892
-
#332 Így már más, mostmár tudom ,hogy a RF3-ból meg a MW-ből volt ismerős. -
#331 Mert nem is, az egy 70 éves bácsi. :)
Ő az igazi hang -
#330 Bal oldalit WASD-vel mozgatod és SPACE-el rögzíted, jobb oldalit meg egérrel és bal gombbal rögzíted. -
#329 Nem is gondoltam a hangja alapján, hogy ilyen régi motorosról van szó. -
#328 Hát igen, pedig minden adott volt, mert ugye ez is U3 engine. -
#327 Ez jó hír, már nagyon vártam ezt a játékot, de sajnos csak jövő héten tudom megvenni, ezért letöltöttem (idei első warezolásom :D), hogy hétvégén is tolhassam kicsit, viszont teljesen játszhatatlan ezzel a kamerás szopatással. -
#326 Mintha magam írtam volna Lehet fikázni, de akkor is
egy jó kis játék. Ha elkezded nem tudod abbahagyni, a hangulata
nagyon jó. Istenem milyen game lehetett volna ezzel a tartalommal,
és a Splinter cell kinézetével, na majd a következő rész.... -
xido #325 filmográfia -
#324 na ezt e a számítógép feltörést magyarázza már el valaki hogy működik,addig eljutottam hogy megtaláltam az első nem mozgó betű/szám sort és utána? -
#323 Egyébként a fegyverkereskedős küldetésénél ha úgy beszélünk az elején az őrrel akkor el lehet menni a végéig lövöldözés nélkül is? -
#322 Egyébként a főhős hangja nekem ismerős, kinek adta még a hangját mostanában? -
#321 Három óra játék után simán 10/8.5-ös nálam a játék.
A hangulat ,gameplay, hangok, zene/ thorton szinkronja egy élmény/ ,rpg elemek és a legfontosabb a rengeteg választási lehetöség mind 9-es.
A graf,animácio 10/6-os de megértem ha valaki 5-re pontozza.
Akadás, nyögés stb nincs ezzel megint a warezosokat szopatják.
Összeségében 3-4 végigjátszás van a játékban. -
#320 Ja egyébként én többet vártam, annyira illúzió romboló, hogy ilyen 2x2-es helyszínek vannak és minden le van zárva, így olyan mintha egy stúdióban lennék. Régen ez egy sima akció játékban elment, de ez mégiscsak egy RPG akar lenni nem? ME 1-2-ben is eléggé be volt határolva a mozgásterünk, de ott valahogy nem érződött ennyire a korlátozás. Egyébként a karakter mozgásokban szerintem nem is Mike mozgása a leggázabb (azzal nincs is igazán bajom) hanem az ellenfeleké, hát az valami borzalom lett. Nem is tudom már melyik játék volt amelyikben totál így mozogtak a katonák, ráadásul ugyanígy tartották karjukat és ugyanúgy hátizsák volt rajtuk, mondjuk nem is ez a fő gond hanem az ,hogy csúsznak a talaj felett. -
#319 Na megnéztem jobb lett tőle, bár még mindig nem tökéletes, de már elfogadható. Egyébként a lopakodós játék szerintem piszok nehéz lett úgyhogy el is kezdtem gyúrni a pisztolyra, most már tudok ilyen precíziós belassulós sorozat lövést. -
#318 nfo szerint a szaggatást is javítja -
#317 Burn Notice power, de ha már sori, én most Chuck-ot darálok, az is segíti a beleélést :) -
#316 Nekem sikerült belőnöm a régivel. De jó ha van fix.
Szóval eddig csináltam pár gyakorlást és olyan mint amire számítottam.
