Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen nagy RPG dömpingrõl beszélnek? Nem is értem! Pc-re jön ez az Arcania és a Fallout New Vegas, de ez utóbbi nem a TW 2-tõl veszi el a vásárlókat!

Konzolra már másabb a helyzet, oda jön a Fable 3 is, meg az Ass Creed. Brotherhood is, szóval lehet ebbõl indultak ki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És mivel az amerikai mellett az angol, illetve ausztál kiadás is a Southpeak-hez tartozik, természetesen ott is 2011 elejére tették át a megjelenést. De ezt most gyorsan a Topware jelentette be, mielõtt még hülyeségeket kezdenek el nyilatkozni. És az európai megjelenés továbbra is okt.21. és nem fogják elhalasztani.

Azért sajnálom a fejlesztõt, hogy ilyen cirkuszt kerítenek a játék köré, biztos nem tesz jót neki. Továbbá vajon az eladásokat is hogyan fogják érinteni a tengeren túlon, ha itt már megjelenik.
Három lehetõség van: vagy kivárják, vagy innen rendelik, vagy letöltik...
wedge31
Valahol érthetö a Reality Pump parája, gondolom tanultak az elsö rész fogadtatásából és most egy tökéletes játékot szeretnének kiadni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

További fejlemények:
Link

Az európai kiadó (Zuxxez)egy kicsit nehezményezi, hogy befejezetlennek állították be a terméket, csupán arról van szó, hogy az amerikai kiadást tolták el a jövõ évre, az idei nagy rpg dömpinget elkerülve.
Az õ szándékuk továbbra is az, hogy okt.21-én kiadják.

Meglátjuk.
wedge31
Akkor már az Oktober 21 se biztos...kezd az egész egy brazil szappanoperára hasonlitani.

Már az amazon.de-n is október 21. és levélben is ezt az értesítést kaptam tõlük.
wedge31
Nem sokkal jobb de azért láthatóan erösebb.

Meg az egymagos proci is jó dolognak tünik bár már kevesen vannak akik nem álltak át kétmagosra.

grebber
VGA igény érdekes minimum és ajánlott szinte ugyanaz.
8800GTX ugye alig pár %-al jobb mint a 8800GT.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Kijött a hivatalos gépigény, eléggé barátinak mondható.

Minimum system requirements:
- Intel or AMD single-core processor (2,0 GHz)
- 1GB of RAM (2 GB for Windows Vista and 7)
- Windows XP, Snow Leopard
- Radeon HD, Geforce 8800GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM)
- Mouse, keyboard, DVD drive, sound card
- Internet connection for multiplayer
- DirectX 9.0c or OpenGL
- 8 GB hard disk space

Recommended configuration:
- Intel or AMD multi-core CPU (2.6 GHz)
- 4 GB Ram
- Windows Vista, Windows 7, Snow Leopard
- Radeon HD 2900, GeForce 8800 GTX
- Mouse, keyboard, DVD drive, 5.1 sound card
- Internet connection for multiplayer 6000 BPS
- 8 GB hard disk space

Forrás.

wedge31

Össze vissza irkálnak mindent az oldalak! Volt szept 17 is sokáig, majd sok helyen átírták okt 5-re, valahol 2011 január szerepel. Szóval totális képzavar már a fejemben ezzel kapcsolatban.

Egyébként hivatalos oldalon még mindig szept 17 az európai megjelenés, az amerikai október 5-e! Érdekes dolog, hogy az amerikai amazon 2011 januárt ír, a német amazon 2010 szeptember 28-at! Na így igazodjon el az ember a megjelenésen....<#szomoru1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Okt 5 a megjelenés a legtöbb helyen de van ahol okt 15.

Jakuza001
Ezek komolyan gondoltak ezt a nevetseges gui-t ?

Felek hogy kesni fog.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Elvileg holnap jelenik meg EU-ban!!!!!!

Two worlds 2 információk tárháza!!

Angol tudással rendelkezõk elõnyben! Bal oldalt ha lentebb görgettek az oldalon csomó leírás van szörnyekrõl, mágiáról miegymásról!

