1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • wesker24
    Jah nekem is meglett a bolt ! És eddig 7700 Aura jött belöle !

Persze most meg 20k-t akar !
  • ratgab
    Igen! CTRl-ALt-DEl majd vissza a játékba, valahogy bebugzik az irányítás, nincs vele sok baj, csak nem veszi be a gombokat valamiért!
  • ratgab
    Meglett a bolt, hála a kollégák segítségének, összejött 10k belőle!
  • ratgab
    én úgy, hogy értékes másodperceket basztam el a beakadásokkal, a varnokkal való harccal még 3 másodperc + idővel csináltam meg!

Trükk: menj full sebességgel, amikor eggyel a piros alá megy a ló sebessége, akkor nyomj egyet és akkor visszaáll fullra!
  • Avenger
    Huh most nem tudom megnézni, de carrier az enchant a hatás meg psyche vagy levegő és kell rá time meg prot módosító.

Murder3: A sárga csillagnál lévő szám lehetséges hogy a belerakható kövek összértékét jelenti, de nem teszteltem még, csak úgy lenne logikus.
    A jégnek meg az az értelme hogy olyanokra csak azzal érdemes lőni akiknek a többi elem ellen jó ellenállása van :)
    Stone guardianra kíváncsi leszek hogy bírja a tűzlabdáimat. alapvetően egy múmia nem tud a közelembe jönni mert olyan gyorsan lövöm, és ugye minden lövés hátralöki.
  • wesker24
    Asszem van olyan skill is ami a varázskártyák számát növeli aszt kell fejleszteni ! Persze elötte meg kell hozzá venni vagy keresni a skillbookot hozzá !

• wesker24
    Jó tudni hogy a Two Worlds 2-be romantikázás és 18+-os jelenetek is vannak ! xD

Habár a csaj nem egy szépség de legalább a teste jól néz ki ! xD

• Murder3
    elég nehéz így h össz vissz 2 varászlatom van abból csak az eggyik ér vmit is...
  • Murder3
    Csak azok a skillek aktívak egy adott fegyvernél amit nekm is kijelez?
    mert én mágusként 2 harcos skillt jelez ki.
    az egyik ami nem elérhető a másik meg a blok törő suhintás ami igen hasznos.
    én azt fejlesztgetem mert anélkül elég esélytelen a mágus.
    viszont van egy skill ami elvielg 1-es szinten van de nem jelzi ott alul ki.
    harcos skill és passzív hatása van arra akkor ne pazaroljak skillpontot vagy az nem fegyverhez kötött.
    Másik bajom hogy még mindig az a legelső botom van amit az elején adtak honnan tudok egy jó mágus botot szerezni?
    lvl9-en vagyok.
  • wesker24
    Jaha stone Guardinaok nagyon erős elnefelek elég nehéz öket leverni !

• wedge31
    A stone guardian nekem még lv21-en is nagyon nehéz volt egy darabig még kerüld öket.
  • Murder3
    Amúgy eddig 2 dungeonba mentem le és egy necris meg stone guardian volt benne, de mind2 kb hallhatatlan szinten volt.
    lvl 7-es vagyok és mágus, de pl a guardot nem is sebezte a mágia a necrisre is csak nagyon picit hatott...
    vívtam vele egy ideig de úgy meg nagyon nehéz kibírni mert az is alig vitt e az életét és 1-2 hitből megölt.
    egy kettő ilyen groll a kezdőszigeten is van h alig sebzem és 1 csapásból kinyír...
  • Murder3
    amúgy komolyan ilyen jó craftrendszerrel még nem találkoztam:D
  • Murder3
    A sárga csillag pontosan milyen értéket takar?

és most gondba vagyok a varázslatokkal.
    mert már van 3 effect kártyám:D
    na most megnéztem a ice kevesebbet sebez a firénél és a felvett power effectem meg tök ugyan azt sebzi mint a fire....
    na most ezeknél hol kell eltérést keresni vagy hasznot?
    mert így mi értelme van a jég efektnek ha kevesebbet sebez és így tovább...

• Wheyprotein
    The society mages guildben van egy soulpatcher nevü pahaszt.
    500 auráért töröl ha jól emlékszem, de nem mindent mert többször fizetni a teljes törlésért.
    Lehet más guildeknél is van ilyen soulpatcher.
    Hogy vagy hol lehet mage guildhez csatlakozni?
  • JethroHUN
    Mert h lehet pontokat törölni?
  • JethroHUN
    Kinyitja a ládát, amiben szokás szerint semmi olyasmi nem lesz ami hasznodra lenne. A guild felé mentet ha felvetted azt a küldetést, az út szélén temetnek, majd oda szalad egy lány és akkor le kell vágnod a banyát, na annak a végén majd feltudod szedni a csávóból a fogat és azzal menj vissza a csontvázhoz.
  • lostprophet
    Találkozott már ilyesmivel valaki?
    Első futtatáskor szépen megy a játék, de amikor másodszor elindítom, nem jutok túl a menün. Hiába kattintok akármelyik menüpontra, semmire nem reagál.
  • Wheyprotein
    A láthatatlansághoz milyen kártyák kellenek?
  • Avenger
    Mágus elég durva, én azzal kezdtem. Most 20as szint környékén már szép varázslatokat tudok összerakni. Venni a hatást, a hordozót meg a módosítókat lehet, onnantól meg szépen össze kell rakni. Meteoresőt meg forgószelet is tudok, plusz magas ugrás, láthatatlanság, mana shield. De az örök klasszikus területre sebző és hátralökő tűzlabda a kedvencem :D még egy spray meg egy homing módosítót ráraknék akkor 3 célkövető tűzlabdát lőnék egyszerre. Nyilván felzabálná a manámat egy-kettőre :)
    A nekromantás fura csontvázat szerintem fel kell támasztani és akkor segít, de ez csak tipp, még nem próbáltam.
  • Murder3
    Mágus meg a necro guild nem ugyan az?

