1739
A Two Worlds folytatódik.
-
ricsa008 #217 nekem negyon tetszik és gyönyörűen fut így kellett volna a gothicnak is -
paj01 #216 néztem egy read me-t nem értem, meg van a minima követelmény szinte ugyanazzal a konfiggal rendelkezem amit megadtak még sem tudom mukodesre birni. Nem zavarna ennyire a dolog ha atomeromu kene hozza, de így nem értem mi a gondja. -
Hunor1 #215 letiltottad a tűzfalon a játékot? -
xido #214 ööö...virágbolti reloaded...vices ezer éve nem tapasztalt aktiválás megtörténik a telepítésnél..játszás ezerrel..erre közli,hogy na..akkor mielőtt a történet érdekes lenne,a demo véget ért..serialt leszek oly szives..:) -
paj01 #213 Hey, nem arrol volt szó, hogy ha az első rész ment akkor a 2. is fog?:) nekem hibát észlel, pedig az első megvolt. Asszem manapság 1 mag már tényleg nem elég semmire. -
#212 Kipróbáltam én is, így fél óra után tetszik, grafika gyönyörű, gépigénye alacsony, maxon is tökéletesen fut. -
#211 Vagy 30 féle paraméter állítható, az a háromszög a szemszín alatt nem dekoráció, hanem nyíl lefelé. :D -
ratgab #210 A demó reloaded verziót kipróbálóktól kérdezem: Nektek is csak 3,4 Gb-ot rakott fel a játék??? Kicsit keveslem, nem bánom, ha csak ekkora, de nem 8 gb-ot emlegettek még helyigényként régebben? -
#209 Kinek mi jön be én egyenlöre nem birom abbahagyni.
Az ij és a mágia nagyon jó lett a craft, upgrade, assasin ugyszintén.
Rengeteg lehetöség van benne, egyenlöre csak a közelharc nem tetszik de az mondjuk a witcheren kivül sehol se tetszett igazán.
A hös pofája teljesen személyre szabható talán nem kénne mindent elnyomkodnod...a story is érdekes eddig persze csak ha érted. -
#208 Szerintem ez kicsit elhamarkodott kijelentés. :-)) Én kíváncsi vagyok rá, az előző részét is leszólták, de patch-el már az is tetszett, nekem legalább is. Bár a végigjátszás még várat magára, biztosan meg fogom ejteni amit tehetem. :-) -
#207 Hmm hogy is fogalmazzak... ez rossz lett:) -
xido #206 röhej,hogy random módként lehet változtatni a hős fejét..direktbe csak a szeme színét meg a végtagjainak arányait:)..most egy klassz kis bajszos latinnal rohangálok..a videókat és párbeszédeket elnyomom,mert annyira szánalom és gyökkettő hirtelen...de egész jól el lehet marhulni vele..tetszik,hogy minden felvett cucc szétszedhető és a részeivel tuningolható a többi,így nem kell eldobálni semmit,ha tele az inventory..a harc tényleg fejlődik és egész tűrhető is,persze a nyilazás a legjobb meg lesből hátbadöfés:)) -
#205 Így kb 30 perc után.Szerintem a mozgás jobb mint az 1ben.
Haj ól emléxem az 1ben felvenni a tárgyakat a halottaktól úgy ehetett hogy bejött egy kis ablak és elvettük ami kell. (Ha rosszul emlékszem akkor bocsi.Itt meg csak egy space azt elszed tőle mindent szóval egyszerű mint a bot!
Elég is volt várom a magyarítást! -
#204 És az hogy működik? co-op? vagy vmi mount&blade hez hasonlító két csapatnyi játékos egymás ellen. -
zsozso29 #203 Jaa aham, akkor meg írom a többieknek akik írták hogy ez kiegészítő hogy mégsem az. -
#202 Így igaz, még ez a topic is azon a néven indult. -
#201 Mit nem értesz? The Temptation nevű kiegként indult aztán jöttek rá hogy folytatás lesz inkább. -
#200 Én is észrevettem. Itt valami nem kerek -
zsozso29 #199 loooool
Release név: Two.Worlds.II-RELOADED
NFO: Two Worlds: The Temptation
-
#198 Van. -
#197 Ebben van multiplayeR? azt írták a leírásnál. -
xido #196 a német klón verzió lovagiasan felajánlotta,hogy ha nincs érvényes példány,akkor demo verzióban indítja el..nem el se indul meg lemez ellenőrzés..:) -
vzajcev #195 lolmá -
#194 igen Two.Worlds.II-RELOADED -
Hunor1 #193 van demója?? -
#192 Valóban. Vmiért abban a tudatban voltam, hogy ugyanazok csinálták akik a Gothic sorozatot. -
#191 Külföldi fórumokon mindenki anyázik pedig, hogy mennyira bugos, béna szinkron,animáció. Lehet hogy van benne tartalom, de ezek elterelhetik az ember figyelmét.
Én nem vagyok semmi jónak elrontója, ha be tud szippantani a hangulata,akkor lehet felőlem minecraft grafikája is. -
Was #190 Szerintem lengyelek. -
#189 9 körüli pontot kapott eddig mindenhol nemcsak a németeknél.
Azt ne felejtsük el hol élünk nálunk divat mindent fikázni... -
ratgab #188 Gothic néven kiadni ilyen arcaniákat, na az ciki... -
ricsa008 #187 de talán nem lesz egy akkora bugkupac mint az arcania -
#186 Jézusom, hogy néz ki a főhös, meg a többi npc??? Meg az a mozgás... 2010-ben ez azért ciki -
mike01010101 #185 Megnéztem az első 10 perc játék videóját és én is ezt éreztem. 3 év fejlesztés és több halasztás után kicsit jobb mozgás animációt is el tudnék képzelni.
Persze ettől még lehet jó játék. -
#184 Hát mivel német csapat csinálta, gondolom azért magasztalják ennyire -
mindero #183 Pedig eddig mindenhol nagyon dicsérték (német previewek). -
xido #182 Hááát..a németet kipróbáltam...ha nincs serial fealjánlja a demó-t...van valami bája..de csúnyának és otrombának érzem mégis sok tekintetben..szerintem nem sikerült az 1.rész ráncait olyan nagyon felvarrni.. -
#181 Feltették a gamersgate.co.uk oldalra is ami ugye angol és ott elvileg jövöre jöne a játék...
Ha nem kell a dobozos verzió már tölthetö is a játék és csak angol nyelvet tartalmaz. -
ricsa008 #180 hol? én csak német clone-t látok -
#179 lehet volt már de kinn van pc-re -
Was #178 Biztos angol forrásuk van.
Majd jelzek, ha nekem megjön és hogy elégedett (értsd: nem csak német, hanem multilanguage) leszek-e! Addig nem merem ajánlani...