Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval: már lentebb leírt cuccok letörlése, játék tiltása tûzfallal és ezután jónak kell lennie. A nagyit meg ezután elküldheted kukoricát morzsolni... :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kapsz ket szamsort es ramozgatod a matrixban levo szamsorokra amikkel megegyezik. Azok nem is porognek a tobbi kozott, egybol ki lehet szurni.
szerintem
Mit hogyan???
<#wow3>#wow3><#worship>#worship><#worship>#worship>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Pofád lapos, szád nem zenél!
Took me a while to fully eliminate the mouse issues. The game is 10x more fun when controls aren't in the way.
set bEnableMouseSmoothing=False
in \Alpha Protocol\APGame\Config\DefaultInput.ini
then 2 instances of that same var in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APInput.ini
Also set in <username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APEngine.ini
the following:
bSmoothFrameRate=FALSE
MinSmoothedFrameRate=1024
MaxSmoothedFrameRate=4096
UseVsync=False
(The VSync option in the game does nothing, you have to change it manually)
And finally after all customizations set all user config files in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\
to read only.
// Edit
What this does is remove that sudden mouse speedup when your framerate drops beneath certain threshold - therefore it eliminates mouse imprecision.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Megneztem az agentnek is van. De talan nem is szukseges hozza.
perform takedown "B" gomb xbox controlleren es tobbfelekeppen kinyirja az embert.
szerintem
Nagyi hangok, nyögések megszüntetése a menüben:
Run regedit.exe. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE and find the SEGA Corporation folder and Obsidian folder and delete them. If your on a x64 system these folders will be found in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node. Also, delete the SEGA Corporation folder found in C:\ProgramData. Enjoy!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azert eleg szomoru, hogy ennyi nem tortenik teszteleskor, mi van ha, valakinek 2 joya/gamepadja van... Mi lett volna ha radugom az osszeset :)
szerintem
alma2:
nekem 30 perc gamma után is lekaratézza hátulról az illetõt, lopakodás után :S
Styl: agent
szerintem
Ezért vannak szerencsére magyarítok.Szaros játékokért nem töröm magam angol tanulással.
Next PC upgrade: 2022
Csak annyi hogyha szerinted szar a játék egyszer leirod és rendben de a folyamatos szajkozás elég bicskanyitogató mivel egy rohadt fillért se adtál a játékért igy kár se ért, egy mozdulatal letörölheted és letölthetsz egy másikat.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De majd o megmondja a frankot, miert is van ez :)
szerintem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szerintem
Meg miért van az, ha lopakodva megyünk az ellenfél mögé és AKKOR is lekaratézza??????? Sima csendes gyilok kéne. Vagy fejleszteni kell?
Viszont amit itt muveltek xbox controller alatt az vicc. Ha bekapcsolom minden controllerrel mukodik, csak xbox-al nem :)
Az eger meg el kezd villogni es a jatek is akadozik.
szerintem
Ezért vannak a fórumok megkérdem mirõl szólt elolvasom a teszteket történeteket stb.
Magyarul ok, nem kell tesszelláció meg dx11, de cserében legyen már tökéletesen kézreálló és játszható. Minegy, nem sírok többet hanem játszok(este) mindezek ellenére.
Attól még hogy nem értem látom az ikonokat hova kell menni.
Pl Obliviont sem értettem pedig abban kb 300x több a szöveg mint ebben mégis végigvittem kijött magyarítás végigvittem újból nincs ezzel semmi gond!
Ha ezt a játékot igy játszod és nem értesz semmit belöle akkor pont egy rpg lényegéröl a játékmenet, story és a hangulati elemekböl nem értesz semmit.
Fogalmam sincs mirõl szól a game ki vagyok kivel miért harcolok,de megyek elõre azt jó van.
Nézem majd magyarító topikot megnézi-e valaki magyarító szemmel és elvállalja-e valaki!
Egyébként Red Dead Redemption tuti lesz pc-re 1-1,5 év szerintem.
On: Ugye a játék során akadnak segítõink. Ez kimerül információ adásában részünkre, fegyverek beszerzésének segítésében, vagy esetleg kapunk majd pár embert, akik ténylegesen segítik is a harcot?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.