892
-
#212 ah, megvan :BaseEngine.ini in /Engine/Config
Change Language=RUS to Language=INT -
#211 Meg hogy oroszról merre lehetne átvarázsolni angolra:/ -
#210 én csak vasárnp vagy hétfőn tudom kipróbálni
Valaki addig beszámolna a játékról a lopakodás és bunyó szemszögéből? -
#209 crack only:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hotfile.com/dl/45118033/65cf07e/SKIDROW.rar.html -
#208 Na kíváncsian várjuk a véleményeket... :D
de az a kommandózás ejj de béna, görnyedt leslie nielsen akcióban xd -
#207 http://www.rlslog.net/alpha-protocol-skidrow/ -
#206 30 perc gameplay -
#205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!skidrow elvileg kintvan. forrás:nfohump -
#204 Nekem épp elég a lopakodásnál ha van mondjuk 5 randomizált script útvonala az ellenfélnek. -
#203 na végigolvastam az összes kommentet, a beszélgetéseket nagyon dícséri mindenki, szóval nagyon élethűen megcsinálhatták. Meg azt mondják a cinematicsok is nagyon ott vannak, meg a sztori is. Kb minden ott van, egyedül a grafika meg az AI nincs. De grafika meg AI szerint azoknak számít csak, akik egy masszív lövős játékot vártak. Aki szeretne elmerülni a gameben sokat beszélgetni, meg gondolkozni, meg RPG elemeket használni annak ez így is nagyon jó lesz. -
#202 Igen, meg azt mondják sokat kell gondolkodni is. Vannak missionokben szituáciok amiket nem oldhatsz meg csak ugy egyszeruen. Az emberek többsége szerint ez nem egy lövöldözős game rpg elemekkel, hanem egy RPG lövöldözős elemekkel. Úgyhogy nagyobb hangsúly lesz ott az RPG-s dolgokon mint azt sokan gonsolják elsőre. -
#201 Ötletes megoldás. Megvárom a megbízható emberkék első benyomásait és ha tetszik mmár veszem is a játékot. Nem hiszem, hogy az Obsidian-ban csalódnánk, grafika nem érdekel, sztem egyébként ez amolyan Jade Empire és Mass Effect szerű lightosabb RPG, inkább a történeten, párbeszédeken lesz a hangsúly. -
#200 Srác nyilatkozta official forumon aki most játszotta ki a gamet. Tegnap óta non-stop nyomta.
"I don't even notice the graphics. I mean, environments look great and ... even the characters don't look that bad. It's hardly the point that makes or breaks the game for me. The soundtrack is AWESOME! I love it! And Josh Gilman does a pretty good Mike. I like Mike!"
Ezek szerint a grafika nem zavarta viszont a zene és Mike hangja tetszett neki. Szerintem engem se fog zavarni a grafika. Jó kis gamma lesz ez. Nem tudják a negatív véleményezők elvenni a kedvem. -
#199 Na, ez nagyon jó hír Újrajátszási faktor bejátszik. -
#198 Srácok most olvastam, hogy van még két nehzéségi fokozat a játékban, amit csak akkor kapunk meg ha kijátsszuk, csak hogy ez a két uj fokozat nem csak nehezséget szabályoz, hanem elérhetővé válnak új dialogue optionok beszélgetések közben új tárgyak meg csomó minden. Szóval 3szor mininumum végig kell tolni a gamet, ha az ember minden beszélgetést ki akar probálni és minden mást is. Nem lesz szerintem ez rossz játék el leszek vele egy ideig. -
#197 Mondjuk speciel engem, ha a menüje nem tettszik egy játéknak az cseppet sem zavar, viszont ha a tartalom az "gagyesz" na az már baj.
Mivel a menü jó esetben csak szükséges rossz, gyors beállítások aztán mielőbb játék
Esetünkben viszont én megértem Prince23 "kollégát" ha már eljutott a menüig,csak rányom a play-re és kipróbálja. Aztán már ízlések és pofonok a játék milyenségének a megítélése, azért hozzátenném még hogy a grafika sem lehet visszatartó erő egy játéknál, viszont a mai világban mégiscsak van egy elfogadott "ingerküszöb". Viszont ez is egyénre szabott -
#196 Majd akkor várjuk a vásárlók véleményét a játékkal kapcsolatban. -
Kindred Blades #195 Kezdve azzal, hogy ha már volt alkalma kipróbálni a játékot, és látta a menüt, akkor vajon miért kíváncsi arra, hogy milyen?
Nonsense az egész, Princike nem kelt fel elég korán ahhoz, hogy lejáratókampányt folytasson. Vagy csak nem elég okos hozzá. -
#194 Logan nem nagyon érdekel senkit már a negatív kampányod most már a menüt hozod fel. Az az utolsó ami érdekel egy gameben, hogy milyen a menü. Kb addig vagyok ott amig beállítom a grafot meg rákattintok a new gamere. LOOOL. -
#193 A spoilerbe (#190) nyugodtan bele nézhetsz, hogy mit értek ez alatt :) -
Supa #192 Steamen 4 ora a megjelenesigEjfeltol mar tolni fogom -
#191 Nem vágom mire gondolsz...talán options,new game, etc..
Ez RPG, nem igazán számit nálam a graf ha a játék hangulata magába szipant.
