7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#1843 Warez/off bannert ki készítene? :D -
#1842 Off topik!
és egyben warez topik is -
#1841 nekemiiiisssshhh -
#1840 Honnan lehet letölteni?? LINKET PLZ!!!!!! -
#1839 :D -
High end PC #1838 Nem, mert a modik nem akarták törölni, így megoldottam én -
#1837 Na, közben kiderítettem, te vagy az. Csak egy kérdésem van:
-Nem lett volna könnyebb módod megszabadulni a régi reggedtől? -
#1836 Minden visszafordítható, de nem te vagy Lambo fan is egyben? :D -
High end PC #1835 frászt , már az utolsókat rúgja az NFS széria... -
#1834 A gyökerek még csak most jönnek... XD -
Szabi1991 #1833 őt már elkapták az ufók -
#1832 Bocsi, hogy érdeklődök, de neked az előző regged nem Lambo fan volt? :D -
High end PC #1831 áhh baszki, az előbb de kurvajót játszottam PC-ém az NFS SE és NFS II SE-vel... Aki teheti, az Undercover-ig idézze fel őket újra egy kis játszogatással, visszatérve a gyökerekhez, eszméletlen játékok! Logitech G25 kormányt be tudtam alattuk konfigurálni. :) -
#1830 Doddzsem szimulátor -
#1829 ???
Get a LIFE.
ELTE-TTK fizika.. Hát igen :D -
High end PC #1828 Eddig jól halad a tervem, miszerint beszerzem az összes valaha kiadott platformra az NFS részeket. Egyszerűen má nem elégszem meg avval, hogy PC-én megvan az összes rész
Pl most jött meg a Porsche Unleashed kézi GBA-ra. Meg az NFS 1 egyenesen Sega Saturnra :D De már úton van a Carbon is Macintoshra :D
Ezen a weboldalon meg lehet találni, hogy az eddigi részeket milyen platformokra adták ki
Ebay meg Amazon online kereskedőpiacokon meg be lehet szerezni őket -
High end PC #1827 IV, V, VI kimaradt? elég jó részekről maradtál le. -
BIZ0906 #1826 Azta qrwa de jó a banner -
#1825 kár hogy a IV-et kihagytad, ill nekem a VI is nagyon bejött, ezek nekem nagyon teccettek... -
balinttb #1824 Úgy általában az nfs-ekről (szubjektív):
Igen régen volt már amikor játszottam a need for speed I-el, de még mindig nagyon jól esik rá visszagondolni, amolyan alapmű. Fantasztikusan volt megcsinálva ha osztályozni kell akkor az 10/10.
Aztán a következő nfs amivel játszottam a nfs IISE nem volt rosz játék az se bár nálam nem utötte meg az 1-es szintjét, ha mindent a maga helyén kezelünk, érdekes akkor egyáltalán nem zavart hogy arcad vagy sem.
A következő NFS-em a III-volt nagyon-nagyon tetszett az egész igazi NFS volt egyszerűen szuper, nagyon hangulatos játék volt.
aztán következett egy kihagyás a következő részekkel nem játszottam akkor amikor megjelentek (főleg a gépem miatt), ezért nem igazán tudom reálisan megitélni.
Az NFS UI és UII egyszerre lett feltelepítve a gépemre ezért nem volt kérdés melyikkel játszottam akkoriban, az ujabbat választottam, az UI jóval kevesebbet játszottom, de mindkettő nagyon tetszett, grafika, irányítás, tuning, szóval jó volt.
Aztán... most wanted: én igazából azt sem tartottam rosz játéknak ami nagyon jónak találtam benne az a játék története. De valahogy valami megszünt az NFS-ekben ami régen volt. Az irányítás számora nagyon gáz volt, valogy azért az már nem állt össze. Nem tudom konkrétan megmondani hogy mi, de valahogy nem volt az igazi. Bár ahogy írtam ettől függetlenül végülis jó játék (volt).
Nagy várakozások, hatalmas csalódás. KB így tudom leírni a carbont. végigvittem de csak szenvedtem vele (nem azért mert olyan nehéz volt...) pedig amikor kijöttek az infok róla meghogy lesz muscle akkor még tetszett.
