892
-
strebacom #292 Oké, ezt értem,tudom, de kiválasztom a számsort kattintok és kilép vissza...ezt nem értem miért van nem fogadja el.... -
ratgab #291 Tűzfalban letiltottad? Azt írják, hogy ezt a nyögésesdit csak azoknak csinálja, akik tűzfal tiltás nélkül indítják törés után a gémet.
Szóval: már lentebb leírt cuccok letörlése, játék tiltása tűzfallal és ezután jónak kell lennie. A nagyit meg ezután elküldheted kukoricát morzsolni... :-D -
#290 Mi abban a nehez ?
kapsz ket szamsort es ramozgatod a matrixban levo szamsorokra amikkel megegyezik. Azok nem is porognek a tobbi kozott, egybol ki lehet szurni.
-
#289 A két fent látható kódsor megtalálható a kavalkádban, azok nem változnak. Elég nehéz kiszúrni, de ott vannak... -
strebacom #288 A számítógép hackelésben segitsen már valaki, nagyon köszönöm elöre is....
Mit hogyan???
-
#287 Amelyik témát mellesleg nem én kezdtem el, úgyhogy mindenki magába nézhet hogy ő e a **** vagy a másik. -
#286 Ha nem vettétek eddig észre, egyszer sem írtam hogy lewarezoltam. Itt lezártam a témát, és csak a játékról beszélek. -
#285 Multipath trailer + vélemények -
#284 Nem csak arrogáns vagy hanem egy **** is. Ehhez a hsz-hez csak gratulálni tudok. Nyomorék. -
#283 Az a kemény hogy már töröltem amiket kellett(programdata mappa nem is volt) és még mindig nyög és nem megy túl az intro-n. -
#282 Szerintem, mellőzhetnéd ezt a viselkedést itt. Azért mert lewarezoltad, még viselkedhetsz normálisan. Áhh nem tudom mi történt az SG fórummal tényleg egyre gyökerebbek járnak ide. Letöltikézel midnent, aztán le is szólod közben beszólsz azoknak akiknek eredeti és esetleg tetszik. Inkább megyek a hivatalos forumra, ott normálisak az emberek és lehet a játékról beszélni. -
#281 Jobban jártál volna ha tényleg nem részletezed, a warezolók valóban hihetetlenül arrogánsak, szóval mostantól->
Pofád lapos, szád nem zenél! -
#280 Hali, bocs, hogy nem jöttem, csak lekötött a game. Nagyon király a game, de gondolom nem különzözik sokban a törttöl, csak nyögések nisncenek:D Meg nem kell reget átirni meg nyelvet meg ilyeneket. Mit mondhatnék, az animáciok szarak, de korántsem olyan idegesitoek, mint ahogy ott beharangozták, fél óra után megszokod. A dumák nagyon jók, Mike szinkronja király. Missionok változatosak 4000 féle képpen tudsz megcsinálni valamit. Igazából semmi olyat nem tusdok mondani ami még nem hangzott volna el. Szerintem királyság a game biztos vagy 3 szor végigviszem. Na megyek vissza játszani. -
#279 Egér anomáliákra:
Took me a while to fully eliminate the mouse issues. The game is 10x more fun when controls aren't in the way.
set bEnableMouseSmoothing=False
in \Alpha Protocol\APGame\Config\DefaultInput.ini
then 2 instances of that same var in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APInput.ini
Also set in <username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APEngine.ini
the following:
[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=FALSE
MinSmoothedFrameRate=1024
MaxSmoothedFrameRate=4096
[SystemSettings]
UseVsync=False
(The VSync option in the game does nothing, you have to change it manually)
And finally after all customizations set all user config files in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\
to read only.
// Edit
What this does is remove that sudden mouse speedup when your framerate drops beneath certain threshold - therefore it eliminates mouse imprecision.
-
#278 Hidd el nemakarod megtapasztalni nyomsz egy gombot a kontrolleren vagy mozogsz a menüben mindig nyög egyet,és nem mindig ugyanúgy nyög. -
foxxi #277 Jó ez a játék! Rég volt már olyan "akció játék" a kezembe, ami 20 percnél tovább lekötött.. Na e már 2.5 óránál tart és abbahagyhatattlan. babák a dumák -
#276 Engem meg pont ez erdekelne, hogy lehet elocsalni ? :) -
#275 Ha jol emlekszem az elejen lehet stealth skillre pontot tenni.
