892
-
vzajcev #372 Alpha Protocol - Egy kiborult fejlesztő véleménye -
#371 Maradjunk a tényeknél nem adtál egy fillért se érte mert lenyultad, igy nem vesztetél semmit, töröld le és szedj le egy másikat. -
#370 Na ezt jó tudni, akkor lehet újrakezdem :) -
#369 Hát ez szubjektív vélemény. Én max 2000 Ft-ot adnék érte. -
#368 Hehe. Elvielg Recruittal keleltt volna alapból kezdeni, mert akkor elvileg van egy kis előjáték, persze nem gond ha nem azt csináltad. -
#367 got it sir. -
#366 Embere válogatja, eddig pl. én is úgy érzem ,hogy jobb ,hogy nem rendeltem be kintről 6e-ért. Persze ha többet játszom vele lehet változik majd a véleményem és megveszem, de egyelőre csalódás számomra a játék. Azt nem mondom ,hogy rossz mert nem az, de én mást vártam. -
#365 Én nem érzem igy... -
#364 az oké, de gondolkoztam rajta h megveszem... OMG, kidobott 8000 Ft lett volna.... -
#363 Oké értem a gondolkodásmódot. Persze akkor is egy g-vel írják:) -
#362 Mennyi játékidőd volt benne?
És miként mentél benne? -
#361 Na vége a gamenek. Kicsit rövid volt. Most elkezdem recruittal, de nem tom hogy lesz e annyira élvezhető mint elsőre:S. -
#360 a lagg sok embernél egyet jelent a hardver perifériák kevésségének következtében fellépő SZAGGATÁSRA
felénk ha gyenge a géped és nincs meg az fps-ed azt SZAGGATÁSNAK HÍVJÁK.
A LAGG-nak sok köze van a PING hez ami a szerver vagy egy másik gép közti kommunikációs időt jelöli.Tehát késik.
ÉÉs a kséő textúrabetöltés egyik területre sem esik ha az a játékból és nem a hardver gyengeségéből származik. -
#359 Leszedted a gamet szal tök mind1, nem buktál semmit. -
#358 Nekem furcsa, hogy többen szidják itt az AI-t, hát nem tudom szerintem elég jól nyomják, gránátoznak, bekerítenek, fedezékbe húzódnak, sokkal rosszabbat is látni manapság. -
#357 Ez marhaság. A lag késést jelent.Something is lagging behind azt jelent valami le van maradva,csúszik, nyomában halad csupán.
Annak hogy az egér lagol van értelme. Van is ilyen angol kifejezés kifejezetten erre hogy mouselag. Ez persze szintén asszinkronitás, abból adódik hogy a program bizonyos folyamatai más időben hajtódnak végre igy a végproduktum ami egy folyamatos képben kéne kifejeződjön, másként jön össze mint ahogy szeretnénk. Hamarabb illetve később történik a bevitelünk mint a végrehajtása. -
#356 Jogos, bár az manapság már elég ritka. -
#355 "(egér, offline játék nem "lag-olhat"),"
Bár itt nem ez az eset áll fent, de van input lag, késleltetett egérmozgást pl a vsync használata okozhat. -
#354 még annyit tennék hozzá, h ha én ennyi ideig készitenék egy játékot, és ez lenne a végtermék, hát én minimum sírnék, de durvább esetlben felkötném magam. Én tényleg szerettem az Obsidian-t, a KotOR 2 sztem zseniális volt, annak ellenére h nem kapott túl jó kritikát, és kissé félkész volt. Én imádtam, számtalanszor végigtoltam, és az AP-lal is ezt terveztem... -
#353 Közérdekű információnkat olvashatják:)
A szó: lag (egy "g"-vel)
Jelentése: hálózati asszinkronitás
Okozója: többnyire a magas ping és/vagy annak ingadozása.
Előfordulása: többjátékos módokban, online játék esetén. (egér, offline játék nem "lag-olhat"),
Helyes szóhasználat: szaggat, akadozik
Köszönjük figyelmüket. -
Haversrác #352 Szevasztok, valakinek megoldotta az egérlaggzást a 279-es hozzászólásban leírt állítgatások? Mert nekem a bSmoothframerate=false-ra állítás után még jobban laggzik az egész. -
#351 Ja de WASD-vel érdemes böködni, mert amúgy félre megy mindig. jaj, akkor szar ez a játék. :SSS -
TDantes #350 Lehet azt irányítani. Pedig szart se értek angolul, de rá bökök egyre, és mondja. Elég egyszerű. -
#349 Nos, sztem ez a játék egy nagy rakás kutyagumi. MIÉRT IS?
Először is a lődözés: hát az valami iszonyat szar. Fejre célzok, és úgy is 20 lövés, lábra célzok, van h azonnali halál. Az AI higagyú, eszetlen, és beakad, buggzik, a lockpick, és a hasonló fostalicska minijátékok inkább felbasznak, mint szórakoztatnának, a grafika egy kalap szart sem ér, habár a karaktermodellek jól néznek ki, de a textúrák a pályákon, hát valami botrány, 2007-es színvonal... Játék közben is unom magam, a párbeszédrendszer is szar PC-n nem lehet irányítani, egyszerűen nem tudom időben megnyomni amit szeretnék... Szóval nekem iszonyat nagy csalódás a játék, mert már 2008 óta várom, és a cikkek alapján tetszett, bár legutóbb már kezdtem kételkedni benne. sajnos a gyanúm beigazolódott, borzasztónagy csalódás, nem fogom vele kihúzni a PoP. Forgotten Sands PC-s portjáig, pedig azt terveztem ....