Pro street: én csak a demóját raktam föl saját gépemre (ez már sokmindent elmond) a teljes verzióval egyikbarátomnál szoktam játszani. Bár jobb volt mint a carbon, de ez a játék sem tetszett.
És akkor most itt van ez amit nyugodtan nevezhetnénk MW2-nek, nem várok tőle sokmindent, látva előzeteseket. Persze csak akkor derül ki ha játszottam vele, nekem nem baj ha arcad (pedig rfactoros vagyok), ha leköt és játszható, és ha csak egy keveset is visszaad a régi NFS érzésből.
Bocs hogy ennyit írtam... -
#1823 Hogyne! -
High end PC #1822 Nekem nem tudom mi a kedven autós játékom... Kb 10-12 éve még tuti az NFS részek voltak, mikor még nem tudtam, hogy nincs túl sok köze a valósághoz. :D
Meg akkoriban csak PC-ém volt, és arra sem ismertem túl sok minden mást...
Mára max csak az ÁRKÁDOK közt az EGYIK kedvenc az NFS széria(TestDrive Unlimited-et is imádom PC-én, Project Gotham Racing 4-et is nagyon Xbox360-on, vagy Burnout Paradise-al is nagyon elvagyok PS3-on,stb,stb).
Ha meg szimekről van szó, kb azok a kedvenceim, amik az aláírásomban is szerepelnek.
De azt tudom, akármilyen szar is lesz az NFS, az NFS nekem örök, gyerekkori emlék, nosztalgia. -
#1821 Street Legal Racing Redline, az mai NFS grafika és csodás játék lenne -
#1820 Nekem a kedvenc autos játékom a jó öreg Street Racing ami még commodoron is volt azt kellene átülteni a mai nfs grafikára! -
#1819 de jobban szimulál mint 1 NFS
(érted mire célzok) -
#1818 Akkó jáccá, masinisztásat. Az megy a síneken. Ja meg a NFS. Nem szótam.
Az a gondom ezzel az NFS-el, hogy már a videókon látszik; fizika-0, törésnek értelme nincs, tiszta MW, csak most rendőrbácsisat játszunk. Eddig hatalmas a csalódásom. (Előző részek alapján miért, én sem értem)
Egy pozitívuma van a dolognak. Innen már csak pozitív csalódás érhet....
Elöző témámra visszatérve.
Grid, Dirt csilli-vili szar, Juiced kimaradt, Flatout egynek elmegy, de rohadt rövid, Overspeed-et nem ismerem, Racing akármi megint nem kötött le, tehát tartom az állításom.
Egy autós játék van talpon a vidéken, a TDU. Az meg már másfél éves. (Árkád!) -
High end PC #1817 lol, majdnem lefordultam a székről -
#1816 ha a TDUba undorító a fizika akkor itt nincs is fizika ebbe xD -
#1815 Jah, 1Millió Eurós kocsit? Gondolkozzál már...
20 Daraba földön, + 2 Prototipus.
Amúgy TDU-ban lehetne. De ottmeg undorító a fizika.
-
#1814 ja ja ja xD -
#1813 vagy Csuwi ráteszi a tartalékenergiát, és a birodalmi csillagrombolók között találjuk magunkat -
#1812 gyökér... akkor a Klingon-okhoz mehetünk...
láma xD -
#1811 igen, gyári viszi a 410 körüli sebességet, 3-as tuninggal meg földkörüli pályára állhatunk vele -
High end PC #1810 remélem lesz Veyron, és szénné lehet majd tuningolni -
High end PC #1809 bezzeg megint csak Murciélago LP640, már a Carbon-ban, és a Pro Stree-t ben is volt... Legalább egy Lamborghini Reventón-t benyomhattak volna helyette... -
#1808 és az elmaradhatatlan E46 M3 -
#1807 Megint frissült:
Car Lot
Gazette
Lesz shelby gt500, pagani zonda és murci is :D -
#1806 Egy kis buszma péló -
#1805 a második-se , de az a tokioi-3. na az szar volt -
#1804 első rész sose volt szar.