalni a csajaimat az utobbi idoben, de ha en megtudom valamelyikrol hogy engem megcsal biztos kivagom mint macskat szarni :))

respect to the man in the ice cream van

óbazmeg.
Én azt hiszem, ennyi erõvel a barátnõdet is jogosabb lett volna megverni :D
Vagy nem õ adta be a derekát / tette szét a lábát, õ nem bûnös, csak a srác, aki kísértésbe esett? Hát jó, hogy kihasználta az alkalmat ha felkínálta neki a nõd, baszki :D
panther112
Nem hittem, hogy van ember, akit annyiszor csalnak meg, hogy közel használható statisztikai adatokkal rendelkezzen pusztán a személyes tapasztalataiból. A 80% nagyon magas. Nekem eddig egyetlen olyan kapcsolatom volt, aminek nem én vetettem véget. Az a lány egy hosszabb magányos periódus után (mint késõbb kiderült) sorra próbálkozott az ex-partnereinél, így nálam is. Nem vontam le magamra nézve semmiféle hízelgõ következtetést az esetbõl, mint késõbb kiderült helyesen tettem, hiszen nem én voltam az egyedöli, akinél próbálkozott. Ezért is mondom, hogy csak óvatosan az önámítással, jobb kritikus énképpel élni. A jelenségek okainak megértésére a legritkább esetben jó magyarázat saját magunk valamiféle kiválósága. Nem mondom, hogy nem létezik ilyen csak nagyon ritka, még egy mesterségesen tökéletesre alkotott fiktív szereplõ egy kitalált világban is többnyire a körülményektõl függ.

Bruk
""Azonnal szakítok." -Természetesen ebben az esetben egyik fél részérõl sem hagynám szó nélkül a dolgot..sõt.."

Lacee86
Ütni meg nem ütnék meg senkit. Ha rámtámadnak, nyilván nem fogom hagyni magam, de biztosan nem kezdeményeznék semmi ilyesmit. (Sem az alkatom, sem a habitusom nem ilyen.)

Lacee86
De a megcsaláshoz tudtommal 2 ember AKARATA kell...

[HUN]FaTaL
Azonnal szakítok.
Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bruk
Látom nem érted. Senki nem mondta hogy különleges lesz...egy kis box, aztán elmenni szórakozni. Nincs szó olyanról hogy fél órán át oltogatás meg az arcoskodás megy... De mindegy, a hétköznapi ember mindig is nehezen értett szót az "esgés bölcsekkel" akik mindent tökéletesen tudnak a világról. Pedig az egész pofon egyszerû, te így, én úgy cselekednék... :)

89
statisztikát nem tudok...csak a saját kapcsolataimból merítek :D
10bõl 8 próbál visszakönyörögni...persze ez lehet pillanatnyi felindulás is, ahogy te írtad...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

jhetedikj
akkor itt felmerül a kérdés mit keres az az ember egyáltalán melletted...

anno 1987

panther112
"ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy" - amire én gondolok az teljesen másféle arcoskodás..."

Mindenki azt hiszi, hogyha õ maga csinál valamit, akkor az valami különleges... Ezért kéne felvenni videóra, 2 év múlva visszanézni, és lehetne látni, hogy ez még annál is silányabbul néz ki, mint ahogy egy ellenszenves figura egy filmben megformálta. Mert legalább az a színész szakmabeli volt...

panther112
"elõbb-utóbb rájön h mekkora idióta volt és próbálja majd visszakönyörögni magát, de szarni kell rá továbbra is..."

1. kíváncsi lennék egy rendes statisztikára, gondolom messze nem 100% mint ahogy te itt feltünteted
2. a visszakönyörgések sokkal inkább magyarázhatóak lustasággal, pillanatnyi felindulásokkal, persze egy csalódás után az emberek inkább szeretnék saját pótolhatatlanságukat, tökéletességüket belelátni. A visszautasítás hátterében is nagyrészt az újabb és nyilvánvaló csalódástól való félelem áll, de ezt elnevezték büszkeségnek, mert úgy jobban hangzik. Hiszen milyen nagy esély van rá, hogy valakit uaz a személy másodszor is el fog hagyni. Ha elutasítással zárja le a megcsalt illetõ a kapcsolatot, akkor valami ilyesmi van a fejében: hát igen én tökéletes vagyok, kívánatos vagyok, pótolhatatlan vagyok. Az emberek pedig imádnak álomvilágokban élni. Már az is nevetséges, hogy egy adott személy preferenciájából következtetnek saját vonzóságukra.

mondjuk,ha másról ábrándozik...másba szerelmes...az ugyanolyan szar,mintha megcsókol vki mást...

Bruk
Félreértessz, nem vagyok box-os típus.. Nem verekszem csak ha nagyon muszáj, vagy kivétel az amirõl most beszélünk de ilyenre még nem volt eset.
#61465 Igen ez is jó..
"ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy" - amire én gondolok az teljesen másféle arcoskodás...
#61466 Az úgy túl könnyû lenne, és túl durva. :D

DJKonya
Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
Néha elfantáziálok, de valószínûleg nem tenném meg.(Istenem, emberek vagyunk)

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

jhetedikj
szintén!

