892
  • MerlinW
    Én is freelancer-rel játszom, teljesen jó. Stealth, pistol, Assault rifle-t megpakoltam, és nincs semmi problémám:)
    A történet és a dumák nagyon komolyak:)
  • wedge31
    Stilusod az van...
  • enlightened
    Valami hülye ajánlotta a recruitot. Ne azzal kezdj, azt utána kell ha már végigtoltad valamivel és azután unlockolodik a veteran amit nem tudom miben különbözik de biztos az még nagyobb szívás.
  • wendi1106
    Hali all

nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy CrackFix-el futtatva kisebb nagyobb időközönként megfagy a játék és aztán a rendszerem is … és nincs ötletem mi okozhatja :S valakinek esetleg hasonló vagy valami ötlet ?

rendszer követelménynek bőven megfelelek.

csak egy rövid példa tegnap egész nap töltöttem (kb.9től) délután filmeztem este 11kor leültem játszani AP-vel kicsit és közel 3-3,5 órát sikerült játszanom vele és azért hagytam abba mert bele álmosodtam és nem azért mert kifagyott. Ma pedig most ebéd után indítottam a gépet gondoltam folytatom ahol abba hagytam de most fagytam ki játékból már 3x-ra olyan 10-15 perces játék után ... és tényleg nincs ötletem ezek után hogy mi a baj :S pls help.
  • enlightened
    Hardon egy pure field agenttel a lövöldözés nagyon nehéz. Mivel alapból stealthre szakosodtam, de van amikor a játék direkt belekényszerít a lőpárbajba, na akkor izzadok ezerrel. Azt tudom mondani, hogy mindenki fejlesszen legalább egy fegyverre, mert sokszor kényszerít a game hogy használd sajna.
  • wedge31
    Leirtam miért ajánlom.

Az meg hogy nehéz vagy könnyü játékostól függ eddig nem találom nehéznek de ez persze még változhat.
  • MrAndree
    Akkor már inkább freelancerrel érdemes kezdeni, neki te oszthatod el a pontjait indulásnál, soldiernél meg kötött. Recruit meg biztos jó valamire. :)
  • Rage47
    Recruittal nincsenek kezdőpontok, tehát még nagyobb szopás van, az amúgy sem könnyű játékban? Miért ajánljátok mégis kezdésnek a Recruitot?:D Én is azzal kezdtem, mert itt olvastam, de rájöttem, hogy ha pl. Soldier lettem volna, akkor kapok alapból képességeket :O
  • Solid Snake
  • wedge31
    Szerintem is mindenképp érdemes elsöre recruital végigtolni, mert egyrészt igy tudsz másodjára a mindenbe nagyon jó Thorton karival zuzni/ ez csak akkor aktiválodik ha egyszer recruital végigjátszotad /, másrészt meg igy a szövegelésnél van egy külön recruit opcio amiért 80%-ba +reputácio pont jár.
  • Solid Snake
    Na tehát gyüjtöttem a lóvét már kezdettől, és most megvettem egy faxa kis armourt meg jobb fegyókat és upgradeket bele, ezután már csak karcolgatnak az ellenfelek. Recruit fokozaton játszom gondoltam elsőre az pont jó és igazam lett, mert így jól ki lehet ismerni a játék sajátosságait, ami persze jól jön a következő végigjátszásoknál.
    A kételkedőknek üzenem akik hamar feladják a játékot, hogy ne tegyék, mert csak magukkal szúrnak ki. Elhangzott itt hogy szar a midenkibe egytáras lövöldözés, gagyi a verekedés, ez így is van az elején ezért van az hogy lehet "tápolni" a karakterünket, méghozzá olyan irányba amilyenbe csak szeretnénk.
    Hamar megkedvelhető a játék és aztán nem ereszt, szóval a hangulatra sem lehet panasz. A grafikai dolgokra úgyis kiadnak majd pachot, vagy a rajongók buherálnak ini file-ket. Más játékoknál is volt már ilyen csoda a kiadó kiadta, a játékot a rajongók meg helyrepofozták.
  • Prince23
    A beszélgetős játékokat, RPG-ket nagyon is szeretem...
  • Fpocok
    Ököllel nem öl, csak simán addig üti, amíg elájul.
  • enlightened
    Én is mindent elolvasok megnézek stb.. 6 óránál én is ott voltam ahol te. Csak hogy a legtöbb mission Saudi - Arabiaban van. Ha kikerülsz onnan már rovid missionok jonnek nagyrészt, meg beszélgetések.
  • enlightened
    Bocsi, de hol látsz 0 killt? 50 embert elintézett közelharcban az öklével. Ez nem implikálja, hogy nem ölt meg senkit fegyverrel vagy mással. És én Logan a helyedben nem kezdeném el, ugyanis a missiönök nagy része beszélgetésből áll. Külön missionok vannak, amikben semmi mást nem kell csinálni csak 10 percen keresztül beszélni(ez halál komoly). Szóval gyengébb angol tudással, meg alapból nem is nagyon akarsz tanulni, úgy szerintem szétunod majd magad a felén és semmit nem fogsz érteni, ami igencsak kár, mert pont az lenne a lényeg és a bunyó, az csak kis része a játéknak. De tényleg beletehettek volna több missiont. Moszkvában, 3 akció van összesen. A hajó ami rövid, a Sie-s pálya meg az utsó és ezen kivül dumálás és kész is:S. Nagyon nagyon rövid a game.
  • Prince23
    Hmmm.... lehet mégis csak neki kéne essek...
    a 0 kill felkeltette a figyelmemet!
  • wedge31
    Nem tudom, hogy pörögsz ilyen gyorsan de én hat óra játék után még csak itt tartok.

