Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ez RPG, nem igazán számit nálam a graf ha a játék hangulata magába szipant.
Bloodlines, BG2, a mai napi fent vannak a gépemen és ugye mondanom sem kell, hogy nem a brutál graf meg fizika miatt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a menû meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudod melyik játék kíván középszíntû angol nyelvtudást? az Alan Wake. ott van kavarodás dögivel, ember legyen a talpán aki érti is mi folyik abba a gémbe.
Az Alpha Protocol meg nem ilyen, ott a látottak alapján is lehet érteni és felfogni a történetet.
+A spy story that humbles books and movies
+Frenetic dialogues
+Innovative dialogue-system
+An amalgamation of three balanced play styles
+Choices, choices and choices (yes, he wrote it like this )
-A bit outdated graphics
-Moderately bad animations
-No physics
igen a grafika rossz meg a mozgások, de minden másra azt mondják nagyon jó.
"Bár nekem tökmindegy ha nem lesz hozzá magyarítás akkor ki se próbálom!"
ehhez hasonló hozzászólások mentek itt pár sorral lejjebb, gondolom ez sokaknak gondot okozott. Bár az említett hozzászóló(grebber) végül mégis kipróbálta és negatív kritikát adott, nem értem miért, mikor egy szót se értett a gamebõl, na mindegy. Annak aki vágja az angolt be fog jönni, külföldön bejött sok embernek, aki nem annak meg hanyagolós.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
6-8000 forintnál többet nem adnék ki érte. Annyit viszont ki fogok. Ötletes, de néhol összecsapott (nem a grafikára gondolok itt), ami érzõdik is. Máshol abszolút kidolgozott. Valószínûleg megint túl sok ötletet akartak megvalósítani túl kevés idõ alatt. De jó szórakozás, remekül el lehet vele lenni.
ha te ennyire várod ezt a gammát (mint ahogy én tettem), tuti nagy csalódás fog érni 😊 Még a Mass Effect hasonlítására sem méltó ez a gamma. El járt felette az év, szinte minden tekintetben, éppen hogy csak a kifaggatások visznek valamit bele, de az egész játékmenet falsch. A mozgáskultúráról nem is beszélve, tiszta szégyen ezen része a játéknak!!!!!!
Nem ismerek rá az Obsidianra. nem õk csinálták AP-t, megtagadtam õket 😊
Nézz már körül ember, csak neked van bajod vele meg még egy két embernek az egész fórumban. Ha nem tetszik ne gyere be a fórumba és fõleg ne rontsd a morált. Senki se kíváncsi a negatív véleményedre fõleg miután meg se vetted. Ellopsz valamit és még le is szólod? Nem kötelezett rá senki, hogy játsszál vele. És még engem szólsz le, hogy legálisan megveszem, azért elég érdekes világot élünk, ha az a hülye aki nem lopja el a gamet.
Jó példa rá a Mount and Blade. Nem tojsz be a grafikájától, sõt még némelyik 4-5 évvel ezelõtti játékkal sem tudja felvenni a versenyt grafikai téren, talán még régebbivel sem. Tipikus csak még egy csata, csak még egy lovagi torna, csak még elviszek pár kiló vasat a kontinens másik végére jó pénzért és már hirtelen hajnali 2 van.
De annyi idõre tudott a képernyõ elé szegezni, mint nem sok hasonló játék, amivel valaha játszottam. Egyszerûen magával ragadó, szuper rendszere van (persze nem hibátlan), egyszerûen egy gyöngyszem és nem a grafikájával tarol.
Bocs a kis offért.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A grafika, animációk (mint itt is többször említve lett) felett eljárt az idõ, minden más téren egész ügyes. Ötletes megoldások, jópofa kivitelezés, James Bond-osan klisés karakterek, ami jelen esetben jó pont. Gondolok itt a henchman-ekre, minden boss-t kísérget egy, és bármelyiket el lehetne adni Sir Sean Connery Bond-jai mellé. 20-30 óra hossz, de nagyon magas újrajátszhatósági érték.
Bõvebben az embargó lejárta után.
Én arra számítok, hogy olyan lesz mint a ME2, csak kémesben.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Huszárok huszárok.Mintha te nem lennél az.
Egy játék legyen az bármelyik 1 óra alatt bármit le lehet szûrni belõle.Nem kell védeni ami fos az fos.Nemhiába nem látni róla egy jó kommetet sem huszár ide huszár oda többszázan leszedték már és nincs jó komment ha ennyi embernek nem tetszik akkor lehet nem velük van a baj.
De te csak huszározzál meg vedd meg megérdemled.
"kb a játék grafikája és az animáciok is olyanok (ps2-es).ugy mozognak az emberek mint aki karót nyelt"
",fegyverek,arcok,célkereszt..elég gagyinak néz ki"
"most komolyan!! igy kell lopakodni??!!!nem lopakodik hanem pucsit. igen jo játék lenne pl sam fisher mozgásával nem de?nekem nagyon merevnek tûnik a mozgás:-/ "
Next PC upgrade: 2022
vagy egynek jó a dolog?
mert én atombombára várok és nem szeretnék erre számítva egy rózsapatront
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nálam ebben relylik a játék lényege.Mert hiába jó egy játék,jó a sztori,egyszer végigviszem a gamet és újrakezdem ugyan ott megyek végig,ugyan ott lesz a sztori.Semmi másság.
És itt meg ha remélem elõször egy lopakodós verekedõs karaktert csinálok,ala sem fisher and tony jaa.Utána meg lehet egy kis lövölde.Nagyon nagyon kiváncsi vagyok h mit tud a játék.Ha minden okés akkor kötelezõ vétel lesz:
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Egyébként "magyar ember" csak magyar játékkal játszik magyarul, nem igaz? Nem is értem mit keresel itt?
Egyébként ez már párszor volt téma grebbernél, aki mindig meg is mondta, hogy ezért nem akar nyelvet tanulni. Eddig szerintem sose volt ebbõl sértõdés, õ is tudja, hogy néhány játékból -amit nem fordítanak le- így kimarad...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De rühellem az ilyen hülye barmokat! Magyar ember vagy te? Én az vagyok, és én az anyanyelvemen szeretnék játszani, egy szaros játékkal! Ha neked meg az angol nyelv a fontosabb, akkor húzz innen ! Tûnj a francba ebbõl az országból! Húzd ki a beled az angolokhoz, és ugass ott angolul!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szaros játékok miatt nem fogok nyelvet tanulni.
Munkámhoz nem kell.Életbe én nem használnám amugyse szóval felesleges.
Örülök hogy megszabadultam a tanulástól.
Vannak derék magyarítók bennük van minden reményem!
csak ebbõl a 2000 játékbõl amit letöltikéztél középfokú nyelvvizsgád lenne ha nem szarakodnál bohócnyelvû feliratokkal
Arab money
Akik leszedték torrenten nem igen írtak bármi pozitívumot is.
Bár nekem tökmindegy ha nem lesz hozzá magyarítás akkor ki se próbálom!
A warez kérdése nem csak platform kérdés, hanem mentalitás és egyéb kérdés is. Ha elkezdesz használt, eladó, hazai Xbox hirdetéseket böngészni, úgy kell vadászni az olyan gépre, ami nincs feltörve.
Te tudsz valamit?Esetleg kiadják újból javítva?Mert amiket írtál nem lesz jobb ha 4000000 órát játszol sem!