Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
pro street után én már csak ugy vok vele, h inkább várok novtol számitva fél évet, csakh vmi jot lássak tõlük...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Találgatok. De az tuti, hogy akkor még nem jön a teljes...

vmi forgalom autó 😊

Gerbill
OFF
San Francisco helyett San Fierrot kaptunk, Las Vegas helyett Las Venturast, Los Angeles helyett pedig Los Santost. San Andreas pedig az egész terület elnevezése ami a valóságban egy törésvonal San Francisco környékén. A magyar térképeken Szent András törésvonal néven lehet megtalálni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Pepsi Twist
+fav

szarnak néz ki hogy lesz benne fegyver meg ilyenek de majd lesz valami

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

lololol
decemberben nem adnak ki aaa játékokat, ezt tudhatná az ea forrásod
demókat szintén nem reklámoznak fél évre elõre

broman191
Szerintem is valami Audi-féle de nem A4 Q, sem RS4...ezeken oldalt 2 ajtó van a képen lévõn pedig csak egy...😊 Kocka lada is lehet végülis...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Ja pl. San Francisco helyett kaptuk San Andreast a gtasa-ba.

Miami-ra én is erõsen gyanakszok, csak az tart vissza, hogy eddig egy NFS-ben sem volt valós város. Arra tippelek, hogy olyasmi lesz mint a GTA-kban szokott lenni, azaz nem Miami lesz, de eléggé hajazni fog rá. Miami vonalat erõsíti a whichroadtotake.com-on lévõ egyik vidi, amiben az ázsiai csaj telefongálgat meg minden. Az épületek tipikusan Miami-sak a háttérben. 😊
Autosclupt biztos marad, bevált az EA szerint (szerintem nem) és remélem azért jócskán továbbfejlesztik.
Amit a trailerben látunk versenyt szerintem a Highway Battle lesz.

A megjelenés biztos nem november lesz, EA-s forrásunk elárulta, hogy még a decemberi megjelenés is kérdéses, nemhogy a novemberi. Valószínûbbnek tartom, hogy valamiféle nagyobb horderejû bemutató lesz, egy demo ha így tetszik.

Törés: nagy kérdés, egy kép bizonyítja, de nem venném készpénznek.

Egyébként broman az Evo mellett egy Audi A4 Quattro van, tuninggal elcsúfítva 😄

Peck

Bocs a dupla hszért csak nem linkelte be :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Ahogy elnéztem a Turbo-Charge Maniacs honlapján a dolgokat elemezgettem pár dolgot amit páran lejjebb is megtettek 😊

Amire jutottam (lehet pár nem ujdonság)

-Autosclupt tuning marad (gondolom továbbfejlesztik)
-Forgalom kicsit több autóval
-Helyszín Miami-ra tippelek Ezen a képen fordított irányba a híd a parkváros fele.
-Mivel a Teaserek és a titokzatos honlap leír pár dolgot a megjelenés elvileg Nov. 18.
-Történet: Beépített rendõrök leszünk elvileg ami a névre is utal,és õgylátszik egy bandába kell beépülnük akik gondolom kocsikkal lopkodnak.
-Törésmodell a teaser miatt nem mondható 100%ra de lehet lessz.
-Viszont a hangok maradnak mivel ezek a motorhangok a Pro Streetbõl lettek kivágva
-És mivel aki sokat játszott NFSel a Most Wanted óta az láthatja a teaser elején a Tipikus Most Wanted-Carbon-os irányításmódot!!!

Ez az én megfigyelésem eddig. De kivi vok nagyon 😄

bertino
az egy kocka zsiguli, nem tudtad ? <#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dragon11
Én megmondtam.. az az NFS kiadási hónapja, a Carbon is akkor jelent meg.😉 November 2..😊

broman191
Az EVO mellett mi az a másik gép? 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
õõõõ. na jó, majd meglátjuk a késõbbiekben milyen lesz, most nem mondok még semmit <#idiota>

Norbi507
<#worship><#circling>

Fain ^^

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

Nohab
Remélem a játék is hasonló színvonalú lesz, nem csak ez a "videó".
pff, sry.. csak 1x küldtem 😄

<#eljen>

<#eljen>

a videóból lett kivágva a jobb oldali kép...