Csak ajánlani tudom ezt az oldalt!!

Komolyan mondom, ha ez a játék tudja megfelelõ minõségben tálalni azokat a funkciókat, amiket eddig láttunk, akkor akár felléphet az igazi profi játékok soraiba! Nagyon meggyõzõek ezek a videók (2-at nézem)!

wedge31
<#eljen>

Számomra számos új információt és élvezetes gameplay perceket mutató videókat találtam!

Remélem másnak is új infót nyújt:

6 videó és infó a játékról a GamesCom rendezvényrõl

grebber
Kérdés csak az vajon milyen Physx lesz benne? Mert olyan is lehet mint a pl a Shift-nél!Hamarosan érkezik,de errõl 0 info sincs.
Videókban sem volt semmi amire Physx kéne.

wedge31
DX11 jó hir a Physx meg mivel 5850-es kártyám van, nem mozgat.

grebber
Technikai infok

Nagyon gyenge már a német tudásom.De ha nem fordítottam félre akkor lesz DX11/DX10/DX9 is. + Physx!

wedge31
Már egy ideje magyarul is elérhetö a hivatalos honlap.

Akit érdekel a játék és nincs képben erösen ajánlott az oldal.

Ennek ellenére semmi hir a magyar forgalmazásról, mondjuk igy is lehet rákényszeriteni az embert, hogy külföldröl vásároljon...

Nem tudom, miert de nekem "nem jon at". Megvan az elso resz is eredetiben, vegig is jatszottam - kicsit szenvedve - de nem estem tole hasra. Azert bizom benne hogy jo lesz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Új gameplay.

wedge31
Nekem új volt...

grebber
Új Trailer (Remélem még nem volt)

Jó videjó volt! Kösz

Jakuza001
Hat ez a GUI valami fertelmesen randa.

wedge31

wedge31
Mini games, crafting ,graf videó.

Minijáték lesz még a kockázás ez nem szerepel a videoban, az utcai zenélés fergetegesnek néz ki.

Craftingolás alat teljesen le is bonthatjuk alkotóelemeire a tárgyakat, pl egy kardbol fémen kivül a markolatból fát és bört is kinyerhetünk.

Az oldalon új képek is vannak ezekböl egyet a hajonkról /mert majd az is lesz meg saját mühely emberekel bevételel és kiadásal, munkahelyi morálal/

wedge31
Two Worlds 2 - E3 2010 Landscapes and Combat Gameplay.

wedge31
Új képek.

wedge31
Új gameplay.

Ugy tünik a grafal minden rendben lesz.

grebber

wedge31
Two Worlds II Floor Walkthrough Part I-II

wedge31
A CE tartalma :Game, Artbook, Figure, Playing Cards, Handbook, Bonus Disk, Map

Jól néz ki...

Two Worlds II az E3-on!

Cikk, és képek eszperente nyelvezeten.
Itt nézzél szét!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

wedge31
Two Worlds II "Mighty Montage" Trailer

Egyre jobbnak tünik...

Találtam pályázati felhívást!😊 TWO WORLD 2 - Pályázat

üdv.: deadnight Végigjátszások,térképek...: http://gamempire.hu/

remélem ez már el is fog indulni, nem úgy mint az elsõ rész. igaz, warez verzióm volt 😊

wedge31
Two Worlds II Pre-E3 2010 Debut Trailer

grebber
Elvileg új képek

Hát nem tudom anno arról volt zó grafikailag verni fog mindent.Lépekbõl sajnos ez véletlenül sem jön át!

grebber
Hu de rég volt már az egy akkor rosszul emlékszem nem találtuk meg a végén Kyrát?

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

grebber

Prince23
grebber
wedge31
SouthPeak Interactive Corporation (OTC BB: SOPK) and TopWare Interactive today confirmed that Two Worlds II™, the second installment in the hit fantasy role-playing game series, will ship to retail stores in the United States, Canada and South America on September 14, 2010. It will ship to stores in the United Kingdom on September 17, 2010.

Hát ezt is megértük...