892
-
#132 Magyarán: ettől a játéktól BÁRMI jobb.
sztem itt ez az állás, mindkét hsz esetében. -
#131 Mondjuk az lehet, de az megint ,hogy keveredik ide az is teljesen más kategória (mondjuk ettől még lehet szar) -
#130 Alan Wake? -
#129 Hát nálam ez a hsz. ott bukott meg mikor egy H'n S ajánl, meg egy sima akció játékot. Olyan mintha azt mondanám szar a Split/Second játszatok helyette inkább az AvP3-al. -
#128 Mi az az AW? -
#127 Na és ha csak egyszerűen ki szeretné próbálni hogy milyen, mielőtt megvenné? Mivel nincs demó ezért talán nem meglepő hogy először meg kell nézni jó game-e egyáltalán, érdemes-e rászánni azt az X forintot vagy sem. Szerintem az nem bűn ha vki leszedi a warez verziót azzal a céllal hogy megnézze milyen a játék.(persze tudjuk hogy a legtöbben nem ezért töltik le de ő hátha nem ilyen:) -
#126 Valamelyik warezhuszár nyison egy külön warezt, nem kell ezzel a szarral szétcseszni a topikot. -
#125 Egy idézet:
"Nagyon gagyi, hagyátok inkább, szedjétek e förtelem helyett a Titánok harcát. Az legalább jó kis hack and slash, mint a Wolverine vagy a god of war
Komolyan mondom, először merek ilyet kijelenteni, hogy elpazaroltam egy lemezt erre. A PC-sek pedig sokkal jobban jártak volna a két évvel ezelőtti The Bourne Conspiracy porttal." -
balika16 #124
Elérhető az angol Clone Verzió! -
#123 Páran már tesztelték:
"Húú! De unalmas egy játék... Nem hittem volna, hogy az AWnél tudnak szarabbat. Tévedtem."
"Hát elég gagyi lett!"
"Fostalicska"
"Jaj ez a játék elég szörnyű. Tiszta szar a mozgáskultúrája, kezdtem egyet agentként (lopakodó styl). Obsidian mellényúlt most" -
#122 Ez megint ilyen russian verzió, mert az assassin creed esetébn sem volt sose nyerő, inkább megvárok egy normális skidrow vagy reloadedet az meg péntek előtt úgyse lesz mert ők megvárják amíg rendes példányuk lesz és azt törik fel. -
balika16 #121 Nincs no Crack! DE annyian elkezdték szedni h az oldal behalt:O Ennyire jo lenne?:O -
#120 Miért ez a verzió nincs feltörve? -
#119 elég nagy, remélem hamarosan lesz tört verza -
balika16 #118 Russian site RU/EN 9.97GB 103x100Mb RS -
#117 Bár ami nem tettszett az az, hogy az egyik faszi gorillája túlélt két gránát robbanást, s még egy tucat ólom is kellett bele, hogy meghalljon. Inkább csináltak volna okosabb AI-t a nehézséghez, mert ez így kicsit irreális... -
#116 Mass effet kábé(jóértelemben). :) -
#115 Konzolra már burjánzik a warez! -
#114 még mindig 4 napot várni kell:S -
#113 Lover, Not a Fighter Trailer.
-
#112 Hungamer előzetes -
#111 Ahhoz képest hogy már tavaly oktoberben rá voltunk kattanva a játékra és azota várunk ez már semmiség. -
#110 Áhh, még csomó időt kell várni, jövő hét péntekig. -
#109 Újabb gameplay! -
#108 alapvetően bíztató az értékelés egyedül a grafikát húzta le, de hát azt meg tudtuk eddig is, hogy szódával elmegy kategória a többi dolog viszont bőven kárpótol remélhetőleg. -
#107 Hát ha lefizetett volna, akkor gondolom nem 88-at adott volna rá, hanem 95-öt. -
ratgab #106 Biztató értékelés, habár nem tudom az adott újság mennyire elfogult (vagy lefizetett :-D)... -
#105 Az első értékelés! -
#104 Hát nagyon remélem ,hogy be lehet kapcsolni, mert amúgy elég gáz lenne. -
#103 És feliratozva lesznek amúgy? én nem láttam ilyet még a videókban. -
#102 Hát azért lesz benne elég sok szöveg amit nem árt érteni :) -
#101 Főleg hogy a dialógus rendszere meglehetősen szokatlan. A válasz adásoknál csak közömbös, erőszakos és baráti választható majd. aztán majd magától ügyködik emberünk... felesleges lefordítani sztem. -
#100 Az mondjuk jó lenne, bár attól tartok réteg játék lesz így a magyarítás ha lesz is csak nagyon sokára. -
#99 Új videó -
#98 Remélem magyarítható lesz! -
#97 Zavvin még lejjebb nyomták az árát már csak £17,95 ami mai árfolyamon átszámítva a postaköltséggel együtt is alig több, mint 6e Ft, nálunk meg ugye 9 lesz. Jó lenne ha a megjelenésig erősödne a Ft és akkor már alig lenne több, mint 5e. -
#96 Grafikán azért gyúrtak egy kicsit, a mozgás még mindig darabos, de hát annyi baj legyen ha a többi rendben lesz. -
#95 Nagyon jó lesz, ugy tünik megérte várni nyolc honapot. -
#94 Szerintem egyáltalán nem, grafika lehetne jobb, de a többi elég komplexnek tűnik. -
#93 Elég gagyinak tűnik :(