Norbi507
Az a kis bizonyíték ugye az "Undercover" játék?
(bocs nem figyeltem)😄

novemberbe jelentik be...

Jó megfigyelés<#eljen>

Attila889
ezt eddig tudtuk....de egyébként nem értem....ha ez játék bemutató akkor Novemberben jön meg....ha meg film akkor az mégjobb mert azt megkell szerezni 😄
Am. mi is van írva a végére? 2008?2009?Mert már nem emlékszem és lusta vagyok megnézni 😄

kis bizonyíték:

forrás: www.nfs-mania.com

Attila889
húúú ez durva 😄
Filmnek nagyon ott lenne...fõleg ha ütné az MW szintet meg az iyleneket 😊

soulhunter
fincsiiiii 😊
azé az teccett, ah elszállt a kocsi 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Jaja. Közeben megint kiderült némi infó. A videóban jelölt honlapon jelzett idõ a GC-re utal. Az NFSUnlimited-en kint van, hogy az honlap az EA-é. Akár mi is legyen ez. Nekem nagyon tetszik. Ha NFSC akkor asszem izgalmas történetet kapunk.
Prince23
Na ez a rész újra a NfSMW stilust követi <#eljen>

Norbi507
Egyre jobb<#finom>
Imádom az 1. két részt(film)

Na már az NFS Unlimiteden is kint van. LINK
trick daddy
Yeah <#worship> de megint az 1-rész föszereplöi lesznek benne?
disel-nek meg chevy (nemtoom milyen model)lesz benne ? inkább dodge-challenger v charger ami az 1 részbe volt az keményebb ride sz-tem
Bryan-nek meg a faxa evo-x paszolna am: a film mikor debütál????

A honlap alapján szerintem film lesz. Csak sok helyen írták, hogy NFS Undercover. Ezért kitettem.
trick daddy
Hát lehet hogy lesz nfs-film XD vagy a game ilyen filmes lesz ??
Nagyon MW-s feeling-je van csak akciodusabb
ÉS mi lesz 2008 nov.18-án (aszhem)??? mert a game tuti nem .
mert már akkor 1-2 kép kis vidik kiszivárogtak volna.
vagy ez a game minden téren UNDERCOVER??<#gonosz1>

nem hinném

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

? már 6 éve abban gázolunk, csak nem sötétben... Épp uncsi kezd lenni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lesz... f&f:4 topik

Norbi507
Na remélem visszatér a halálos iraman feeling <#vigyor2><#vigyor>

trick daddy
ami komolyabb volna az 1 army of two-s sorozat <#vigyor> extra lövöldözös jelenetek és poénok -füszerezve

ja és végre megint viszakerül az Underground stilus

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Norbi507
Mi a fene? Új nfs game?
Egyetértek legyen új halálosabb iramban film 😊 a 3. nem lett olyan jó...:S

pedig nagyon is de

soulhunter
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

trick daddy
inkább az nfs-film helyet legyen méghalálosabb iram <#hehe>

soulhunter
ilyenrõl ne álmodj, mer aki megcsinálná, sima átlagos nézhetetlen Z kategoriás akciofilmet csinálna belõle, ah ezt tették a TR-rel, és az AvP-vel is 😞

az nfsbõl viszont lehetne jo filmet csinálni, ha mondjuk nfs fanok irnák a forgatokönyvet 😊
mondjuk azért azt megnézném, h kiviteleznék, amikor pár heavy SUV keresztbeáll az uton, a kocsi meg karcolás nélkül áttöri a blokádot 😄
bocs, de én nagy MW imádo vok, ugyh sajna zsaruk nélkül sima gagyi vacak lenne 😞

Nohab
Inkább lenne a Half Life sztorijából film, mint egy (az nfs esetében) film ihlette játékot átvinni a mozivászonra.