1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • wedge31
    Amelyiken rombusz van azt nem lehet a többit igen.
  • ricsa008
    most ok köszi

még egy kérdés a könyveket amiket elolvasok ellehet adni?
  • bélanéni #295
    Én utálom a konzolokat. Talán mert nagyjából csak játékra valók. A PC-n ez is érdekel valamelyest, de még millió dologra használható. A hardver-fejlesztősdi részében igazad van.
  • wedge31
    Aktiváld mégegyszer de generálj új serialt és az se árt ha elötte a registrybe is törlöd a régi kulcsot.
  • ricsa008
    lehet vhogy regelni akkor? mer nekem is azt írja hogy vége a demónak pedig aktiváltam
  • Haversrác
    Az az érdekes, míg Full screen-en játszva lezuhan 15 FPS-re is, de ugyanúgy full beállításokkal windowed on módban (fél-fél cm hiányzik a képből) meg se reccen, 60 FPS alá sehol nem esett. Ezzel mit lehetne csinálni, a legfrissebb drivert haszálom (10.10). Szerintem nem a coreI7-el van baja, hanem az ati kártyámmal, de vajon MI? Vagy te olvastad valahol, hogy nem szereti az I7-et? Még abban reménykedem, hogy a warez miatt szarakodik,és a teljes (megvásárolt) játéknál már nem lesz ilyen gond. Az a bosszantó, hogy fél évente kijön egy játék ami igazán bejönne, de valami baja mindíg van az aktuális atomerőművemmel. Világ életemben PC buzi voltam, de lassan kezdek egyet érteni azokkal, akik azt mondják, XBox360 vagy ps3, mert megveszed a játékot, elindítod és nem kell a gépigény miatt izgulnod.
  • bélanéni #291
    "és elég nehezen tartja fent az érdeklődésemet."
  • mike01010101
    Igy van. Van egy hangulat, bája de a világot nem fogja megváltani.
    Mondjuk a páviánokat, struccokat meg a fantasy-t hogy sikerült összehozni? :))
    Kb 3-4 órája játszom (a szavannás résznél vagyok, ki kell jutnom a városból) és elég nehezen tartja fent az érdeklődésemet.
  • TVelvet
    i7 a baj, sok helyen amiatt szaggat a játék, nem azt nyútja játékokban amit kéne papírok.
  • bélanéni #288
    Ja és nekem eddig bejön a cucc, jó kis játék, szerintem hangulatos. Nem egy Witcher2, de van bája a dolognak.
  • bélanéni #287
    Az én gépemen minden full maxon kb. 50-60 fps folyamatosan, egy reccenés nem volt kb. 1 óra alatt. Biztos egy játékról beszélünk, de akkor itt valami olyasmi lehet, hogy a te hardveredből valamit nem "szeret", mert kb. 2x olyan jó géped van mint nekem.
  • Murder3
    ez nem lesz magyar felirattal?
  • wedge31
    Amire teszed.

Ez mekkora poén küldetés lesz...
  • ricsa008
    mer hardon kezd alapon?
  • wedge31
    Ja, már bánom hogy hardon kezdtem.
  • ricsa008
    marha könnyen megnyaffantanak :(
  • Was
    amazon.de
    Még augusztus elején megrendeltem, így 47 euro volt, + 7,5 euro a szállítás.
    Most olyan 58 euro körül van.
  • rotator
    Hol és mennyiért vetted?
  • TVelvet
    Mivel az én bugom még mindig fenn áll, addig nem igen tudok vele játszani : (
  • xido
    szép...:)
  • Was
    Ma délelőtt megkaptam a Royal Edition-t. Ahogy már említettem egyedül attól tartottam, hogy kifejezetten német verzió lesz, mivel onnan rendeltem. De hál'istennek valóban "multilingual" , vagyis angolul is rajta van. Egyedül a kézikönyve (füzetecske) (Handbuch) német, de ez nem izgat. Az "Eredeti játékaink" fórumába tettem be néhány képet a csomagról, ha érdekel valakit.
