1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Encore
    A Risen pedig éppen hogy nem a darálásra épít, ha akarnál sem tudnál darálni, mert pikk pakk lenyomnak az ellenfelek.
  • Encore
    Nem azért, de a szerepjáték nálam legalábbis azért szerepjáték, mert úgy játszom, mintha valóság lenne és lennék az adott karakter, ergo még egy kaszabolós harcrendszerrel bíró játékot is lehet úgy játszani, hogy neked jó legyen. Én például nem rajongok a mágiáért, ezért nem használom szerepjátékokban, máshogy oldom meg. Ha nem tetszik a kaszabolós harc, akkor ne kaszabolj! Ha igazán jó az RPG, akkor lesz más megoldás is, vagy lehet máshogy is harcolni. Ha meg csak darálással lehet előrejutni az már régen rossz...
  • Jakuza001
    Pedig a Risen is egy nagy ... :D
  • Was
    Látod én pont az UUW miatt szerettem meg a real-time RPG-ket (akarom mondani néhányat közülük). De ha már itt járunk az Ultima UW-ből is lehet találni olyan speedrun-okat, ami tönkre teszi az élményt. Természetesen bármely játéknak kellőképpen ki lehet ismerni a harcrendszerét, MI-jét és akkor valóban monotonná válhat. De pl. a Dragon Age is sokkal könnyebb volt másodszorra és már nem élveztem annyira a csatákat: elég sokszor darálássá alakult.
    Egyébként az Obliviont nem akarom védeni, az nekem se jött be csak elismerem, hogy sikeres. Viszont a Gothic sorozat nálam úgymond az UUW "szellemi örököse", azt sose hagyom bántani :)
  • Jakuza001
    Mar pardon de a Dragon Age ezerszer RPG-bb barmelyik altalam felsorolt jateknal.
    Oblivion, mutassak olyan videot, hogy teljesen mindegy mik az attribjai a karakternek es az egermozgatastol fugg csak milyen a vedelme vagy a tamadasa ?

Egy regi UUW-ben is jobban volt megoldva ez a fajta harcmodor, ott bizony erezted a csatabard sulyat es ha gyenge voltal lassabban emelted fel a fegyvert, ha utottel a csapas erejet az hatarozta meg mennyi ideig tartottad az egergombot lenyomva.
    Es biza minnnel gyengebb voltal annal tovabb tartott ez a fazis.

Manapsag ezekben a jatekokban meg csak kaszabolsz a karakterekkel, lebutitottak az egeszet egy silany akcio jatekka.
  • Was
    (Csak megjegyzem, hogy nem bántani akartam a Dragon Age-et: tetszett és 2-szer is végigvittem)
  • Was
    Márpedig szerintem ezeket nyugodtan RPG-knek hívhatjuk. Attól hogy realtime történik harc, nem jelenti azt, hogy ne férne bele ebbe a kategóriába. Nem az a definíciója, hogy körökre osztott harc legyen. Ráadásul két olyan megbecsült játékot említettél, amelyek a kategórián belül is igen jók. Van karakterfejlődés, képzettség-rendszer, történet, szabadság.
    Persze ilyenkor mindig fel szokták hozni, hogy Baldur's Gate, meg KOTOR, stb. az igazi, de hát ezek nem mai "gyerekek" nem lehet mindig ezeket emlegetni.
    Viszont akkor mondj egy mostani igazi rpg-t, kiváncsi vagyok mire gondolsz!
    De figyelmeztetlek, hogy a Dragon Age is csak egy klikkelő-bajnokság, esetleg real-time stratégia pause opcióval.
  • ratgab
    Akkor meg végképp nem értem a kiadót, hogy mitől fél, hiszen nincs is Pc-re RPG cím idén... :-D Sőt jövőre se lesz! :-D
  • Jakuza001
    Ezeket az RPG elemekkel kiegeszitett akcio orientalt jatekokat ne nevezzuk mar RPG-knek.
    Az RPG-k nem az egerskillre szakosodott Oblivionoknal,Gothicoknal vagy Dungeon Defenders-eknel kezdodik.
  • ratgab
    Baromság volt halasztani, mivel aki várta már régóta, az nem fogja innen berendelni, hanem már a kib...ás miatt is letölti és végigjátssza! Egyetlen esélyük, ha kiváló játék lesz, mert akkor letöltés, végigjátszás után esetleg megveszik!

Mindenesetre én szurkolok!
  • ratgab
    Milyen nagy RPG dömpingről beszélnek? Nem is értem! Pc-re jön ez az Arcania és a Fallout New Vegas, de ez utóbbi nem a TW 2-től veszi el a vásárlókat!

Konzolra már másabb a helyzet, oda jön a Fable 3 is, meg az Ass Creed. Brotherhood is, szóval lehet ebből indultak ki!
  • Was
    És mivel az amerikai mellett az angol, illetve ausztál kiadás is a Southpeak-hez tartozik, természetesen ott is 2011 elejére tették át a megjelenést. De ezt most gyorsan a Topware jelentette be, mielőtt még hülyeségeket kezdenek el nyilatkozni. És az európai megjelenés továbbra is okt.21. és nem fogják elhalasztani.

