Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ettõl még lehet jó játék.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha nem kell a dobozos verzió már tölthetö is a játék és csak angol nyelvet tartalmaz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Majd jelzek, ha nekem megjön és hogy elégedett (értsd: nem csak német, hanem multilanguage) leszek-e! Addig nem merem ajánlani...
Csak nyûgbõl vettem.Amit szerettem volna az csak nagyon drága VGA viszi maxon annyi pénzt meg ki nem adok értük még ha milliárdos lennék sem.
#176: Igen ez egyértelmû. Ezért warezolok majd boxra nehogymár növeljem a vásárlói statisztikát!
Next PC upgrade: 2022
Köztudott hogy ott elõbb van warez meg az is hogy igenis van. Na és? Mégis sokszor többen veszik pc-re.Ennyi.De majd hamarosan én is veszek boxot de én nem fogok venni rá game-et <#taps>#taps>
Ment a válasz hogy akkor köszi de megveszem máshol ahol még a héten kijön...
Egyébként nov-16-ra adja a várható kézbesítést, de azért remélem a héten megjön.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Még egyszer köszönöm a gyors válaszod! ;-)
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Látom, hogy beszélgettek a játék elsõ részérõl, ami ténylegesen olcsón hozzáférhetõ eredetiben egy-két helyen, s nekem nagyon tetszett anno. No, az lenne ezzel kapcsolatosan a kérdésem, hogy ha az alap változatot megvenném, akkor azzal, plusz a kiegészítéseket (is) tartalmazó patch-ek feltelepítésével mûködni a fog a multiplayer is? Tehát az alap játék kódja elegendõ az internetes játékhoz? Fontos lenne ezt tudnom.
Tehát egy szakértõ panda segítségét nagyon megköszönném ebben a témában! :-)
sztem ez önmagában... na, hétvégén ha ráérek me is veszem az árkádban
Legalábbis ez volt az utolsó infó...
Elöször a 1.6 ez a nagy javitás majd a 1.7 éa 1.7b.
A kiegészitöket az utolso két patch tartalmaza, plusz küldetéseket, új képeségeket a multihoz.
URL=http://xbox360.ign.com/objects/142/14221217.html]IGN[/url]
Release Date: January 4, 2011
mi volt ez a két kiegészítõ, honnan tölthetõ le ?
Bár tévednék.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Hogy a második rész milyen lesz azt még nem tudni, az utolsó infó szerint nov 9-én jelenik meg.
az elsõ résznek jelent meg olyan feljavított változata, mint pl:a gothic 3-nak vagy a divine divinity 2-nek ?
mert sztem az alapvetõleg szörnyû volt.
gondolom a második rész már olyan amilyennek megálmodták és amilyennek lennie kell. de még nem jelent meg, ugye ?
A supergamernél elörendelhetö akit érdekel a dolog, de ott se irják hogy melyik megjelenéshez tartják magukat.
(És azóta három levelet kaptam, hogy csúszik a megjelenés 😊 )