amúgy nekró skilleket hol lehet majd tanulni?
    engem az érdekel igazán.
  • Wheyprotein
    Amúgy tök jó, hogy ha megunom a warriort akkor pontokat töröltetek és mage is lehetek vagy archer.
    Csak nem szabad eladni a talált skillbookokat.
    Mage guildhez hol lehet csatlakozni?
    Mert egy mage házat találtam csak kereskedőkkel volt tele meg egy quest táblával és egy zárt ajtóval a végén.
  • wesker24
    Amugy nagy nehezen de sikerült megcsinálni asszem pont 2 mp-eme maradt mikor beértema célba ! Mivel próbáltam már vagy 10x-20x ezért tudtam már az utata és egy ideog se hagytam hogy a ló lelassuljon ha kell átugortam az akadályokat leröviditettem az utat és csak sikerült beérni !
  • meteoreső
    nagyon szép ez a játék
    ha az irányítást nem cseszték volna így el csúcsszuper is lenne.
    Olyan érzésem van mikor megállok mintha korcsolyázna, lóval kanyarodni meg :P

Nektek sikerült 3 perc alatt oda vissza megtenni a lovagolós pályát ?
    oda is alig...
    Egyelőre nonszensznek tartom.

• wesker24
    Na nálam

Warriors Guild 100/58
    Merchants Guild 100/32

Viszont a Necromancers Guildet nem nagyom vágom találtam egy titkzatos csontvázat fel is vettem egy titokzatos cuccot a csontvázból és kaptam egy küldi a Mecromancer Guildtől ! Ott van elöttem egy láda ami Locked de a quest log szerint a titokzatos csontvázés a különös láda összefügg egymással ! csak még nem jöttem rá mit kell csinálni !
  • wedge31
    Reputation log-nak hivják ott van a térkép meg a quest log mellet két álarc van a tekercsen.
  • wesker24
    Na én viszont arra lennék kiváncsi hog lehet megnézni az elismertséget mert csak csinálom a küldiket csinálom de még nem találtam rá hogy hol lehet megnézni hogy mennyire vagyok elismert !

• wesker24
    Na ezt a IX aréna Boss a Champions Mage-nél volt !

A köcsögje beidézett vagy 2-3 Necris csontit meg 1-2 Dead Knightot mire levertem öket ujabbakat idézett meg na mondom elmész ám a francba aztán levertem a mágust és a megidézett lényeknek is annyi lett !

Azért ez elég durva egy cucc habár nem vagyok mágus és már csak 2 szint választ el a lvl 23-tól nem hinném hogy meglesz a 50 Willpower pont és a fire mastery lvl 6 XD

• wedge31
    Kösz, akkor valszeg az a gond hogy a föküldibe még bele se kezdtem.

Amit lehet eddig megcsináltam a warriors guildnek 40/100 az elismertségem.
  • wesker24
    Én eddig a Warriors Guildnek és a Merchants Guildnek vagyok a tagja !

Az hogy mi értelme mindegyik guildben van Blacksmith is meg kereskedök is és elég olcsó áron vehetsz tölük cuccot habár a skill book-ok elég drágák de még igy is olcsobb mintha Guilden kivüli kereskedötöl veszed meg ! Habár a Mages Guildnek nem vagyok a tagja és nem vagyok mágus de ott is szoktam nézni milyen cuccok vannak !

• Murder3
    ezeknek a különböző guildeknek mi értelme?
    illetve mindenk lehetek a tagja vagy csak egynek?
  • wesker24
    Jah persze az elején még teljesen üres elöször tagja kell hogy légy a Warriros Guildnek !

Ha már tagja vagy akkor végig kell cisnálni a Warriros Guild küldijeit miután végeztél velük mondja is hogy most egy kis idöre van szüksége gyere vissza késöbb !

Ha már megvan az összes Warriors Guild küldi akkor várj türelemmel és csináld a föküldit az egyik föküldi teljesitése közben asszem amikor Basel-nek csinálunk küldit akkor mondta is hogy lehet jelnetkezni már az Arénában ha pénzt akarsz szerezni !

Az aaréna mellett lesz majd egy helyiség ahol lesz egy aréna mester na nála lehett jelnetkezni harcra !

• wedge31
    Itt vagyok az arénában, hol lehet jelentkezni ? mert tök üres az egész aréna.
  • Murder3
    és amúgy a multi milyen, megéri megvenni érte?
  • Murder3
    annál láttam nekrós skilleket, csak sajna abból még nem volt szintem.
    bár viszsamentme később akkor meg kevesebb skillje volt...D:

kár mert én mágiára gyúrok az első karimmal és így nem oylan életképes már a kezdő szigeten lévő groll egységekből is akadt pár aki már túl erős ellenfél volt.
  • wesker24
    Not Yet most az Arénával voltam elfoglalva !

Csak az Aréna harcolással léptem 3 szintet !

És szereztem egy rakás pénzt most van vagy 30k lovém !

• wesker24
    Bayan a kezdő falu ott még nem igen vannak varázskártyák !

Illetve az egyik Citizen kereskedönél szoktak néha varázskártyák lenni !
  • Murder3
    Most vagyok Bayanba de varázslatokat nem igen találtam eddig.
    merrefelé keresgéljek ahol varázskártyákba botolhatok?
  • ratgab
    Köszönöm! Neked is MaskimXul!
  • MaskimXul
    Ha Chezznadar-ba érkezel a teleportot használva, kimész a mellette lévő nagy kapun Hatmandor felé és ott lesz egyből balra.