Azért sajnálom a fejlesztőt, hogy ilyen cirkuszt kerítenek a játék köré, biztos nem tesz jót neki. Továbbá vajon az eladásokat is hogyan fogják érinteni a tengeren túlon, ha itt már megjelenik.
    Három lehetőség van: vagy kivárják, vagy innen rendelik, vagy letöltik...
  • wedge31
    Valahol érthetö a Reality Pump parája, gondolom tanultak az elsö rész fogadtatásából és most egy tökéletes játékot szeretnének kiadni.
  • Was
    További fejlemények:
    Link

Az európai kiadó (Zuxxez)egy kicsit nehezményezi, hogy befejezetlennek állították be a terméket, csupán arról van szó, hogy az amerikai kiadást tolták el a jövő évre, az idei nagy rpg dömpinget elkerülve.
    Az ő szándékuk továbbra is az, hogy okt.21-én kiadják.

Meglátjuk.
  • wedge31
    Akkor már az Oktober 21 se biztos...kezd az egész egy brazil szappanoperára hasonlitani.
  • grebber
    Two Worlds II: Európa béta tesztel, Amerika jövőre kész játékot kap
  • Was
    Már az amazon.de-n is október 21. és levélben is ezt az értesítést kaptam tőlük.
  • wedge31
    Nem sokkal jobb de azért láthatóan erösebb.

Meg az egymagos proci is jó dolognak tünik bár már kevesen vannak akik nem álltak át kétmagosra.

• grebber
    VGA igény érdekes minimum és ajánlott szinte ugyanaz.
    8800GTX ugye alig pár %-al jobb mint a 8800GT.
  • wedge31
    Kijött a hivatalos gépigény, eléggé barátinak mondható.

Minimum system requirements:
    - Intel or AMD single-core processor (2,0 GHz)
    - 1GB of RAM (2 GB for Windows Vista and 7)
    - Windows XP, Snow Leopard
    - Radeon HD, Geforce 8800GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM)
    - Mouse, keyboard, DVD drive, sound card
    - Internet connection for multiplayer
    - DirectX 9.0c or OpenGL
    - 8 GB hard disk space

Recommended configuration:
    - Intel or AMD multi-core CPU (2.6 GHz)
    - 4 GB Ram
    - Windows Vista, Windows 7, Snow Leopard
    - Radeon HD 2900, GeForce 8800 GTX
    - Mouse, keyboard, DVD drive, 5.1 sound card
    - Internet connection for multiplayer 6000 BPS
    - 8 GB hard disk space

Forrás.
  • wedge31
    Oktober 21 lett a hivatalos EU megjelenés.
  • ratgab
    Össze vissza irkálnak mindent az oldalak! Volt szept 17 is sokáig, majd sok helyen átírták okt 5-re, valahol 2011 január szerepel. Szóval totális képzavar már a fejemben ezzel kapcsolatban.

Egyébként hivatalos oldalon még mindig szept 17 az európai megjelenés, az amerikai október 5-e! Érdekes dolog, hogy az amerikai amazon 2011 januárt ír, a német amazon 2010 szeptember 28-at! Na így igazodjon el az ember a megjelenésen....
  • wedge31
    Okt 5 a megjelenés a legtöbb helyen de van ahol okt 15.
  • Jakuza001
    Ezek komolyan gondoltak ezt a nevetseges gui-t ?
  • mike01010101
    Felek hogy kesni fog.
  • Prince23
    Elvileg holnap jelenik meg EU-ban!!!!!!
  • ratgab
    Two worlds 2 információk tárháza!!

Angol tudással rendelkezők előnyben! Bal oldalt ha lentebb görgettek az oldalon csomó leírás van szörnyekről, mágiáról miegymásról!

Csak ajánlani tudom ezt az oldalt!!
  • ratgab
    Komolyan mondom, ha ez a játék tudja megfelelő minőségben tálalni azokat a funkciókat, amiket eddig láttunk, akkor akár felléphet az igazi profi játékok soraiba! Nagyon meggyőzőek ezek a videók (2-at nézem)!
  • wedge31
  • ratgab
    Számomra számos új információt és élvezetes gameplay perceket mutató videókat találtam!

Remélem másnak is új infót nyújt:

6 videó és infó a játékról a GamesCom rendezvényről
  • grebber
    Kérdés csak az vajon milyen Physx lesz benne? Mert olyan is lehet mint a pl a Shift-nél!Hamarosan érkezik,de erről 0 info sincs.
    Videókban sem volt semmi amire Physx kéne.
  • wedge31
    DX11 jó hir a Physx meg mivel 5850-es kártyám van, nem mozgat.

• grebber
    Technikai infok

Nagyon gyenge már a német tudásom.De ha nem fordítottam félre akkor lesz DX11/DX10/DX9 is. + Physx!
  • wedge31
    Már egy ideje magyarul is elérhetö a hivatalos honlap.

Akit érdekel a játék és nincs képben erösen ajánlott az oldal.

Ennek ellenére semmi hir a magyar forgalmazásról, mondjuk igy is lehet rákényszeriteni az embert, hogy külföldröl vásároljon...
  • mike01010101
    Nem tudom, miert de nekem "nem jon at". Megvan az elso resz is eredetiben, vegig is jatszottam - kicsit szenvedve - de nem estem tole hasra. Azert bizom benne hogy jo lesz.
  • wedge31
    Új gameplay.

• wedge31
    Nekem új volt...
  • grebber
    Új Trailer (Remélem még nem volt)
  • ratgab
    Jó videjó volt! Kösz
  • Jakuza001
    Hat ez a GUI valami fertelmesen randa.