Most ne nevessetek, de... Ismeritek a Burn Notice-t ? Ott is a főszereplő Mikey. Csináltam egy hozzá hasonló karit... Most végre meg lehet tudni, mit csinált, mielőtt Miamiba száműzték/menekült :D -
#315 Bár most, hogy így újra olvasom az nfo-t lehet a nyögéseket javítja, na meg kell nézni. -
#314 Na már van Skidrow crack fix ami elvileg orvosolja az akadozást. Ha ez igaz akkor végre meg lehet nézni ,hogy milyen is a játék igazából és lehet érdemi döntést hozni a vásárlással kapcsolatban. -
#313 -
#312 Na sikerült megoldanom, hogy ne nyögjön, és működjön. Eddig teljesen olyan, mint amire számítottam. Ha beváltja a hozzáfűzött reményeimet, akkor megveszem. Mert a jó játék megérdemli a vételt. -
#311 No, végre hazaértem, install, vélemény majd késöbb.
off Max Payne 1-2 bonuszként megvettem hozzá, régi adosságom volt... -
#310 Egyébként akinek ez tetszik vagy szeretné ha tetszene, és még abban a bűnben él hogy nem játszott a Deus Ex-szel annak ajánlom próbára(Y) -
#309 Én is a feléig toltam, de még úgysem volt az igazi :) Patchet a népnek!! :) -
#308 Nálam is ez van ez a fő visszatartó erő itt is:/ nálam ráadásul marhára fel is kellett tolni az egérérzékenységet mert három asztalon át való huzásra fordult a kamera valamerre is:D -
#307 Na akkor tényleg profi munkát végeztek 2x2-es szobák és lagol. Most örülök, hogy nem rendeltem meg, ha dombnak rá pár patchet ami javítja ezeket a zavaró hibákat akkor lehet még ebből jó játék, de így számomra nem élvezhető. Megyek is vissza nyomom inkább újra az Alone 5-t :) -
strebacom #306 Nálam ilyenkor tölt egy picit, mikor a lagg van, mert a vinyó villog...most figyeltem meg...
-
#305 Nekem is ez van, kurva idegesítő mikor fordulok, belagol és már oda nézek ami előzőleg még a hátam mögött volt, totál lenullázza a játékélményt. A grafikával nekem egyébként nincs komoly gondom, az animációkkal sem, de ez az egér lag nagyon zavaró, pedig megcsináltam azt is ami lentebb írva volt. Kell ennek még vagy 2-3 patch mire élvezhető lesz. -
strebacom #304 De nincs más tolni köll oszt kész...
-
strebacom #303 Hát nem mindennapi fos game az biztos.....
-
#302 nálatok nem "laggol" mikor egérrel fordultok jobbra-balra? lehet én állitottam el valamit,de iszonyat játszhatatlan.. -
#301 Szerintem piszok jo lenne ez csak kicsit lehetne simulékonyabb a futása..reméljük megpatchelgetik kicsit. -
#300 Öcsém ezt a szart, azért nem ment a hack mert átállítottam a gombokat és így hiába nyomtam az általam használt interakció gombot nem rögzítette a kódot, visszaraktam alapra a gombokat egyből feltörtem. Azért ez már tényleg vicc kategória, hogy ha átállítod a gombokat akkor nem reagál rájuk a játék. -
strebacom #299 -
Raito #298 arra van vkinek vmi ötlete, h a párbeszédeknél miért nem látom a választható mondatokat? csak a pöttyök jelennek meg, de nincs ott semmi szöveg.... :( :S -
#297 Na úgy döntöttem nem veszem meg marha egyszerű oka van, mégpedig a számítógép hackelés, mire nagy nehezen odalépeget ahova kell addigra már a számok átkerülnek máshova, a jobb oldalit amit meg egérrel kell léptetni, hát az valami borzalom. Egy a lényeg kurvára nem tudtam feltörni a gépet. Biztos van valami titka csak én nem jöttem rá, mert bamba vagyok. Mondjuk az ilyen kód törős baromságokat egy játékban sem szerettem. -
#296 "nagyit meg ezután elküldheted kukoricát morzsolni." -
#295 Lolmá ne légy már ilyen az tök könnyű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt hagytam abba én is mindíg lejár az idő :) -
#294 Sziasztok!
Szóval lenne kérdésem: Mennyire hasonlít a játékmenet a ME2höz? Csak mert videók alapján nekem az jött le. Gondolkozok, hogy megveszem, ahogy ME2t is, viszont kizárólag azután, hogy kipróbáltam (főleg egy mw2 után)... ami egyelőre nem sikerült, mert állandóan kilép.
Szóval aki megvette az mit mondd, mennyire hasonlít a játék a fenn említettre? -
#293 Ezért hálás köszönet!