1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • grebber
    Jó neki!
    Csak nyűgből vettem.Amit szerettem volna az csak nagyon drága VGA viszi maxon annyi pénzt meg ki nem adok értük még ha milliárdos lennék sem.

#176: Igen ez egyértelmű. Ezért warezolok majd boxra nehogymár növeljem a vásárlói statisztikát!
  • Seth
    Mármint konzolra többet veszik
  • wedge31
    Most látom lecserélted a vga-dat, az öcsém ódákat zeng róla milyen jó...
  • grebber
    Ez minek kell minden topikbe beirni nem értem.
    Köztudott hogy ott előbb van warez meg az is hogy igenis van. Na és? Mégis sokszor többen veszik pc-re.Ennyi.De majd hamarosan én is veszek boxot de én nem fogok venni rá game-et
  • wedge31
    Boxon nincs is warez ott mindenki fasza gyerek...
  • minimize
    k**a nagy!
  • grebber
    Boxon lehet már csapatni!
  • wedge31
    Most kaptam mailt a supergamertöl hogy 2011 jan 4-töl forgalmazák a játékot.

Ment a válasz hogy akkor köszi de megveszem máshol ahol még a héten kijön...
  • wedge31
    Részletesen itt van minden.
  • paj01
    Egyébként h folytatódik a story? 1 résznek 2 befejezése volt, itt mi a kiindulási történet?
  • Was
    Mondjuk google translate-tel fordíttattam (ferdíttettem) az értesítő levelet, úgyhogy akár valami sajtreklám is lehetett. :D
    Egyébként nov-16-ra adja a várható kézbesítést, de azért remélem a héten megjön.
  • grebber
    Első 10 perc!
  • wedge31
    Jó neked a supergamertól semmi mail-t nem kaptam eddig.
  • Was
    Tegnap kaptam a mail-t, hogy a csomagomat postázták. Ezen nagyon meglepődtem, mivel simán vártam, hogy bejelentenek még egy halasztást. Most már csak azon izgulok, hogy bár írták, hogy többnyelvű, de ennek ellenére nehogy csak németül legyen: ugyanis az amazon.de-ről rendeltem a Royal Edition-t.
  • Prince23
    EPIC trailer

Csak néztem nagy szemekkel, hogy mire képesek ezek
  • shaddoc
    Ui.: Az a "jó" nem illett oda ahova, elnézést ez már a fáradtság jele! :-))
  • shaddoc
    Rendben, meggyőztél a válaszoddal! :-) Akkor úgy érzem, hogy igyekszem is beszerezni egy példányt! Ezek szerint nem vagyok egyedül azzal a ténnyel, hogy nagyon is nem rossz játék ez (mármint az első rész). Várom a második részt is, úgy érzem jó hogy komoly lesz. :-)

Még egyszer köszönöm a gyors válaszod! ;-)
  • wedge31
    Igen, tudsz multizni.
  • shaddoc
    Sziasztok!

Látom, hogy beszélgettek a játék első részéről, ami ténylegesen olcsón hozzáférhető eredetiben egy-két helyen, s nekem nagyon tetszett anno. No, az lenne ezzel kapcsolatosan a kérdésem, hogy ha az alap változatot megvenném, akkor azzal, plusz a kiegészítéseket (is) tartalmazó patch-ek feltelepítésével működni a fog a multiplayer is? Tehát az alap játék kódja elegendő az internetes játékhoz? Fontos lenne ezt tudnom.

Tehát egy szakértő panda segítségét nagyon megköszönném ebben a témában! :-)
  • steweee
    http://www.fileplanet.com/177853/170000/fileinfo/Two-Worlds-Patch-v1.0-to-v1.7b

sztem ez önmagában... na, hétvégén ha ráérek me is veszem az árkádban
  • wedge31
    USA, ausztrália és angliában jön jövöre.

Legalábbis ez volt az utolsó infó...
  • wedge31
    Link.

Elöször a 1.6 ez a nagy javitás majd a 1.7 éa 1.7b.

A kiegészitöket az utolso két patch tartalmaza, plusz küldetéseket, új képeségeket a multihoz.
  • Neoka01
    sajna nem. :(

URL=http://xbox360.ign.com/objects/142/14221217.html]IGN[/URL]

Release Date: January 4, 2011
  • steweee
    most nézegetek utána. az alapjáték egy ezresért megvehető, annyit megér sztem hgoy ne baszkódjak az indításával.

mi volt ez a két kiegészítő, honnan tölthető le ?
  • mike01010101
    Nem tudok bízni ebben a játékban, (pedig nem rég megvettem az első részt is, mert annak idején "egynek" jó volt és most olcsó). Fel se merül bennem, hogy egy lapon gondolkozzak róla a witcher 2-vel vagy a DA 2-vel.
    Bár tévednék.
  • wedge31
    Az elsö részhez egy jó nagy / több mint 1GB / patch jött ki, avval már szerintem nincs gond a játékal.

Hogy a második rész milyen lesz azt még nem tudni, az utolsó infó szerint nov 9-én jelenik meg.
  • steweee
    pár butának tűnő kérdés:

az első résznek jelent meg olyan feljavított változata, mint pl:a gothic 3-nak vagy a divine divinity 2-nek ?

mert sztem az alapvetőleg szörnyű volt.

gondolom a második rész már olyan amilyennek megálmodták és amilyennek lennie kell. de még nem jelent meg, ugye ?
  • wedge31
    16k a Royal Edition a supergamer-en, megfontolandó...
  • wedge31
    Elöfordulhat, bár én eddig ugy tudtam mi is a kontinentális európához tartozunk...

A supergamernél elörendelhetö akit érdekel a dolog, de ott se irják hogy melyik megjelenéshez tartják magukat.
  • grebber
    Remélem mert magyarul jön majd jövőre!
  • Was
    Még augusztusban előrendeltem, akkor olcsóbb volt, mint most a prémium.
    (És azóta három levelet kaptam, hogy csúszik a megjelenés :) )
  • wedge31
    Én böven kiegyeznék egy Premium kiadásal, de ha csak egy sima verza lesz belöle az se nagy baj.
  • Was
    Igen, és én a Royal Edition-t várom! :D
  • wedge31
    Egy hét múlva jön a játék és a hazai forgalmazásról még semmi hír...
  • Encore
    Fényezni a harcrendszert? Értelmezed is, amit olvasol? "Jónak tűnik..."
  • grebber
    Two Worlds II. – Az Ítélet: Nagyon jó, Képek, Értékelések…
  • lalakov
    Mennyire bonyolult ez a játék? Eddig Witcher-rel és Gothic 4-gyel játszottam.
  • wedge31
    Igen, az elsöben is volt többféle sárkány.
  • lalakov
    Nem, csak nem kell fényezni a harcrendszert.
    Lesz benne sárkány is?
  • wedge31
    Miért, egy sárkány akkor nem nevetséges...