Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
San Francisco helyett San Fierrot kaptunk, Las Vegas helyett Las Venturast, Los Angeles helyett pedig Los Santost. San Andreas pedig az egész terület elnevezése ami a valóságban egy törésvonal San Francisco környékén. A magyar térképeken Szent András törésvonal néven lehet megtalálni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
szarnak néz ki hogy lesz benne fegyver meg ilyenek de majd lesz valami
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
demókat szintén nem reklámoznak fél évre elõre
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Autosclupt biztos marad, bevált az EA szerint (szerintem nem) és remélem azért jócskán továbbfejlesztik.
Amit a trailerben látunk versenyt szerintem a Highway Battle lesz.
A megjelenés biztos nem november lesz, EA-s forrásunk elárulta, hogy még a decemberi megjelenés is kérdéses, nemhogy a novemberi. Valószínûbbnek tartom, hogy valamiféle nagyobb horderejû bemutató lesz, egy demo ha így tetszik.
Törés: nagy kérdés, egy kép bizonyítja, de nem venném készpénznek.
Egyébként broman az Evo mellett egy Audi A4 Quattro van, tuninggal elcsúfítva 😄
Bocs a dupla hszért csak nem linkelte be :S
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Amire jutottam (lehet pár nem ujdonság)
-Autosclupt tuning marad (gondolom továbbfejlesztik)
-Forgalom kicsit több autóval
-Helyszín Miami-ra tippelek
Ezen a képen fordított irányba a híd a parkváros fele.
-Mivel a Teaserek és a titokzatos honlap leír pár dolgot a megjelenés elvileg Nov. 18.
-Történet: Beépített rendõrök leszünk elvileg ami a névre is utal,és õgylátszik egy bandába kell beépülnük akik gondolom kocsikkal lopkodnak.
-Törésmodell a teaser miatt nem mondható 100%ra de lehet lessz.
-Viszont a hangok maradnak mivel ezek a motorhangok a Pro Streetbõl lettek kivágva
-És mivel aki sokat játszott NFSel a Most Wanted óta az láthatja a teaser elején a Tipikus Most Wanted-Carbon-os irányításmódot!!!
Ez az én megfigyelésem eddig. De kivi vok nagyon 😄
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(bocs nem figyeltem)😄
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Am. mi is van írva a végére? 2008?2009?Mert már nem emlékszem és lusta vagyok megnézni 😄
forrás: www.nfs-mania.com
azé az teccett, ah elszállt a kocsi 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
disel-nek meg chevy (nemtoom milyen model)lesz benne ? inkább dodge-challenger v charger ami az 1 részbe volt az keményebb ride sz-tem
Bryan-nek meg a faxa evo-x paszolna am: a film mikor debütál????
Nagyon MW-s feeling-je van csak akciodusabb
ÉS mi lesz 2008 nov.18-án (aszhem)??? mert a game tuti nem .
mert már akkor 1-2 kép kis vidik kiszivárogtak volna.
vagy ez a game minden téren UNDERCOVER??<#gonosz1>#gonosz1>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egyetértek legyen új halálosabb iramban film 😊 a 3. nem lett olyan jó...:S
az nfsbõl viszont lehetne jo filmet csinálni, ha mondjuk nfs fanok irnák a forgatokönyvet 😊
mondjuk azért azt megnézném, h kiviteleznék, amikor pár heavy SUV keresztbeáll az uton, a kocsi meg karcolás nélkül áttöri a blokádot 😄
bocs, de én nagy MW imádo vok, ugyh sajna zsaruk nélkül sima gagyi vacak lenne 😞