Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
...

csak h url-ben legyen

bertino
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1205871047&no=616

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Prince23
Te voltál versenypályán? 😮

Végre megint van új videó. Elég érdekes. Asszem ezzel most kezdetét veszi a híres EA marketing és hétrõl-hétre újabb és újabb dolgok jönnek majd.
Már az elsõ teasterben is érdekes volt az autó felborulása, amirõl azt hittem csak videóba lesz, de a mostani videó azt hiszem ezt cáfolja.

Pepsi Twist
de sztem nem ült bele 1 autóba és ment 2 kört valami verseny pályán...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
vagy csak szimplán nem szimulátort akartak készíteni, más a célközönség, ezzel együtt az igények.

Prince23
Akkor a fejlesztõk szart se tudnak az autókról, pedig õk is tudnak vezetni. :S

Pepsi Twist
tudom 😊 te voltál csak én linkbe raktam a lusta kedvû embereknek

trick daddy
semmi baj
( akkor is én voltam az elsö<#crazya>)XD

Pepsi Twist
hát én még mindig azt mondom hogy a grid szar pedig full grafon nyomtam de a fizikája ritka szar... mindenhol kritizálják a nagyok a kicsik egyaránt... neked me azért jó a fizikája mert idáig csak NFSel jáccottál... (carbon, mostwanted és társai) vagy ennyire nem ültél még valóságban igazi autóban 😄

Pepsi Twist
ok

Snexi
Ez nem trailer hanem teaser,valószínüleg huszadikán kapunk trailert (ami a teasernek a hosszabik változata)

hát nagyon igazad van.... aki azt mondja hogy Grid szar..sztem az nem látta full grafon,és az egy valami 5 éves uhilák pulya, mert nehéz cseppet irányitani,hát már nem jácca.... omg

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Na ne mond...<#wow2>
Sztema nfs ps és a grid ég és föld

Pepsi Twist
Trailer!

(csak hogy pofásan nézzen ki)

Pepsi Twist
annak a messze a legszarabb...

Prince23
Grid!

Hát ha nem is annyira jó de a sorozatban tényleg a Pro Street-ben van a legjobb fizika, szerintem hasonlít az NFS4 ben lévõre (autók viselkedése).

A tuning része tényleg nem nagy szám volt : annyiról szólt hogy kiválasztottál egy body kitet az autóra és minden csúszkát felhúztál maxra (kénytelen voltál a legjobb aerodinamika miatt.) és ennyi. a tuning részében csalódtam egyfajta leegyszerûsített autosculpt volt megfejelve egy szélcsatornával ami nem volt akkora durranás mint amire számítottak az emberek.
trick daddy
http://www.gametrailers.com/player/38390.html
uj undercover vidi álitolag nov 18. a megjelenés

oneal1
<#nevetes1>

!Forza Ferrari!

SLICK
egy nyelvtan könyvet is szerezz be mellé...

bertino
"legjobb"

a fizikája azért messze az eddigi legjobb...

bertino
meg ugy szar az egész, ahogy van c. történet...

a pró sztrit sztem jó, csak a története nem túl izgi... meg nagyon kevés és gagyi tuning van...

The Protector
Carbon a lehetõ legszarabb rész.na jó a pro shit szarabb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

krisztianp16
Köszönöm a válaszokokat akkor meg szerzem eszt a játékot ha enyien jó véleményel vagytokrolla<#smile>

Idioták kiméljenek!!! :)

Sikerült elkúrnom a postot. Szóval az "Underground 2 szebb volt?" mondatban a ? jel helyett ! jel lenne.

Grafika? Underground 2 szebb volt? Az autók maguktól világítanak a sötétben, még matt festéssel is? Na ne röhögtessenek már! LOL

ugy ahgoy van egy rakás szar.... nfs undeground ,és esetleg underground 2 a best

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

krisztianp16
Mért neked mi nem tetcik bene?

Máté94
Carbon?jó?<#nevetes1><#nevetes2>
Az egy vicc!Az egy nagy SZ-A-R!
krisztianp16
Szar a Carbon?Anak legaláb jó a grafikája!A pro strett nekem se jönbe aszt téleg ellbaszták de a Carbon jó!Majd eszt is kiprobálom de ez már ugysem mai játék de kitugya 1probát megér.

The Protector
égre talán egy ó nfs lessz-nem akkora szar mint a carbon pro strett kettõs.pfúj.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Arra nem kell számítani. Már látom, hogy ez MostWanted lesz, filmes átvezetõkkel (mint a MW-ben) és ugyanolyan színvilággal.

trick daddy
nálam az se baj ha nem lesz <#circling>

Snexi
remélem nem lesz akkora az elmósódás mint a carbon-ban,mert a képekbõl ez jön le.Tuti a pro street engine-jet hazsnálja.

Máté94
Csak legyen benne belsõ nézet😄
trick daddy
hát most wanted-es stilus-a van a sztori pedig halálos iram ha kijön akko brian lesz a nick-em XD és eclipse-l kezdek <#buck>

Máté94
Ez játék ha jobban megnézed😄
Vagy csak Phootshop😄
a legfelsõ kép az olyan élethü..sztem a filmes jelenetbõlvan,a többi az minta most wanted ,vagy carbon kinézetüü lenne :S

Máté94
Akkor az össze kép,hogy átlátható legyen😄

Máté94
Szuperek a képek és örülök,hogy ez is menni fog gépemen😄
Grove4
Zseniális hozzáazólás volt,én is ezt akartam írni!<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

November 21-én már tudod tölteni innen. 😄
DJ Skyline
hello
majd novemberben gyere vissza ugyanezzel a kérdéssel. akkor majd átleszel irányítva a még nem létezõ off/spam/warez topikba, vagy kapsz arcba egy no warez kommentet valakitõl <#smile>

krisztianp16
Hello honét tudnám letölteni a játékot?

8xos élrecézés xD

DJ Skyline
mi a baj vele, szerintem nem rossz