Igaz minden E-mailt elolvasok, dossziékat detto tv hirek, etc..

Most lettem fekete öves kezd szélsebesen csépelni a srác....

Tetszik, hogy eddig gyakorlatilag gyilkoság nélkül toltam végig négy küldetést nagyon nagy szó ez a mai rpg-és piacon pedig talán valaki még emlékszik egy Fallout nevü játékra ahol az egész gémet végigtolhata kill nélkül.

Megprobálom remélhetöleg a bossokat rálehet majd dumálni hogy föbe löjék magukat.
  • Supa
    Minden negativ hozzaszolonak:Meg kellene csak egy KICSIT tanulni angolul hogy ertsetek mirol is szol ez a jatek.Ez egy rpg ahol a lenyeg a parbeszedeken van nem az agyatlan lovoldozesen.Akinek agyatlan lovoldozes kell ott a Crysis:szep a graf,jo a fizika,ugy celzol ahogy jolesik ha ugyes vagy meg el is talalod a celt
  • strebacom
    Eddig min toltad???
  • Fpocok
    A célzással nincs gond. Fedezékrendszer viszont tényleg nem a legjobb.
  • Shep
    Nem értem m ia fene van elkezdtem előröl Recruit-on és megint akad mint a fene.
  • MerlinW
    Nem tudom mit vársz a SEGA-tól, de a játékot a méltán híres Obsidian készítette (Neverwinter Nights 2, Star Wars Knights of the Old Republic, stb). Ja, és a játék jó nagyon ;) Nem az első 10 perc alapján kell ítélni. Az első küldetés után jön a csavar, majd indul be a játék.

Megfelelő (szerintem szép) grafika
    Egyedi karakterek
    Ritka jó szinkron
    Kicsi RPG anyag
    Jó sztori
    Tényleg hatással bannak a döntések a játékra, többször végigjátszós.
    Egyedül talán a fedezékrendszer/lopakodás nem az igazi
  • MrAndree
    Hülyének lenni nem fáj?
  • Attlen2
    Hello, lehet, hogy volt már kérdés, de new gamet-akarok kezdenni és el is kezdem de egyszerűen bejön az a repülőgép szerencsétlenség azt utána kilép és nem tudok játszanni mi a megoldás?
  • strebacom
    Gyenge vagy, nekem még az anyját is sikerült.....
    Mindjárt nyomom a képeket...
  • enlightened
    Nektek sikerült megfektetni scarlet lake-t? Hány pont kell hozzá, mert nekem valahogy nem jön össze.
  • Kongy
    Az ok h a játék szar, de azt ne fikázzuk már ami rendben van. :D Fejleszteni kéne a fegyveres skilleket 1, 2 pedig h ha raksz különböző célzó cuccokat a fegyókra, sokkal nagyobb eséllyel találsz el akárkit...