  • Ironman2
    Thanx!
  • wedge31
    Jéggel ha jól emlékszem.
  • Ironman2
    A Turok-ot hogyan kell kinyirni? A játék elején,amikor megkapod a pálcát.
  • grebber
    Nálam jó ideig nem eteti magát magyarítás hiányában!
    Addig elleszek a sok másik játékkal.
  • xido
    furi..de a játék mocskosul eteti magát,legalábbis ami a loot-olós és a szintezős részét illeti...és a terület..5 órája nyomom ma kisebb szünetekkel a világjárást és a nagytérképen alig látszik a nyoma:)
  • grebber
    Nagyon úgy néz ki igen, nálam is annyi van!
  • xido
    Azt mondjátok már..én nem találok valamit,vagy tényleg csak 1x Anti aliasing és 1x izé másik van benne?
  • Avenger
    Nálam akadás mentesen fut egy majd két éves configon és minden fullon. Így az első 5 perc után komolyan fontolóra veszem hogy a gothic 4re rá se nézzek többé... :) Egyedül a karakter animációk lehetnének jobbak, de láttam már rosszabbat is. Hangulatban viszont a kastélyos rész nagyon ott van, a többi majd kiderül :)
  • xido
    Megy ATIval..nekem csak 4890-em van a kollega 58xx-hez képest,de 1680*1050 max ami lehet és csak akkor áll meg ezred másodpercre,mikor új területet tölt...
  • grebber
    LOL annyiért soha nem vennék az én gépem ma már fosnak számít. A jó közelébe sincs sajnos.De ez van ezt kell szeretni.Vennék jobbat simán de az elveimmel ütközik!
  • Haversrác
    Beszarok, ha windowed mod on-ra váltok és minden fullon van tökéletesen fut, na ez mitől van? Mi csináljak?
  • rotator
    Tutira nálad van a gond, ennél sokkal gyérebb gépen (ATI kártyával is) tükörsimán fut maxon. Nekem egy problémám van, az egérnek elég nagy az input lagje fordulásnál (mindegy, hogy hardveres kurzor vagy sem), megmozdítom, majd fél másodperc múlva már el is fordul a deék Charles Bronson utánzat. Mire megjelenik nálunk a stuff, remélhetőleg ezt javítják (a hivatalos fórumon mások is panaszkodnak emiatt), és akkor bővítem vele kollekciómat (1 óra próbajáték után bejövős). :)
  • Mr. Perfect
    Azt a feature-t hogy ha körbenézek elmossa a képet (motion blur), nem lehet valahogy kikapcsolni? mert nagyon zavaró...
  • wedge31
    Nekem is minden maxon és tökéletesen fut szaggatás nélkül...
  • JethroHUN
    Akkor ez egy rakás szar, ATI kártyával nem megy akkor... 15 fps a legkisebb beállításon is, de a legnagyobb beállításon is ugyan úgy...
  • Haversrác
    Hát én lepetézek miket írkáltok itt "max grafikán szaggatás nélkül stb."
    Corei7 980x 4.2 GHz, ati hd5970 videokari ,6GB ddr3 ram nem sorolom továb v-sync bekapcsolva minden maxon és 15-27 FPS között mozog a diavetítés. míg a gothic4 , vagy metro2033 stb. gépizassztó játék 40 fps alá sosem esett. És ami dúrva, hogy physx elemeket vélek felfedezni a játékban ami lehetelen mivel ati kártyám van. Biztos, hogy egy játékról beszélünk?
  • JethroHUN
    Nem mindenki vesz 450e ért gépet...
  • wedge31
    Én most egy dolgot hiányolok hogy nem látom az monszták szintjét, igy aztán az egyik csonti 2 lövés a másik meg 12.
  • grebber
    Az én gépemmel full HD-be minden csutka maxon nem láttam még 50 fps alá menni (frapssal nézem).