1739
A Two Worlds folytatódik.
-
#177 Jó neki!
Csak nyűgből vettem.Amit szerettem volna az csak nagyon drága VGA viszi maxon annyi pénzt meg ki nem adok értük még ha milliárdos lennék sem.
#176: Igen ez egyértelmű. Ezért warezolok majd boxra nehogymár növeljem a vásárlói statisztikát!
-
#176 Mármint konzolra többet veszik -
#175 Most látom lecserélted a vga-dat, az öcsém ódákat zeng róla milyen jó... -
#174 Ez minek kell minden topikbe beirni nem értem.
Köztudott hogy ott előbb van warez meg az is hogy igenis van. Na és? Mégis sokszor többen veszik pc-re.Ennyi.De majd hamarosan én is veszek boxot de én nem fogok venni rá game-et -
#173 Boxon nincs is warez ott mindenki fasza gyerek... -
#172 k**a nagy! -
#171 Boxon lehet már csapatni! -
#170 Most kaptam mailt a supergamertöl hogy 2011 jan 4-töl forgalmazák a játékot.
Ment a válasz hogy akkor köszi de megveszem máshol ahol még a héten kijön... -
#169 Részletesen itt van minden. -
paj01 #168 Egyébként h folytatódik a story? 1 résznek 2 befejezése volt, itt mi a kiindulási történet? -
Was #167 Mondjuk google translate-tel fordíttattam (ferdíttettem) az értesítő levelet, úgyhogy akár valami sajtreklám is lehetett. :D
Egyébként nov-16-ra adja a várható kézbesítést, de azért remélem a héten megjön. -
#166 Első 10 perc! -
#165 Jó neked a supergamertól semmi mail-t nem kaptam eddig. -
Was #164 Tegnap kaptam a mail-t, hogy a csomagomat postázták. Ezen nagyon meglepődtem, mivel simán vártam, hogy bejelentenek még egy halasztást. Most már csak azon izgulok, hogy bár írták, hogy többnyelvű, de ennek ellenére nehogy csak németül legyen: ugyanis az amazon.de-ről rendeltem a Royal Edition-t. -
#163 EPIC trailer
Csak néztem nagy szemekkel, hogy mire képesek ezek -
#162 Ui.: Az a "jó" nem illett oda ahova, elnézést ez már a fáradtság jele! :-)) -
#161 Rendben, meggyőztél a válaszoddal! :-) Akkor úgy érzem, hogy igyekszem is beszerezni egy példányt! Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal a ténnyel, hogy nagyon is nem rossz játék ez (mármint az első rész). Várom a második részt is, úgy érzem jó hogy komoly lesz. :-)
Még egyszer köszönöm a gyors válaszod! ;-) -
#160 Igen, tudsz multizni. -
#159 Sziasztok!
Látom, hogy beszélgettek a játék első részéről, ami ténylegesen olcsón hozzáférhető eredetiben egy-két helyen, s nekem nagyon tetszett anno. No, az lenne ezzel kapcsolatosan a kérdésem, hogy ha az alap változatot megvenném, akkor azzal, plusz a kiegészítéseket (is) tartalmazó patch-ek feltelepítésével működni a fog a multiplayer is? Tehát az alap játék kódja elegendő az internetes játékhoz? Fontos lenne ezt tudnom.
Tehát egy szakértő panda segítségét nagyon megköszönném ebben a témában! :-) -
steweee #158 http://www.fileplanet.com/177853/170000/fileinfo/Two-Worlds-Patch-v1.0-to-v1.7b
sztem ez önmagában... na, hétvégén ha ráérek me is veszem az árkádban -
#157 USA, ausztrália és angliában jön jövöre.
Legalábbis ez volt az utolsó infó... -
#156 Link.
Elöször a 1.6 ez a nagy javitás majd a 1.7 éa 1.7b.
A kiegészitöket az utolso két patch tartalmaza, plusz küldetéseket, új képeségeket a multihoz. -
Neoka01 #155 sajna nem. :(
URL=http://xbox360.ign.com/objects/142/14221217.html]IGN[/URL]
Release Date: January 4, 2011
-
steweee #154 most nézegetek utána. az alapjáték egy ezresért megvehető, annyit megér sztem hgoy ne baszkódjak az indításával.
mi volt ez a két kiegészítő, honnan tölthető le ? -
mike01010101 #153 Nem tudok bízni ebben a játékban, (pedig nem rég megvettem az első részt is, mert annak idején "egynek" jó volt és most olcsó). Fel se merül bennem, hogy egy lapon gondolkozzak róla a witcher 2-vel vagy a DA 2-vel.
Bár tévednék. -
#152 Az elsö részhez egy jó nagy / több mint 1GB / patch jött ki, avval már szerintem nincs gond a játékal.
Hogy a második rész milyen lesz azt még nem tudni, az utolsó infó szerint nov 9-én jelenik meg. -
steweee #151 pár butának tűnő kérdés:
az első résznek jelent meg olyan feljavított változata, mint pl:a gothic 3-nak vagy a divine divinity 2-nek ?
mert sztem az alapvetőleg szörnyű volt.
gondolom a második rész már olyan amilyennek megálmodták és amilyennek lennie kell. de még nem jelent meg, ugye ? -
#150 16k a Royal Edition a supergamer-en, megfontolandó... -
#149 Elöfordulhat, bár én eddig ugy tudtam mi is a kontinentális európához tartozunk...
A supergamernél elörendelhetö akit érdekel a dolog, de ott se irják hogy melyik megjelenéshez tartják magukat. -
#148 Remélem mert magyarul jön majd jövőre! -
Was #147 Még augusztusban előrendeltem, akkor olcsóbb volt, mint most a prémium.
(És azóta három levelet kaptam, hogy csúszik a megjelenés :) ) -
#146 Én böven kiegyeznék egy Premium kiadásal, de ha csak egy sima verza lesz belöle az se nagy baj. -
Was #145 Igen, és én a Royal Edition-t várom! :D -
#144 Egy hét múlva jön a játék és a hazai forgalmazásról még semmi hír... -
#143 Fényezni a harcrendszert? Értelmezed is, amit olvasol? "Jónak tűnik..." -
#142 Two Worlds II. – Az Ítélet: Nagyon jó, Képek, Értékelések… -
#141 Mennyire bonyolult ez a játék? Eddig Witcher-rel és Gothic 4-gyel játszottam. -
#140 Igen, az elsöben is volt többféle sárkány. -
#139 Nem, csak nem kell fényezni a harcrendszert.
Lesz benne sárkány is? -
#138 Miért, egy sárkány akkor nem nevetséges...