Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén a srác betéved a serengeti nemzeti parkba...<#nyes>#nyes>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Original.
Premium, ez gyakorlatilag a CE.
Royal.

Next PC upgrade: 2022
Na szóval nehéz lenne a Gothic 4-nél rosszabbat csinálni még ha akarnák se!
Mert itt még a nov 9 szerepel.
A játék aranyon van tehát kiadásra kész csak a tul sok elörendelés miatt csuszik.
Na mindegy legalább be tudom fejezni az Arcániát..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az létezik hogy holnap jelenik meg???
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudjátok megjelenik nálunk?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Ugyanez megtalálható a hivatalos oldalon is interaktiv formában.
Ráadásnak a achievements list.
Azonban minél több közös vonást mutat fel egy gépi RPG játék az asztalival, értelemszerûen annál közelebb áll ahhoz, amit szerepjátéknak lehet nevezni, és minél távolabb, annál inkább valami más(hack&slash, akció, kaland, stratégia stb.)
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Egyébként ajánlom neked akkor a Drakensang sorozatot, ha nem próbáltad még -ami mostanában jelent meg- az pl. 20 oldalú kocka alapú rendszert használ (be is lehet hozni egy ablakot, amiben írja az adatokat, mint az NWN-ben)
Én körülbelül azt várom el, amit Encore is írogat. Mondjuk én szívesen játszom varázsló karakterrel is. A Two Worlds 2-rõl eddig megjelent videókban pl. a varázslatok elég jól mutattak - az az örvényes kifejezetten tetszett- remélem élvezhetõ is lesz.
Ha jól emlékszem a történetet most "hivatalos" írókkal készítették, ami rá is fér a játékra az elsõ rész alapján...
Lehetõség egy: leverem az õrt, elveszem kulcsot.
Lehetõség kettõ: Ellopom az õrtõl a kulcsot..
Lehetõség három: Lefizetek egy k*rvát, hogy foglalja le az õrt én meg meghackelem a börtön zárat...
Lehetõség négy: Megdumálom/lefizetem az õrt.. (most hirtelen nem emlékszem, hogy a Risenben melyik volt, de lehet hogy csak három lehetõség volt).
A lényeg, hogy többféleképpen oldhassam meg ugyanazt a feladatot. Az nem pálya, hogy elvállalok egy küldetést, hogy szerezzek meg a tárgyat, de azt a missziót csak egyféleképpen tudom megoldani...
Meg az is fontos, hogy a cselekedetinek látható/érezhetõ hatása legyen. példa a Fallout 3-ból. Egy kis településen megkérnek, hogy segítsek megvédeni õket a mutánsoktól. Ha nem vállalom, akkor mikor legközelebb arra megyek kihal a település és egy szellemváros lesz belõle. Ha segítek, akkor késõbb gyarapodnak, aztán még pár szívesség és egy fejlõdõ kis település lesz tele élettel, robot õrökkel, stb...
Ezek érdekelnek egy RPG-ben, nem a varázslatok, nem a loot, nem a különféle fajok. Sorry, ha a hardcore RPG fanokat megbántottam...
Ezért nem szerepjáték egy FPS feltétlen..illetve bármi más sem.
Lehetek én autóversenyzõ is, de ha nincs választási lehetõségem, akkor nem tudok szerepet játszani, csak játszom.
Viszont ha több lehetõségem is van, sõt lehetõségek sokasága...szereplõk hovatartozása, kinézete, viselkedésem megválasztása az adott környezethez, tulajdonságokat tudok kidomborítani...lehetek kegyetlen, vagy éppenséggel kegyes...bárdolatlan gyilkos és akár gyilkos bárd (ez kicsit olcsó volt bocsesz 😄 ).
Szal mindenképpen a lehetõségek az elsõdlegesek nálam...másodsorban már jöhetnek a kitalált világok, fajok...tök mindegy, egy jó könyv ezeknél sokkal többet ér.
Viszont lehetõséget/lehetõségeket csak játék tud kínálni, egy szerepjáték pedig kihelyezhet egy 'más' világba és elérhetõvé teszi hogy ott a választásom szerinti 'életet' éljem....ez minnél sokrétûbb annál inkább cRPG szvsz ....és annál tovább készül és kell rá várni 😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha nem az akkor már csak akció-rpg, mert az rpg jelzöt nem lehet elvenni ezektöl a játékoktól mert ha csak nyomokban is de van bennük rpg elem.
Nálam ehhez a legközelebb a DA😮 volt az utobbi idöben.
Mivel old-school játékok már gyakorlatilag eltüntek én már beérem ezekkel mert valamivel azért kell játszani...<#vigyor3>#vigyor3>
Utobbi idöben már a storyt meg a hangulatot nézem és egy Witcher vagy egy Bloodlines azért a kedvencem tudott lenni.
És akkor nem vagdalkozunk, hogy a Gothic, vagy akár a Two Worlds például RPG vagy sem, illetve lehet, hogy kiderül, hogy a Dragon Age meg egy mászkálós-stratégia! 😄
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Tehat akkor neked egy ver FPS is RPG, azert mert ugy jatszod mintha valosag lenne es te lennel az adott karakter ?
Ertem. 😄DDD
...persze rögtön le is vívva magammal a dolgot, ehhez több és érdekesebb karakterek kellenének...illetve az ilyen lehetõségre fektetett sokkal több energia.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként az Obliviont nem akarom védeni, az nekem se jött be csak elismerem, hogy sikeres. Viszont a Gothic sorozat nálam úgymond az UUW "szellemi örököse", azt sose hagyom bántani 😊
Oblivion, mutassak olyan videot, hogy teljesen mindegy mik az attribjai a karakternek es az egermozgatastol fugg csak milyen a vedelme vagy a tamadasa ?
Egy regi UUW-ben is jobban volt megoldva ez a fajta harcmodor, ott bizony erezted a csatabard sulyat es ha gyenge voltal lassabban emelted fel a fegyvert, ha utottel a csapas erejet az hatarozta meg mennyi ideig tartottad az egergombot lenyomva.
Es biza minnnel gyengebb voltal annal tovabb tartott ez a fazis.
Manapsag ezekben a jatekokban meg csak kaszabolsz a karakterekkel, lebutitottak az egeszet egy silany akcio jatekka.
Persze ilyenkor mindig fel szokták hozni, hogy Baldur's Gate, meg KOTOR, stb. az igazi, de hát ezek nem mai "gyerekek" nem lehet mindig ezeket emlegetni.
Viszont akkor mondj egy mostani igazi rpg-t, kiváncsi vagyok mire gondolsz!
De figyelmeztetlek, hogy a Dragon Age is csak egy klikkelõ-bajnokság, esetleg real-time stratégia pause opcióval.<#circling>#circling>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az RPG-k nem az egerskillre szakosodott Oblivionoknal,Gothicoknal vagy Dungeon Defenders-eknel kezdodik.
Mindenesetre én szurkolok!