#61459 Minek boxolni, akkor már nem jobb egy machete(és a többi a múlté)?<#idiota>

anno 1987

89
legegyszerûbb és leghatásosabb ha nyom nélkül eltûnsz ilyenkor a másik életébõl...nem kell a felhajtás meg semmi...egyszerûen nem kommunikáltok semmilyen szinten egymással...elõbb-utóbb rájön h mekkora idióta volt és próbálja majd visszakönyörögni magát, de szarni kell rá továbbra is...

ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

panther112
Ebben az esetben viszont nem értem mi az oka ennek a kincstári optimizmusnak. Te tényleg elhiszed magadról, hogy bárkit meg tudsz verni?

Molnibalage
Milyen bugra gondolsz?

Szerinem a net alapvetõen nem mobiltelefonos használatra van optimalizálva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bruk
Már nem kell. :)

panther112
Iratkozz be egy sportklubba, ha ennyire szeretsz boxolni...

tenkenorman
nem volt jobb egy picit a régi szavazó? ez akkora mint az állat, bugos is. mobilon pl néha be sem jön.

http://www.tenke.hu

Bruk
Maunika sóról eddig szó sem volt. Nem alázza meg ezzel magát, meg nem bizonygatja ezzel senki hogy még függ a másiktól hisz elveri, aztán elmegy mulatni a barátaival. Bár én ezt az egész megcsalás témát vidáman veszem fel... sokkal fontosabb dolgok vannak az életembe mint egy ribanc meg a ratyija... ha megcsal akkor az már csak egy kis szórakozás ha pl.: boxolok egyet a palijával, aztán a többi a multé. Ennyi az egész. :)

panther112
Megalázás: jól megalázod magadat azzal, hogy szánalmasabbnál szánalmasabb módokon (megveri a fiúját, etc.) bizonygatod mennyire függsz még attól a valakitõl, aki megcsal, elhagy, stb. Az önlejáratás kiváló módja. Bár mondjuk nekem kicsit furcsa reakció, hogy azért alázzam meg magamat ország világ elõtt, mert megcsalt/elhagyott a barátnõm...

Bruk
Igaz, a büntetés szó nem illett ide.... Természetesen mindenki ott csalja meg a másikat, meg akkor amikor akarja de ezek következményekkel járnak. Ha szakít a nõ/férfi utána azt csinál amit akar. Nem fogja megbántani azzal a másikat hisz már nincs köztük semmi... :)

#61456 Nem, nem csak az. Mivel ha ilyen történik utána nem érdekel annak a másik 2 embernek a sorsa ezért csak 3 lehetõsége van:
1. Leszarom
2. Fizikai erõszak
3. Megalázás

Lacee
mivan? <#wow2>
Ne vedd sértésnek, komolyan érdekel: ilyenkor humorizálsz vagy tényleg a fizikai erõszak az egyetlen megoldás, ami felmerül?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
korrekt

panther112
Büntetni, mit? Mindenki akkor, és ott hagyja ott, csalja meg a másikat, amikor akarja, ebben senki nem akadályozhat meg senkit. Az illetõ úriembernek inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy milyen mértékben lehet unalmas jelenség egy nõ számára, ha az már kettõ, azaz kettõ hét után új kalandokat keres. Persze könnyen lehet, hogy ez az adott hölgy ilyen természetû, de akkor meg minek erõlködik ez a szerencsétlen? Döntse el, hogy jó-e neki úgy, ahogy van, vagy felejtse el, megváltoztatni senkit nem lehet, és nem is kell.

Lacee
- csóknál kezdõdik
- ha nem komoly, elnézném
- néha elfantáziálok, de sosem tenném meg

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bruk
Amúgy ezzel egyet értek... a csaj sok esetben hibásabb mint a kölyök.. mert pl.: tegyük fel hogy a kölyök nem tudta hogy a csajanak van palija és így õ nem tudhatta hogy mibe megy bele.. persze ez fordítva is igaz. Ezért jobb mindkettõt megbüntetni.

Bruk
""Azonnal szakítok." -Természetesen ebben az esetben egyik fél részérõl sem hagynám szó nélkül a dolgot..sõt.." :D

somdav95
Sok helyzetben nem csak a kölyök követett el hibát akivel a csaj megcsalta, hanem a csaj maga is. Ezért ugyan úgy üthetné a csajt is, ha már a gyereket megverte...

panther112
Az ilyen primitív embereknek nincs könnyû életük, gondolhatod, hogy az sem volt véletlen, hogy a barátnõje 2 hét után mással kezdett kapcsolatot... Az ilyen típusú emberek csak hisztériázni tudnak minden szituációban, semmire nem jók, ráadásul elviselni is nehéz õket a környezetüknek. A primitív nõk és férfiak csak látszólag olyan különbözõek, nagyon is közös bennük, hogy a hisztizésen kívül mást nem tudnak felmutatni egy probléma megoldására, csak a férfiak másképp hisztériáznak, mint a nõk.

Bruk
Helyesbítek:
-jön
"Most nincs nõm, de ha lenne és komoly lenne a kapcsolat akkor max ennyi..."