Bloodlines, BG2, a mai napi fent vannak a gépemen és ugye mondanom sem kell, hogy nem a brutál graf meg fizika miatt. -
#190 Nem, dehogy. Volt lehetőségem kipróbálni a gammát.
a menű megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csapnivalóan RONDA és stílustalan -
#189 Jaja, holnap már tolhatjuk. Ja, hogy te csak a menüig jutottál? -
#188 Kíváncsi leszek, amikor belépsz a játék menüjében mi fog majd fogadni (annak látványa, stílusa) :)) -
#187 Megkaptam a CDG-os értesitöt holnap már tolhatjuk... -
#186 Grebber szerintem még nem próbálta ki. -
#185 Szerintem ez teljesen mellékes, valamilyen szinten sztem mindenki érti "nagyjából" az angolt. Nem kell oda szakértelem, h valamit jól értsd meg.
Tudod melyik játék kíván középszíntű angol nyelvtudást? az Alan Wake. ott van kavarodás dögivel, ember legyen a talpán aki érti is mi folyik abba a gémbe.
Az Alpha Protocol meg nem ilyen, ott a látottak alapján is lehet érteni és felfogni a történetet. -
#184 Mivel sok orzságban már megvették és tolják a gammat, ilyesfajta hozzászolások vannak.
+A spy story that humbles books and movies
+Frenetic dialogues
+Innovative dialogue-system
+An amalgamation of three balanced play styles
+Choices, choices and choices (yes, he wrote it like this )
-A bit outdated graphics
-Moderately bad animations
-No physics
igen a grafika rossz meg a mozgások, de minden másra azt mondják nagyon jó. -
#183 Én erre várok már nagyon régóta, nem kérdés hogy megveszem, tudom, hogy nekem be fog jönni. A gond szerintem az volt a negatív kommentelők többségénél, hogy nincs magyarítás, sőőőt, még az angol feliratot se lehet bekapcsolni mint kiderult, a hivatalos fórumon, ugyhogy tényleg csak azoknak ajálották akiknek jó az angol szövegértése. Mivel Magyarországon ebből kevesebb van meg
"Bár nekem tökmindegy ha nem lesz hozzá magyarítás akkor ki se próbálom!"
ehhez hasonló hozzászólások mentek itt pár sorral lejjebb, gondolom ez sokaknak gondot okozott. Bár az említett hozzászóló(grebber) végül mégis kipróbálta és negatív kritikát adott, nem értem miért, mikor egy szót se értett a gameből, na mindegy. Annak aki vágja az angolt be fog jönni, külföldön bejött sok embernek, aki nem annak meg hanyagolós.
-
#182 Engem a futása a KillSwitch-re emlékeztett abban futott hasonló bénán a főhős, de ettől még az pl. egy nagyon jó játék. -
mike01010101 #181 En is. Az eddig latott videok elvettek a kedvem pedig egy par honapja azt gondoltam hogy ez is a "vakon megvevős" kategoria. Szeretem az RPG-t, a tps-t, a moden kort, elvileg minden egyutt van csak az a mozgas animacio... -
#180 Mondjuk én úgy döntöttem megvárom a demot és csak ha tényleg olyan amilyennek elképzelem akkor fogom megvenni. -
#179 Kintről már most is 6200 körül van. -
#178 Na megjelent a game a cdgalaxisban. Holnap átvehető 8000-be kerül, de alapból 9000-ről indult, szóval aki vár 1-2 hetet az szerintem 6000-ért is hozzájuthat. -
Kindred Blades #177 Ja, és a konklúziót elfelejtettem.
6-8000 forintnál többet nem adnék ki érte. Annyit viszont ki fogok. Ötletes, de néhol összecsapott (nem a grafikára gondolok itt), ami érződik is. Máshol abszolút kidolgozott. Valószínűleg megint túl sok ötletet akartak megvalósítani túl kevés idő alatt. De jó szórakozás, remekül el lehet vele lenni. -
#176 Azt a pár kivételt aki egyik csoportba sem tartozik nem említettem, mert gondoltam egyértelmű, hogy vannak olyanok is. -
#175 nagy tévedésben élsz te :) Láss csodát, és ne sg-n olvass fórumot. és mindenre rájössz -
#174 Protector:
ha te ennyire várod ezt a gammát (mint ahogy én tettem), tuti nagy csalódás fog érni :) Még a Mass Effect hasonlítására sem méltó ez a gamma. El járt felette az év, szinte minden tekintetben, éppen hogy csak a kifaggatások visznek valamit bele, de az egész játékmenet falsch. A mozgáskultúráról nem is beszélve, tiszta szégyen ezen része a játéknak!!!!!!
Nem ismerek rá az Obsidianra. nem ők csinálták AP-t, megtagadtam őket :) -
#173 "Nemhiába nem látni róla egy jó kommetet sem huszár ide huszár oda többszázan leszedték már és nincs jó komment ha ennyi embernek nem tetszik akkor lehet nem velük van a baj."
Nézz már körül ember, csak neked van bajod vele meg még egy két embernek az egész fórumban. Ha nem tetszik ne gyere be a fórumba és főleg ne rontsd a morált. Senki se kíváncsi a negatív véleményedre főleg miután meg se vetted. Ellopsz valamit és még le is szólod? Nem kötelezett rá senki, hogy játsszál vele. És még engem szólsz le, hogy legálisan megveszem, azért elég érdekes világot élünk, ha az a hülye aki nem lopja el a gamet.