7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
titan15 #1763 nem tudom neked miert nem csokkent, nalam nagyon is erezheto volt, hogy szar lett az auto (pl alig lehetett itanyitani sujos serulesnel)... lehet, hogy nem a legnehezebb modot valasztottad profilkesziteskor... -
#1762 Nekem az UnderGround 2 jobban tetszett. De sokat játszottam az 1-el is. Azt még a párom is szereti! -
#1761 Azért remélem, hogy a tunningolási rendszer részletes lesz, nem úgy mint a mw-ben. -
#1760 Egyetértek -
#1759 Nekem az Underground 1 a kedvencem.
Singlébe amikor még nem volt netem azzal jáccotam vagy 6-szor kipörgettem.
Még ma is jáccanék ha nem szüntették volna be a servereit.
Az azutáni részek már nem voltak olyan jók.
Főleg a Carbon meg a Pro Street.
Pro Street már nagyon vontatott volt a sok versenyével és mindig ugyanazt kellett csinálni. Ha lett volna esti verseny akkor az még jobbá tehette volna a játékot. -
#1758 Tamás Rácalmásról, már nemreagált vissza... :D Am nekem is az említett részek teccettek igazán... Bár bevallom, a carbon-t már nempróbáltam, meg prostreetet se a pc-m miatt, de mw az még ment, végignyomtam a kezdőversenyeket aztán hagytam a... :D -
#1757 Szerintem amik a legjobbak voltak az az 1/1SE, a Porsche Unleashed és a két underground.
A többi csak grafikailag tunningolt, agyatlanság. az a szánalom, hogy a Underggound 2 után már egyik nfs-t se tudtam végigjátszani, mert szénné untam őket. Érdekes. -
#1756 Az Undergroundot ne emlegessük már egy lapon a többi hányadékkal.. Ha nem vettétek volna észre, az a rész még a porsche egy picit átdolgozott fizikáját használta, és teljesen jó volt, nem beszélve arról, hogy újszerű. Utána indult el lefelé a sorozat. De akkor keményen. -
RYO21 #1755 az autoknak -
RYO21 #1754 nalam a pro street-ben nem csökkent a sebessége hevy damage-nél sem.EZ bug lehet? -
#1753 pro street teljesen jo volt leszámitva hogy nem utcai versenye voltak, meghát online-ban legtöbben single trailer-rel fullos zonda-val jöttek gyorsulni/2kerekezni és igy nagyon nem volt filinges... nemértem miért nem csinálják meg ugy mint a juiced-ben volt, hogy online-ban kategorizálva volt loerö alapján a versenyben résztvevö kocsik, igy pl mindenki max 400lovas autoval indulhatott az adott versenyen, vagy 200, vagy 600, stb lovasokkal... szánalom hogy mindenki a legjobb autoval megy, mind ugyanolyannal, és aki pl kedvenc kocsijával szeretne menni annak semmi esélye... -
#1752 hát ja nemsemmi a verda... nekem a mitsubishi eclipse 2g a kedvencem, ha minden jol megy 1 honapon belül az enyém lesz :) -
titan15 #1751 kva jo ez a forum... amugy jatszottam egy rakas nfs-t (1,2se,hot pursuit 1-2) nem csak ezket a grafikas szarokat(underground1, carbon).
epp ma vettem ujra elo az mw-t, hat eleg szar ez a catch-up dolog... ot eves szomszedgyerek siman veri a gepet.
Apropo ps: nem a jatek volt szar, hanem a jatekosok voltak benak. (tisztelet azoknak, akik nem sirtak anyucinak, hogy osszetort az auto, es vesztett a tapadasabol, hanem realisan gondolkodtak, es megertetek, hogy miert nincs keccsup, meg miert romlik a teljesitmeny, ha szetvered az autot stb).
