1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#17 Szokásos harwired " szinvonal " még azt sem tudják hogy folytatás és nem kieg.
-
#16 Pár kép és némi info -
steweee #15 vajon az első rész is játszató lesz ezzel, vagy új történet teljesen ?
én az elsővel nem játszottam, mert vhogy szar volt az irányítása. remélem ebben már kijavították a kezelést -
#14 Bakker, tényleg :D -
#13 Kevered a dolgokat ez a elsö játék epic edition kiadása.
A Temptation pontos megjelenési dátuma még nincs bejelentve. -
Már csak 2 nap! -
#11 Pár nap, és kinnt lesz a teljes játék! -
Jocisan #10 Térkép+Skill térkép
Gamempire.extra.hu -
Jocisan #9 http://gamempire.extra.hu/photo_gallery.php?gallery=Maps/Two%20WorldsGamempire.extra.hu -
#8 Na ez már másabb lesz! -
#7 Az elsö részben is voltak ugylátszik ez hagyomány lesz. -
#6 Hogy kerülnek ebbe dinók? -
#5 -
#4 :D -
#3 Pár kép
-
gyuri12 #2 pörög a topik -
#1 A SouthPeak Games hivatalosan is bejelentette a Two Worlds: The Temptationt a sikeres nyitott világú, akció-RPG folytatását. A korábban még kiegészítőnek tervezett játék azóta teljes értékű folytatássá nőtte ki magát, története az első rész után játszódik majd nem sokkal Kelet-Antaloorban, főként az Oswaroh és a Drak’ar sivatag közeli területeken. Egy teljesen új grafikus motort kap a játék, átdolgozzák a harcrendszert és sok új típusú küldetés kerül majd bele. A tervek szerint az ősszel kerülhet a boltok polcaira a program.
Nekem bejött az elsö rész az összes hibájával együtt de azért remélem a folytatás bugmentesebb és kidolgozotabb harcrendszerü lesz.