Engem a minijátékok idegeltek fel, ezért bespájzoltam EMP-ből, amikkel egy klikk minden hackelés. :)
  • sherlock1
    Gondolom nem rakott egy pontot se a fegyver skillekre és aztán csodálkozik, hogy semmit se talál el.
  • Shep
    A célzással mi a baj?
  • Novotsik
    szerintem is egy borzasztóan szar játék lett ,mondjuk SEGA-tól mit vártunk ???
    akkora pofátlanságot és 8 ezerért árulják? Ki az a hülye aki megveszi?
    Nem lenne szar game ,nekem bejön maga az alapja,de ahogy megcsinálták,ilyen grafikát kb 2003-ban láthattunk még a far cry első részének is jobb grikája van! De ne csak a grafot nézzük mert nem csak attól lesz jó egy játék,a fedezékrendszer szar,mozgás szar,lövés célzás szar. Mindenesetre nekem nem nagyon jött be a game,biztos van akinek tetszik,de azért inkább mass effect 1,2-vel játszom :)
  • sherlock1
    Crack Fix-et felraktad?
  • Shep
    Én csak azt nem értem ,hogy téged miért zavar az, hogy valaki jól szórakozik ezzel a játékkal? Irigy vagy rájuk, hogy nekik sikerült neked meg nem?
  • enlightened
    Nem...
  • Fpocok
    15 perc játék alatt nem tapasztaltam, hogy csinálta.
  • Zoliz
    Időpocsékolás ezt még ellopni is. Néhányan meg úgy véditek ezt a játékot mintha a gyermeketek lenne. Úgy mint amikor a libbancsok a beteg melegeket normális embernek állítják be. Lehet jónak nézni a szart, de nem fáj?
  • Haversrác
    Tisztelt MESTER. Alázatosan elnézésedet kérem, hogy a már mások által is helytelen kifejezéssel illettem a problémámat, ami a következő volna:
    a játék állandó 60FPs alatt fut, de az egerem piciny elmozdítására a karakter akadozva forog. Eme problémára olvashatunk valami megoldást, kedves polgártársunk 279-es hozzászólásában. Gyarló személyem teljeskörű kioktatásodat köszöni, és továbbra is érdekelne a fent említett problémára - ha már más is találkozott vele - , gyógyír-e a már leírt hozzászólásban szereplő ini-fájlok buherálása.
    Szíves témábavágó segítségedet előre is köszönöm.
  • enlightened
    Persze hogy nem. Majd azzal is megcsinálom, nem a sorrend a lényeg, hanem hogy minden tartalmat megnézzek. Egyébként protectornak válaszolva. 20 óra körül volt és spy-al mentem, vagy ahogy az elején hivják field agent, végig stealthben mentem igy jo lassan mentem végig a pályákon, mert sokszor elkaptak és elolrol kellett kezdenem. Most technikus vok.
  • enlightened
    De ez annyira jópofa:D Ellop egy gamet és utána még fel van háborodva, hogy miért nem lett jobb. Azért nem lett jobb, mert úgy se vennéd meg szal tök mind1.
  • wedge31
    Hagy ne kelljen már minden warezhuszárnak külön elmondanom.

Töröld le és lopjál egy másikat ilyen egyszerü, nem fizetél nem vesztetetél semmit...
  • Zoliz
    Én azt az 1 órát is sajnálom, amit a játék telepítésére és kipróbálására szántam. Ez a játék egyszerűen OCSMÁNY.