Amugy meg kosz a valaszokat az elozo hozzaszolasomra, igazan jol esett, hogy vannak akik figyelembe vesznek:P:D(nehogy megsertodjon vki) -
#1750 a felső vezeték nem engedi te gyökér -
#1749 nem tudsz, mert a sínek nem engedik!!!! -
High end PC #1748 jah csak azért látnám szívesen a játékban, hogy rátehessek egy bazi nagy twin turbot, azt felrepüljek a Holdra vele :D -
bgabor #1747 Ha már luxuskocsi, akkor egy Aston Martin kéne. Mondjuk egy DB9-es. Annál elegánsabb autómárka nincsen. -
High end PC #1746 Bakker, remélem a kedvenc verdám, a Caparo T1 belekerül a játékba. Már a Pro Street-be is berakhatták volna... Egyszerűen a világ legbrutálabb utcai szériagyártott gépe, ráadásul szívómotoros (semmi turbó vagy kompresszor)! Ismeritek? Kevesebb, mint 2.5 alatt van százon. Kb 70 milla az ára, egy halom színben gyártják. Imááádom -
#1745 hát vhogy sose szánom rá magam
-
#1744 Pedig a mai játékokat nem nehéz egyhuzamban végigvinni, mert olyan rövidek. :D
(Tisztelet a kivételnek.) -
#1743 hát nem fogunk unatkozni -
#1742 Egészségetekre. :) -
#1741 Hagyd a kis recskagépet!
Szegénykém még nem vágja, hogy mihogymerre. -
#1740 Nah talán rászánom magam hogy ahogy megjelenik az Undercover, kijátszam egyhuzamban bár azért kétnapba sztem bele fog telni, de egy hétvégét megér, haverral szépen elleszünk!
Amúgy akkor ez lenne az első játék amit kijátszanák egyhuzamban, eddig mindig vagy 2hétig minden nap egy kicsit elven játszottam
Kívánjatok sok szerencsét, hogy mielőbb legyen nektek 100%-os végigjátszás, na meg hát teszt a gameről -
#1739 Fáj az igazság? -.- -
bgabor #1738 Elég röhejes amikor egy ilyen hozzád hasoló zavarosfejű, pattanásos tizenéves kis ócskaság próbál meg keménykedni így biztos távolságból, a fórumon keresztül. -
bgabor #1737 Mi bajod van? Úgy gondolod, te vagy az aki megmondja, hogy ki mikor és mit mond? Túlbecsülöd magad. -
#1736 -
#1735 Veled ellentétben, szerintem itt a többségnek már nem matyizásból áll az élete, feltételezem, h többen is rendelkeznek barátnővel, és nem az a legnagyobb problémájuk, hogy az új nfs-t fikázza valaki... Ideje lenne rájönni, h egy játék minőségét nem a grafika dönti el, ez csak ráadás... Kegyetlenül buta vagy... Azért van itt mindenki, h elmondja a véleményét a játékról, és a fikát is lekell nyelni, nézd meg az #1711 és #1713 hsz-t, én nemoltottam be a srácot aki szerint nagyon jó lesz a játék, és nempróbáltam meggyőzni az általam képviselt álládpontról... -
bgabor #1734 A jelenséget Catch Up-nak hívják, és a Most Wanted szerves részét képezte. Együtt jár az arcade autós programokkal, úgyhogy természetesen itt is lesz.
A sokat szidott Pro Street-ben ha jól emlékszem nem volt Catch Up.
Mint ahogy a komolyabb autós progikban sincs. Szerintem a Catch Up úgy vágja tönkre az autóverseny fílinget, ahogy kell. -
#1733 A videók alapján sajnos biztos nem fogok. Meg novemberben olyan játékok jönnek amik mellett ez a szutyok labdába sem rúghat. Legalábbis nálam. -
#1732 Kiváncsi leszek, hogy ez is a méltán népszerű DRM nevü csodával jön ki?
Vicces lenne... -
#1731 Csak nehogy csalódjál... kellemesen, majd novemberbe eldől minden -
#1730 Catch up-nak hívják. És igen! :)
Már látom hogy ebbe a topikba csak köpködni jövök majd -
#1729 Semmi plusz nem lesz a MW hez képest csak kicsit jobb grafika?
-
#1728 -
#1727 Tamás Rácalmásról, aki életkora miatt nem kapott még személyit (14 alatt) -
#1726 ki vagy te egyáltalán ? :\ -
#1725 1et remélek, hogy nem lesz benne handycap (asszem igy hivják), mint pl mw, ill carbonba, hogy lemarad az ellen, de 5 mp és megint mögötted van pedig full gázzal mész, azt ö csak ugy végigrepül a pályán... tök gyorsan kielöz, azt utánna érdekesmod lelassul azt megen ki tudod elözni... szánalom -
#1724 Megnéztem a rendőrösdi vidit. Azt kell mondjam, h most már tényleg bebizonyosodott, h egy Most Wanted feljavított grafikai játékot (warning: ki fog folyni a szemünk, olyan csilli-villiaz út minősége XD- ha sokáig ralizunk vele) fogunk kapni a kezünkbe, már aki megveszi.