Megneztem az agentnek is van. De talan nem is szukseges hozza.
perform takedown "B" gomb xbox controlleren es tobbfelekeppen kinyirja az embert. -
#274 Már írva volt, hogy
Nagyi hangok, nyögések megszüntetése a menüben:
Run regedit.exe. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE and find the SEGA Corporation folder and Obsidian folder and delete them. If your on a x64 system these folders will be found in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node. Also, delete the SEGA Corporation folder found in C:\ProgramData. Enjoy! -
#273 Nekem nyög menü alatt, ha ráviszem az egeret egy menüpontra. Ez normális? A másik meg, hogy új játékot indítok és utána lemegy a videó majd visszadob főmenübe. Előtte fenn volt az orosz Clone, de kiírtottam ahogy tudtam, most pedig a SKIDROW van fenn. -
#272 Enlightened-el mi van? Az 1 óra már rég letelt? Akkora sokk érte, hogy azóta is a nyugtatókat kapkodja magába, hogy megtalálja régi önmagát?
-
#271 Kozben sikerult eletre lehelnem az xbox kontrollert, a config fileokat kitoroltem, a logitech rumble 2-t letiltottam, ujrainditva hajlando az xbox kontrollerrel foglalkozni.
Azert eleg szomoru, hogy ennyi nem tortenik teszteleskor, mi van ha, valakinek 2 joya/gamepadja van... Mi lett volna ha radugom az osszeset :)
-
#270 Érdekes, hogy írtad már párszor, hogy a játék a hobbid és más nem érdekel, erre meg jön a Szaros játékokért nem töröm magam angol tanulással duma, furcsa egy figura vagy :) -
#269 Többször leírta már ,hogy szarik az egészbe bele, lusta tanulni bármit is akkor majd pont az angolt fogja. -
#268 De azért szerintem csak értesz valamilyen szinten angolul:D ennyire ne "játszd" azért a hülyét :)
alma2:
nekem 30 perc gamma után is lekaratézza hátulról az illetőt, lopakodás után :S
Styl: agent -
#267 Na ezert nem feltetelezek senkirol jot, pedig most kivetelt tettem, szoval lustasag fel egeszseg, ertjuk :) -
#266 Hol látsz olyat hogy büszke vagyok rá?Csak leírtam őszintén.
Ezért vannak szerencsére magyarítok.Szaros játékokért nem töröm magam angol tanulással. -
#265 Nem mennék bele mivel tudom hogy aki warezol hihtetlenül arogáns tud lenni.
Csak annyi hogyha szerinted szar a játék egyszer leirod és rendben de a folyamatos szajkozás elég bicskanyitogató mivel egy rohadt fillért se adtál a játékért igy kár se ért, egy mozdulatal letörölheted és letölthetsz egy másikat.
-
#264 Persze nem vedeni akarom grebbert, tavol alljon tolem, de lehet, hogy annyira nincs nyelverzeke, hogy keptelen megtanulni alapfokon is. Bar ilyen emberrel nem talalkoztam meg lehet, hogy o az elso.
De majd o megmondja a frankot, miert is van ez :) -
#263 De az a durva, hogy ha pár alap dolgot megtanul ami lássuk be nem olyan sok idő, akkor utána a játékokból sok ragad az emberre, de hát na. -
#262 jaj mar, napi 16 ora jatek mellett nincs ideje nyelveket tanulni, en megertem :) -
#261 Hát jó a te dolgod, de szerintem akkor is érdekes, hogy ez mindened és mégsem tanulsz meg legalább alapfokon angolul, hogy a játékok élvezeti értéke jóval nagyobb legyen. Tudom ,hogy már milliószor leírtad, de attól még furcsa, hogy mégis lusta vagy rá. -
#260 Atya gatya.... és még büszke is vagy rá? -
#259 Ok, a kijelentésednek mi köze van a technikai problémákhoz? :) -
#258 Van "csendes gyilok" 5 perc jatek utan nekem biztosan volt. -
#257 Picit pontositom magam, xinputos vezerlot var, bar nekem megsem megy vele, ellenben a direct inputosat meglatja, mozog is, csak ugye rosszul a mas kiosztas miatt. Az xinput emulatorral hirtelen nem sikerult eletre kelteni.
-
#256 De az mien ciki már, hogy 2010-et írunk és egy ilyen mozgáskultúrát kapunk? Főleg lopakodva nagyon gáz...áááá
Meg miért van az, ha lopakodva megyünk az ellenfél mögé és AKKOR is lekaratézza??????? Sima csendes gyilok kéne. Vagy fejleszteni kell? -
#255 Nem kérdés volt. -
#254 Mennyire kötődik a kérdésed a technikai dolgokhoz? -
#253 A particle quality-t nem art low-ra tenni, akkor nem fagy ki a jatek, nem is docog.
Viszont amit itt muveltek xbox controller alatt az vicc. Ha bekapcsolom minden controllerrel mukodik, csak xbox-al nem :)
Az eger meg el kezd villogni es a jatek is akadozik.