5/10 -
#348 Nem tűnik el gyorsan, csak nincs teljesen szinkronban a beszéddel és ezért gáz, vagyis szinte semmit nem ér. -
#347 Az a baj, hogy csak rövid sorok vannak, és ezért tényleg elég hamar változnak... de ha nálad nagyon nagyon gyorsan tűnik el, akkor lehet gond van. -
#346 Csak nálam tűnnek el túl gyorsan a feliratok párbeszéd alatt? Annyira gyorsan eltűnik, hogy alig bírom elolvasni... -
#345 Ezek nem komálják a kaland gameket.
Destructoid:
- Splinter Cell Conviction 9/10
- Split/Second 9/10
- Risen 3/10 -
#344 Destructoid elmehet a ****-ba. Tegnap óta nem bírok lekattanni a game-ről. Igen tényleg vannak benne rossz dolgok. De érdekesek a küldik és ha akarod teljesen stealthben végig lehet menni az összesen hardon is, pl én így csinálom. Nagyon sok képességet ad arra, hogy végig lehessen az egész gamet stealthben vinni. Kicsit hiányoznak a normális mellékküldetések. De alapjában véve jó kis game és a safehouseok nagyon hangulatosak. -
#343 Szerintem nem lett olyan rossz. Tény, hogy vannak benne bugok, meg érdekességek (mintha ME2 nem lett volna ennyi, sőt, talán egy db emlékszem csak ,pedig 100oránál is többet beleraktam).
Este néztem a GT értékelését. Azt hozták fel, hogy szar a harc rendszer... hát szerintem meg...
1. Talán nem egy szaros gamepaddal kéne célozni, akkor talán eltalálná.
2. Sokkal reálisabb, hogy néha mellélő, így nehezebb a játék.
3. Ha az alap fegyók szuper pontosak lennének, akkor mi értelme lenne a kiegeknek.
-
Supa #342
# Eurogamer - 7/10
# CVG - 8.4/10
# Bit-Tech - 5/10
# PlayStation Lifestyle - 7/10
# Eurogamer Germany - 8/10
# VideoGamer - 6/10
# Destructoid - 2/10
# Supa-9/10Tobbre most nincs idom -
#341 Na bazze, Brayko jól megszopatott, első halálom. Na majd holnap elkapom -
#340 Nah azért ez tulzás a destructoidtól :S
én a Videogamerrel értek egyet. -
#339 Befutottak az első Alpha Protocol értékelések!
A magyar gamerek persze már tudják a májusi GameStarból, hogy az Alpha Protocol nem rossz játék, de azért nézzük, mit szóltak hozzá a többiek.
Chavalier kollega nem is tudom mióta várta már az Obsidian első saját alkotását. Az Alpha Protocol végre nem egy BioWare játék folytatása, az egész projekt az Obsidian keze munkáját dicséri. S hogy mennyire sikerült a srácoknak nagyot alkotniuk? Néhány bosszantó hiba ellenére, az Alpha Protocol mindenképpen figyelemreméltó alkotás, de sajnos a hosszú fejlesztési idő meglátszik a kinézeten.
# Eurogamer - 7/10
# CVG - 8.4/10
# Bit-Tech - 5/10
# PlayStation Lifestyle - 7/10
# Eurogamer Germany - 8/10
# VideoGamer - 6/10
# Destructoid - 2/10
Ezek a pontok az Xbox verzió minőségét reprezentálják, és a Destructoid pont szerintem nem kicsit túlzás. Igaz, az Alpha Protocol messze nem hibátlan, néhol idegesítő, de az tuti, hogy nem 2/10.
info: Gamestar
Itt ez a 2/10-es teszt ha valaki kiváncsi rá! -
#338 Odébb kell hogy legyen a vége mert állitolag min 20+ óra ,ami persze kitolható szöszmötölésel. -
#337 Miután megcsináltam a recruitot, ugye megint választhatok kaszt, viszont a statjaim nem változnak, bármelyiket választom. Ezek szerint akkor később olyan dolgokat kapok, ami pl csak engineer kaphat meg? Az lettem. -
#336 Bal oldalit WASD vel mozgatod, spacel rakod le, másikat egérrel, klikkel kapcsolod be.
Én úgy szoktam, hogy megnézem a két számsor első két betűjét. Aztán keresek olyan számokat amik nem pörögnek és vizszintesen el megyek a bal végére, ahol még nem mozog, és akkor oda kell az egyik. Megnézed az mivel kezdődik, és oda berakod a megfelelőt :D -
#335 Ilyen rövid? 30+ óráról volt szó. -
#334 Na sikerült kicsit leállnom a gameről mert reggel óta tolom az eredetivel. Nagyon nagyon nagyon jó game. Nekem kicsit rövid mert már a végén vagyok nagyon. Tudom, hgogy ujra lehet játszani valoszinuleg ujra is fogom, csak azért tobb mellékkuldetésre számitottam, a mellékkuldetések nem is igazán mellékkuldetések kb annyi hogy a missionon belul bemész egy szobába ahova amugy mnem biztos hogy bemennél- -
#333 jahogyja köszi